Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dr_Syrex senior tag nem is lenne semmi gond az Albacomp-al, még talán szimpatikus is. Csak hát a szervíz   
 konkrétan a szerelést végzőknek piros pontokat osztanék ki. rajta volt a szervízlapon, hogy kb fél órát vett igénybe az egész javítás: akkucsere + 1-2 elem cseréje.
 De mire visszaért pestre majdnem 2 hétbe telt + még jól ki is fizettettek velem mindent.  
 az akkura már nem volt gar, de a többit igazán megcsinálhatták volna ingyen is + még a munkadíjat is fekszámolták. vagyis a garanciával kitörölhettem  
 MSI volt az alany. remélem nem kell visszavinnem jóideig. 
- 

deicide veterán Véded a mundér becsületét, ez becsülendő dolog...a pontos munkakörét nem tudom, lehet hogy én értettem rosszul, te biztos tudod kiről van szó, ha azt mondom, hogy Sz. Zoli...meg aztán nem akartam én igazából beszólni, mert még a végén nem vesztek tőlünk több samsung-ot...  
- 

Hartmann csendes tag válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetéreA fénykorban sem volt sokkal több szerelő ember 8-10. Ha valami nagyobb, vagy sürgős projekt akadt be akkor vettek fel külsősöket, munkaerő kölcsönzés stb. és mégis képesek voltak egy hét alatt 1000 gépet megfelelő minőségben leszerelni, tesztelni, és eljuttatni az ügyfélhez 
- 

Hartmann csendes tag 
- 

Hartmann csendes tag válasz  WonderCSabo

üzenetére WonderCSabo

üzenetéremilyen konfigot vett? 
 mert a legtöbb árlistás konfig 60-100K között mozog. ne mondd nekem, hogy megvennéd ugyanazokat a cuccokat 0-40K között
- 

- 

golyani őstag most minek kéne száz ember összerakni egy bizonyos fajta PC-t? ott vannak az alkatrészek, csavar egy-egy dobozzal, egy berakja a lapot, egy a procit, ramot, egy a VGA-t ha van + a kábeleket, egy a HDD-ODD egy lezárja ellenőrzi és kész, egy meg csomagolja. nem kell ezt túlspirázni. ha más féle gépeket akarnak összerakni mást rakna ka dolgozók elé és kész. vagy több ilyen "gyártósort" használnak. 
- 

Napfénysüti nagyúr Anno majdnem Albacomp gépet vettem de hála égnek mégsem. Túl sok jót nem hallottam róluk.   
 Eléggé vissza is szorulhattak ha 6-8 fő elég volt nekik az összeszereléshez. 
- 

Retro11 senior tag válasz  Depression

üzenetére Depression

üzenetéreTe miről beszélsz? Használtál már ilyen márkájú, de "drágább" gépet? Leírnád, hogy milyen szempontból rosszabb, mint egy Asus? 
- 

WonderCSabo félisten Egyik ismerősöm vett Albacomp PCt, 60k-val került többe, mintha megvettem volna kiskerben az alkatrészeket, és összerakta volna neki... 
- 

deicide veterán Még szerencse, hogy jól hazudnak...ahhoz képest, hogy nem veszélyezteti a dolgozók állását az átszervezés, a múlt héten szólt egy ismerősöm, hogy kirakták a notebook-szereldéből, nem tudok-e neki melót...  
- 

Depression veterán Mindig is csodálkoztam, hogy ki vesz ilyen márkájú gépet. Látszik is, hogy nem sokan, ha 6-8 fő elég az egész folyamatra. 
 Egy névváltoztatás rengeteget segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondjuk én a szervizükkel szívtam anno...
 Mondjuk én a szervizükkel szívtam anno...