Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
cpt_sanya #99 üzenetére
Nem azt mondtam hogy az összes
Én annak vagyok a híve, hogy amivel kiadták a gépet anno azzal használják. Arra tuti van rendes gyári driver, és menni fog. Ha meg már nincs támogatása (XP, Vista), akkor azt ne is használja már, vegyen másikat.
Ha win 7 volt rajta gyárilag, akkor azt használja, ha 8.1 akkor azt, és amit 10-el adtak ki azt meg azzal. Új gépekre meg már csak a 10-et rakom, nem megyek visza win 7-re. Driver se nagyon van rá. Ha nagyon ragaszkodik az ügyfél hozzá azzal csinálom meg, de nem ajánlom.
De ez én vagyok!
-
cpt_sanya
tag
"Én hiába mondom az embereknek, hogy 3-5-6-10 éves gépekre még véletlenül se tegyék fel a Win 10-et, de csak eröltetik"
Lekopogom szépen , már a 2. nagy update ment a win10 ből rá , működik , szerencsére megszűnt a random , lefagyás is ami máskor 1-1,5 hetes uptimok után előfordult.A gép 4 éves, mégis tökéletesen megy
.
Inkább hardver függő az , hogy mire megy win 10 , van 10 éves laptop Dell amin , gyönyörűen megy a win 10 .
-
válasz
King Unique #92 üzenetére
Nos az Xp idejében amikor az alap kiadásra felment a SP1 majd még rá frissítetted a SP2-őt "aránylag" 1-2 apró ám de nem kritikus hibától eltekintve stabil volt az OS de amikor az SP3 is települt az alap Xp-re az SP1,SP2 mellé akkor igen csak nagy százalékban okozott komoly,kritikus hibákat az SP3-as frissítés.
Amikor bele lett integrálva az összes komolyabb frissítés a telepítőbe és azzal telepítetted a géped 3-5 éveket is elmentek a gépek ha nem csinált a felhasználó valami nagy hülyeséget.
A W10-nél is ez a helyzet csak annyi kivétellel,hogy minden számozott frissítés hozott magával egy csomó anomáliát amik legtöbb esetben hardware hibának tűnő jelenségeket produkáltak.
-Nem lehetett altatni a laptopot mert a kijelző felnyitása után villogott a kép színes csíkok mint a VGA hiba jelenségnél,majd kikapcsolás kényszerítve és indítás után működött.Megoldás le kellett az Intel VGA drivert cserélni egy 2016 előtti driverre.
-Az MS által felvásárolt Skype alatt nincs a kamerának képe jelenség W10 alatt.Megoldása egy 2006-os kamera driverre való telepítés és már működik is Skype alatt a kamera.(Ez főleg Hp használt üzeleti laptopoknál fordult elő)Csak 2 jelenség a számtalan probléma közül amivel találkoztam.
-Még a mai napig nem tudják sokan,hogy a készülékükön az UEFI és Secure Boot igen csak erősen ajánlott mivel ez a biztos alapja a W10 "stabil" működésének.Miért? Csupán azért mert ha nem ilyen beállítással telepíted a W10-et akkor nem hozza létre a 3db igen csak fontos boot sectort (500MB,100MB,16MB) ugyan is ezen sectorokra hozza létre az utolsó helyes működés adatait.Legacy módban telepített W10-nél elég egy áram kimaradás a PC-d esetében és már el is szállt az Op.rendszer és lehet újra rakni a gépet a fentebb említett okok miatt.Persze ezt sem reklámozták a W10 megjelenésekor csak az ingyenes frissítési lehetőséget ugyan is abban is megvolt az üzlet.Minden gépet felfrissítettek 10-re csak a régi BIOS beállításokkal és ott is volt a fentebb említett hiba.A készülékek azon példányai amelyek nem tudják az UEFI,Secure Boot módot nem alkalmasak a "stabil" W10 futtatására és itt jön a képbe az üzelet.Amcsiba ha nem megy a gépe,laptopja a felhasználónak pl. a W10-re való frissíthetőség után akkor bemegy a boltba és megveszi a telepítőt vagy az új készüléket.Itt nem merülnék bele a gazdasági és felfogási különbségekbe.Ezért ér(het)te meg a MS-nak a frissítéses mizéria...
A W10 esetében mindig az MS oldaláról frissel letöltött telepítőt "érdemes" használni mert azokba már a gyártó "belegyúrja" a frissítéseket és nem jön elő az a hiba jelenség,hogy egyik foltozásra megy a másik arra a harmadik és a végén ott van egy instabil használhatatlan készülék.Remélem a kibővített mondandómmal tudtam segíteni is esetleg másoknak 1-1 fontos dolgot megérteni.
Bár mennyire is fájó de egy régi gépre amelynek a BIOS-a nem támogatja a W10 telepítésének alapjait azok kiöregedtek és cserélni kell fiatalabbra... -
tomiivagyok
aktív tag
nekem is lefrissult. ugy tunt, minden ok, aztan amikor tuzetesebben elkezdtem hasznalni, es Coven HC-n meghaltam miatta, mert a monitor 2-3 mpre elsotetult, elegge felbsztam magam. aztan jott az, hogy fulesen nem, de jacken keresztul leallt a hang 2-3 masodpercekre...
aztan downgradeltem, kikapcsoltam mindenfele frissitest, azota ugyanugy mukodik, ahogy volt, es meg a torkomon se akarja lenyomni, hogy frissitsem, mert jobb lett.
szoval a microsoft bekaphatja.az meg mar csak hab volt a tortan, hogy a rendszervisszaallitas hibat dobott es nem engedett visszaallni elozo buildre... meg szerencse, hogy van ilyen beepitett valami, hogy vissza lehet allni az elozo buildre, ha nem nyerte el tetszesem.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Don Vittorio #46 üzenetére
A legelső frissülés előtt tegyél föl egy TeamViewert, és másik gépről eléred mikor előjön a gond. És onnan TV-n keresztül szedd le ezt a frissítést: KB4074588. Fáradt vagyok már, remélem érthető.
-
stol
addikt
A M$ a Win10-el ismét létrehozta a Vista-t.
Minden kritikus helyen W8.1 Industry Embedded fut nálunk.... Egyre inkább jó döntésnek bizonyult. -
ZnVjaw0K
tag
válasz
King Unique #92 üzenetére
Én a 1607-et használom otthon, a leírtak arra vonatkoznak.
Pont azért választottam ezt, mert gondoltam így legalább 10 évig békén hagynak minden fölösleges hype- és divathullámmal. Csak a biztonsági javítások és bugfixek jönnek, stb stb. Ehhez képest ezen is megviccelnek a frissítések.szerk: Intel CPU-m van
-
King Unique
titán
A spectre/meltdown javításnál más kiadásoknál és rendszereknél is előfordulhattak problémák, de tudtommal leginkább az egyes AMD procis hardvereknél voltak vele komolyabb gondok. Az LTSB amúgy a hosszabb támogatás miatt volt megemlítve, annál jóval tovább használható egy főverzió. Van belőle 1507-es és 1607-es verzióra épülő is, viszont normál esetben nem home usereknek és nem magáncélra, még ha egyesek otthon ilyennel nyomják is...
A frissítéseknél az évi 2 funkciófrissítés lehet kicsit sok, de szükség esetén halaszthatók. Ahogyan az összesítő frissítések is, igaz azok a beépített opcióval rövidebb ideig. De nem véletlenül, mert a tartós / végleges letiltásnak és egyúttal a biztonsági javítások ignorálásának nincs túl sok értelme... Aki annyira nem akar semmilyen formában frissíteni, ennyi erővel használhatna nem támogatott XP-t is... A Windows 7 támogatása pedig 1,5 év múlva megszűnik és hosszabb távra berendezkedni már annál sincs sok értelme.
-
válasz
King Unique #87 üzenetére
Majd később kifejtem bővebben/érthetőbben...
-
ZnVjaw0K
tag
válasz
King Unique #87 üzenetére
LTSB-nél elég jó galiba volt a spectre/meltdown javítási hullámban. Már nem rémlik minden részlet, de azt hiszem a kifejezetten ehhez a verzióhoz készült update se akart feltelepülni hetekig.(De mondjuk a többi se, mert mindet próbáltam, meg úgy láttam mások is próbálták) Most meg (egyébként kb azóta) a tálca tetülassú. Minden jól működik, de az értesítési terület ikonjain bármit nyomsz, legalább 6(!) másodpercig tart, mire bármi történik. Gondolkoztam azon, hogy mégiscsak sima professional-t vagy enterprise-t kéne használni, de úgy látom az se hagyja unatkozni az embert
El van Qrva ez az egész, ezzel az erőltetett "majd mi jobban tudjuk, hogy te mit szeretnél" dologgal. És akkor mindezt ilyen változatos brutál hibákkal fűszerezve...
Lehet megyek vissza win7-re... -
Egyébként tavaly is volt galiba a lemezekkel meg a particiókkal a tavaszi frissítés után azt hiszem.
Ezek szerint windows sajátosság lesz ez mostmár... ha tömeges ha nem.Bár ez most azért eléggé specifikus típushibának tűnik csak...
-
King Unique
titán
Érdekes állítások, ahogyan ez az XP SP3 is... Az a korábbi Windows-verzióknál szintúgy hardver- és szoftverkörnyezet függvénye is, hogy egy-egy frissítés esetleg gondot okoz-e, vagy sem. Vagyis nyilván korántsem mindenhol, nem mindenkinél. Ebből adódóan a 1803-as build upgrade is lement többeknél gond nélkül és nem, nem kellett újratelepíteni...Ahogyan vannak akik pl. több éve 7/8.1-ról upgrade-eltek 10-esre, majd utána végig az újabb verziókra gond nélkül. Ha valaki nem akar egyből váltani, akkor a Pro kiadástól kezdődően ott van a gépházban az 1 éves halasztási opció, de ingyenes külső programmal a Home-nál is megoldható. Az Education és Enterprise kiadások meg eleve + 6 hónap támogatást kapnak, valamint az utóbbinál ott van az LTSB/LTSC is 10 éves támogatással.
-
Szeintem csak rendezgeti a gyorsítótárakat, a rendszervisszaállítási pontot, wu katalógust, meg defragol, stb... ott kéne hagyni egy estére és megjavul az másnapra legkésőbb...
Update után tolni kell egy disk cleanup+defragot és jó lesz.Vagy váltani kell SSD-re, szerintem ez ma már annyira alap minden gépre hogy csak na... akár cég akár magán.
-
apatyas
Korrektor
Na akkor én is idehányom a magam kis baját: Tegnap szól hogy frissíteni szeretne, nagyot, készüljek fel rá sokáig fog tartani. Jóvan, csináljad, leállítás frissítéssel. Ma délelőttöt kb elvitte amíg a bekapcsolás utáni részt futtatta, eljutott sok óra után úgy 42%-ig asszem ennyit láttam. Aztán azt látom hogy újraindul, mondom jóvan, akkor megúsztam ennyivel. Ló§@szt. "rendszer visszaállítása az előző verzióra" na mondom fasza, ezért érdemes volt ráfordítani az időt. Okát még kutatom. Most 1709-es verziót ír ki hogy van. AMD Kabini vas, és van benne SSHD.
Megjegyzem, időnként megkergül az egér, a bal klikket nem hajtja végre a funkciónak megfelelően, főleg firefox alatt jön ki először (mert abban töltöm az idő javarészét), de a win más részein is ugyanúgy elkurvul olyankor. A jobbklikk továbbra is működik rendesen, ilenkor egy újraindítás helyrepofozza.
Szakadjonrájukazegészház. -
geryboro
senior tag
csak az a kib*szott poen higy nem reg vettem egy sanyung nvme ssd-t a laposba es azon sem bootol a rendszer.
-
troller
senior tag
Nálunk a cégnél "csak" az ABAS vállalatirányítási szoftvert vágja hanyatt az új frissítés, van nagy öröm és bódottság
Még szerencse, hogy vissza lehet állni az előzőre.
Áldom az eszem, hogy otthon maradtam a win7-en. -
Z75-ös alaplap ADATA ssd.
Nálam azt csinálta hogy lassú volt nagyon a gép. Benéztem az eszközkezelöbe és az hdd helyett két ssd-t jelzett a gép. ugy tudtam rendbehozni hogy hdd-t lehuztam ,ssd driver uninstall ,ujraindit ,akkor már ujra felszedte az ssd-t ,megint ujraindit és miután felállt a win ,bedugtam a hdd-t.
Ha egyutt inditottam akkor vagy 2 hdd-t ,vagy 2ssd-t mutatott az eszközkezelö.
Lol és még azt hittem hogy nálam szált el valami... vagy 2 órát szenvedtem... -
sb
veterán
Nekem - és a net szerint sokaknak - a CU szétvágta az SMB hálózati részt.
Kb. 6x tettem fel oda-vissza, restore, reset, reinstall, sajnos sehogy nem állt be.Szóval azzal is előfordultak elég súlyos gondok. mondjuk ezen kívül nekem sem volt bajom más frissítéssel. De azzal nagyon.
-
hunluki
senior tag
Jaja, előző buildek pl teljesen jól mentek, bár az elmúlt kettővel voltak fennakadásaim. Ez a 100% winyótekerés nekem is jelen van, általában akkor amikor játszom és elég kemény FPS drop is van miatta ami azért tud fájni.
Móka: Rendszer SSD-n, játék amivel játszok külön SSD-n és hallom ahogy játék közben teker a winyó mint a vadállat. Feladatkezelőben ránézek, system task karistol keményen, de kb 10 másodperc után leesik. Játszok megint, fél óra után megint kapar a winyó. Az ilyenek miatt eléggé fel tud menni a pumpa, főleg hogy előtte ilyen nem volt, szóval jogos amit mondasz, jól működött aztán megturkálták és megint sz.r lett.
Most visszaálltam az előző buildre és updateket eltoltam amennyire csak lehet (30/365 nap). Láss csodát az egerem se hal meg... komolytalan.
-
sb
veterán
válasz
kromatika #63 üzenetére
Azért nem véletlen, hogy visszajött a beállításokba a késleltetés, pause, stb... funkció.
Úgy indult a win10, hogy semmit nem állíthatsz és kötelező minden frissítés.Nem igazán bírt működni és szétcseszett gépet kicsit nehezebb visszaállítani. Talán belátták.
Persze jobb lenne, hogy nem nyírná ki a gépet, de ez szerintem elérhetetlen kb. -
benzol
aktív tag
Egy kis reg piszkálással kilehet kapcsolni a frissítéseket. Nekem már több update is megfektette a masinám így nem szívesen bajlódom velük. Talán 2-vel korábbi build van most a gépemen ami nagyjából stabil, azóta egyet sem engedtem felmászni.
Nálam tipikusan a magas lemezhasználat jött elő, már az első Creators Updatnél is, a bejelentkezés előtt fekete képernyő a végtelenségig, ha csak reseteltem talán eljutott a bejelentkezési képernyőig, vagy az üres asztalig, utána egy kikapcs-bekapcs megoldotta.
Ezt minden bekapcsolásnál elkellet játszani, először azt gondoltam, hogy a gépnek van baja, de szerencsére nem.
-
elroysk
tag
A 100%-os procit az előtöltés okozza, én kikapcsoltam és azóta nem pörgeti.
-
hunluki
senior tag
XP SP3-nak semmi baja. XP-s gép akkor hal meg ha netre dugod de akkor kb azonnal, egyébként magába köszöni szépen remekül elvan papírvékony vason is.
Van egy oldschool játszós gép amit unokaöcséimnek raktam össze, Athlon 1 magos 1ghz proci, 1 giga ram, 512-es valami random NV videókártya. XP SP3 legutolsó frissítésekkel rajta +office 2010, teletömve korabeli játékokkal, zenékkel meg mesékkel, évek óta hibátlanul teszi a dolgát. Természetesen netet sose látott.
ON:
Nálam az egér fagy ki random frissítés óta ha sokáig nem nyúlok hozzá. Nem tudom hogy egy mezei 3 gombos USB-s egér driverén mit lehet elb.ni de sikerült. Más gépeken nem produkálni a hibát a rágcsávó, egyedül az új W10 örvendeztet ezzel. Próbáltam legyalulni a drivert és újra felismertetni, ez az első sleepig megoldja de utána megint meghal egy idő után. Szerencsére van egy BT egerem "fallback" gyanánt, de azért na.Szeretném megúszni az újratelepítést de lehet hogy érik. Viszont erősen gondolkodós hogy a 7-es menne vissza inkább. Aztán ha lejár a támogatottság akkor megnézem újra hogy kész van-e már a W10...
-
vizibal
tag
Az előző update felment gond nélkül, de tegnap én is benyeltem egy system_service_exception kékhalált. Azt írta, majd újraindul magától, de bizony 5-6 perc után manuálisan is csak a tápon lévő kapcsolóval tudtam leállítani. Legalább a visszaállítás működött rendesen. A stop code alapján driver vagy antivírus lehet a ludas, a logokba még nem túrtam bele. Amúgy nálam SanDisk SSD-n fut az OS.
-
JanR
addikt
Az az igazság, hogy apám gépén az SSD is teker 100%-on 30-40 mp-ig. Az sem normális, szóval ez a hiba ami nálam van, az nem csak HDD-re érvényes. A SSD-nek sincs semmi baja és még is. Remélem valamit azért böfög majd valamit a májkroszoft, mert ez így nem annyira pálya, nem szeretnék ennyi gépet újratelepíteni, főleg úgy, hogy nem is biztos, hogy megoldja a dolgot..
-
ttt
senior tag
Mint később más is írta, nálam is ez a hiba előjött már a korábbi updattel. Sehogy se tudtam megoldani és valszeg nem volt túl általános probléma, mert nem is találtam róla hibajegyet. (A gyanúm a telemetria nevű állatra terelődött vagy 6-8-szor ki kellett lőni, mire nem indult újra. Azt sejtem, hogy valami miatt nem tudta összeszedni / küldeni a napi cumót és próbálkozott volna a szentem - minden áron. Nyilván fontosabb mi van a gépemen, mintsem, hogy esetleg dolgozhass vele.)
Kénytelen voltam venni egy SSD-t pedig ilyen drágán, ilyen kis kapacitásút nem akartam venni egy 8 éves gépbe. Erre most meg olvassa az ember, hogy bizonyos SSD-knél hullik be a win - nem vagyok boldog. Ezen a gépen még nem ment le a frissítés, csak az egyik laptopomon - egyébként a legjobb időzítéssel ott is... ja pont nem. Illetve a defender jól meg lett frissítve: jelzi, hogy talált valamit; nézzem meg. Elindítom és szinte azonnal ki is lép, ahogy elindítottam. (Lehet, hogy vírus, de más szabálytalan, gyanús, stb. tevékenységet nem tapasztalok.) Majd újra jelzi, hogy ő bizony talált valamit; nézzem meg -> loop egy darabig, majd elhallgat.
-
-
JanR
addikt
Most ezt a hozzászólást nem tudom hovatenni. Ha Neked nincs hiba örülj neki, de azért ez nem ilyen egyszerű, hogy más milyen munkát ad ki a kezei közül. És ez a hibamennyiség ami most keletkezett nem fér bele egy fizetős szolgáltatásért, főleg, hogy sok helyen vállalati szekcióban használják.
A saját gépemen nekem sem csinált semmi galibát (valszeg azért mert új az egész), de a több családtagnak és ismerősnek elég nagy problémát okozott. Szerintem ez vállalhatatlan! Ráadásul mindenhol más-más hiba jelentkezett. Mennyi idő eltelt a frissítés óta, a Microsoft pedig a füle botját sem mozdítja, hogy "tudnunk a hibáról javítjuk", csak a ku*va defender adatbázis frissítés jön azóta is, semmi hotfix a hibákra.
Nem kötelező frissíteni? Kikapcsolásnál ott volt, hogy Frissítés és Leállítás, ezt, hogy kerülöm ki? ..
Nem mindenki Windows guru, hogy ilyeneket beállítson, simán csak használja. -
atike
nagyúr
Az a gáz, hogy nem lehet kikapcsolni a frissítéseket, csak szüneteltetni harmincpár napig...
Na meg az sem az igazi, hogy a Creators Update óta a régebbi gépeken bootloop lesz ha megpróbálja felrakni az ember...
De jó is lenne rendbe raknák ezeket a dolgokat...
(IS
)
-
kromatika
veterán
Kicsit már uncsi ezek a frissítés utáni állandó hibák. Nagyon gáz. Főleg hogy a frissítés magától települ.Simlis munkát végez mostanában a cég.
-
hegegabi80
addikt
Azért ez elég érdekes hiba, hogy pont az ssd-nek nem tetszik a frissítés, végül is még jó hogy azon van a rendszer.
Tegnap este engedtem rá. Előtte eltoltam a frissítés időpontját, lehet még várni kellett volna vele.
Igaz tegnap este nem tapasztaltam semmi gondot, bár nem is használtam sokat. -
Általában az. De ez a frissítőcsomag a jelek szerint eléggé agresszív volt. Árukapcsolásként jött valami komoly biztonsági folttal az elszállás. Bár a pontos okokról még nem olvastam (nem szedték még szét annyira), szerintem akár valamelyik Spectre stb. elleni gyógyításnak is lehetett ilyen a mellékhatása.
Nekünk a virtuális guest szervereinken erőlködik valamelyik frissítés, hogy márpedig ő nagyon fel szeretne települni, meg újraindulni.
És pár nap múlva akkor is meg fogja tenni, ha mi nem akarjuk.
-
Üdv!
A W10 is eljutott arra a szintre mint annó az Xp ott a SP3 utólagos telepítése tette be a kaput itt meg a 1803.
Kezdünk eljutni oda,hogy 1-1 nagyobb frissítésnél újra kell rakni a gépet (a legfrissebb telepítővel) és akkor talán van esély a következő fél évre.Több évre szóló stabil op rendszer tuti nem lesz a W10-ből,mindig lesz valami hibája és az évek sem fogják ezt a gondot megoldani.Sajnos már túlságosan komplex a W10 ahhoz,hogy minden rendben legyen vele. -
leviske
veterán
Vállalati közegben nem bevett, hogy x hónappal eltolva frissítenek? A funkciófrissítésekre én pl házilag is dobtam egy laza 365 napot. Gondolom akkor az enterprise cuccoknál is adott a lehetőség.
Mindenesetre nálam a Crucial MX300 nem produkált gondot. Laptopnál meg akkor azt hiszem várok következő áprilisig.
-
tama2000
tag
Kingston A400-as SSD-vel is kifagy frissítés után. Tiszta telepítés után frissíti magát, majd újraindítás után csak fekete képernyő
-
kraftxld
félisten
válasz
HELLAFLUSH #52 üzenetére
Még jó, hogy benne van a cikkben, hogy csak bizonyos Intel SSDk-nél jön elő a hiba, igaz a bulváros cím nem segít
-
ncc1701
veterán
Pont a hétre terveztem egy w7 -> w10 lépést, de asszem ezt most kihagyom, jó a 7-es a jáccós gépemen.
-
HELLAFLUSH
őstag
nekem Samsung 850EVO-ra felment a frissítés, hibát nem tapasztaltam még idáig
-
rumkola
nagyúr
sziasztok
mi az hogy automatán updatel a win10 erre az áprilisi dologra?
akárhogy nézem, nekem 1709 a verziószám és nem csinál semmiféle updatet, miért???itt nyomhatnék rá manuálisan:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10"Windows 10 April 2018 Update now available
The Update Assistant can help you update to the latest version of Windows 10. To get started, click Update now."aktív és legális a rendszerem
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Intel 600p és Pro 6000p esetében problémák lehetnek a tavaszi update telepítéséből.
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Autós topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest