- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeintem csak rendezgeti a gyorsítótárakat, a rendszervisszaállítási pontot, wu katalógust, meg defragol, stb... ott kéne hagyni egy estére és megjavul az másnapra legkésőbb...
Update után tolni kell egy disk cleanup+defragot és jó lesz.Vagy váltani kell SSD-re, szerintem ez ma már annyira alap minden gépre hogy csak na... akár cég akár magán.
-
ttt
senior tag
Mint később más is írta, nálam is ez a hiba előjött már a korábbi updattel. Sehogy se tudtam megoldani és valszeg nem volt túl általános probléma, mert nem is találtam róla hibajegyet. (A gyanúm a telemetria nevű állatra terelődött vagy 6-8-szor ki kellett lőni, mire nem indult újra. Azt sejtem, hogy valami miatt nem tudta összeszedni / küldeni a napi cumót és próbálkozott volna a szentem - minden áron. Nyilván fontosabb mi van a gépemen, mintsem, hogy esetleg dolgozhass vele.)
Kénytelen voltam venni egy SSD-t pedig ilyen drágán, ilyen kis kapacitásút nem akartam venni egy 8 éves gépbe. Erre most meg olvassa az ember, hogy bizonyos SSD-knél hullik be a win - nem vagyok boldog. Ezen a gépen még nem ment le a frissítés, csak az egyik laptopomon - egyébként a legjobb időzítéssel ott is... ja pont nem. Illetve a defender jól meg lett frissítve: jelzi, hogy talált valamit; nézzem meg. Elindítom és szinte azonnal ki is lép, ahogy elindítottam. (Lehet, hogy vírus, de más szabálytalan, gyanús, stb. tevékenységet nem tapasztalok.) Majd újra jelzi, hogy ő bizony talált valamit; nézzem meg -> loop egy darabig, majd elhallgat.
-
macilaci78
nagyúr
Céges gépben* csak HDD van és itt is indulás után 100%-on pörög a HDD. Kell vagy 10-20 perc, mire lemegy használható értékre.
*i5-6400, 8GB, 500 GB HDD, IGP.
Chrome, Total Commander, iTunes, Skype, NAS-ról meghajtó, Excel, Acrobat Reader adja a munkanap 90%-át, az első perctől kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen GPS-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest