- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZnVjaw0K
tag
válasz
King Unique #87 üzenetére
LTSB-nél elég jó galiba volt a spectre/meltdown javítási hullámban. Már nem rémlik minden részlet, de azt hiszem a kifejezetten ehhez a verzióhoz készült update se akart feltelepülni hetekig.(De mondjuk a többi se, mert mindet próbáltam, meg úgy láttam mások is próbálták) Most meg (egyébként kb azóta) a tálca tetülassú. Minden jól működik, de az értesítési terület ikonjain bármit nyomsz, legalább 6(!) másodpercig tart, mire bármi történik. Gondolkoztam azon, hogy mégiscsak sima professional-t vagy enterprise-t kéne használni, de úgy látom az se hagyja unatkozni az embert
El van Qrva ez az egész, ezzel az erőltetett "majd mi jobban tudjuk, hogy te mit szeretnél" dologgal. És akkor mindezt ilyen változatos brutál hibákkal fűszerezve...
Lehet megyek vissza win7-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged