- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy extra Radeont kap Kína, igen nagy csendben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zagato
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémába futottam bele:
Az Oculus GO és az Oculus Quest 1 háttértárolójára másoltam Gopro Fusion-nal felvett VR filmeket, amiket hibátlanul le is játszották az eszközök.
A Quest 2 háttértárolójára ugyanazokat a VR filmeket átmásoltam, de lejátszani már nem tudom a videókat, de nem is található az eszköz menürendszerében.
A PC-re dugva látható, hogy ott vannak a videó fájlok.
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma
Lehet a Quest 2-nél tiltották a külső forrásból származó videók kezelését -
Raymond
félisten
"A Quest sikeréhez is nagyban hozzájárult, hogy kompatibilist volt a GearVR és a Go appokkal, így nem csak azt a tucatnyi natív alkalmazást tudta futtatni, ami a megjelenésekor elérhető volt."
A Go volt full kompatibilis mert ugyanugy 3DOF HMD es egy darab 3DOF kontroller volt. A Quest-nel mar kimazsolaztak kb. 50-60 appot/jatekot ami kompatibilis volt es azt irtak ez majd idovel bovul. Tavaly ev vegen ez 66 volt osszesen (lehet egyebkent hogy az elejetol fogva annyi volt, nem emlekszek mar) es meg ma is csak annyi [link] Bovulni pedig mar nem hiszem hogy fog mivel a Quest is EOL lett.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
Ez nem hardver kérdés. A Go azért volt népszerű, mert a megjelenése pillanatától kezdve kompatibilis volt több ezer GearVR appal. A Quest sikeréhez is nagyban hozzájárult, hogy kompatibilist volt a GearVR és a Go appokkal, így nem csak azt a tucatnyi natív alkalmazást tudta futtatni, ami a megjelenésekor elérhető volt.
Ettől még persze nem kell a rendszernek a végtelenségig visszafelé kompatibilisnek maradnia, de mondjuk elegánsabb lett volna, ha a hivatalos bejelentés tartalmazza a limitációkat is, minthogy Carmack-tól kelljen utólag megtudni.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
egyelőre nem látom, hogy problémának érezné a helyzetet
az Oculus/face a világ arcába hazudott anno is és most is, ettől még az ár miatt a vásárlók többségét sem fogja izgatni, hogy mit is vállal ezzel a hmd-vel...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
szerencse, hogy a kötelező facebook integrációt azért sikerült belefejleszteni ...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Oculus Go headsetre tervezett alkalmazásokról le kell mondani, hacsak a fejlesztők nem készítenek egy portot a Quest 2-re.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest