Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokzoli
tag
Reméltem hogy a DIGI nyeri a tendert és hasonló árpolitikával szolgáltatja mint az internetet.
-
Necc
addikt
A diginél dolgozok, ráadásul pont azon a részen ahol ha megnyertük volna a pályázatot akkor már tavasszal elindítottuk volna a kísérleti mobil adást, már az antennákat is felszereltük, csontra kiépítettük az egész városban a hálózatot, rengeteg fejes megfordult itt, ahogy hallottam csak ez az egész hercehurca többszáz milkájába került a cégnek, ennyire biztos volt a cég a győzelemben. Errefel jönnek ezzel a hülye "gazdasági válság" halandzsával... itt áll kiépítetten a cucc, beüzemelésre készen, szerintem lesz még ennek visszhangja, felleblezés vagy ilyesmi. Bár ez még a jövő zenéje.
-
nem mintha olyan hatalmas szükség volna egy negyedik szolgáltatóra egy 120%ig telített piacon
-
Enton
addikt
Valakinek ez is érdekében ált.
Nem hiszem, hogy ez a válság miatt lenne, sok pénz van még ott ahonnan most szedik be a jelenlegi szolgáltatók.
Nem hinném hogy engednék egy negyedik bejövetelét is.
Viszont az olvasot 4 közül kb én csak a Digi-t látnám valósan ellenfélhelyzetűnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nemzeti Hírközlési Hatóság megszűntette a pályáztatási eljárást a bizonytalan gazdasági helyzetre való hivatkozással.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest