Új hozzászólás Aktív témák
-
litvitcsak.a
tag
vegyesen használok/dolgozom windows és osx alatt. Szerintem sem rossz a win7, de nem bánnám ha elkezdenének az ésszerűsítésre is gyúrni egy kicsit.
Nem eget rengető a dolog, de például a control panel kinézet csak egy "álca" a régről maradt cuccok felett. OSX alatt ezt egészen jól megoldották és nem hiszem, hogy hihetetlen küldetés lenne windows alatt (nagyon) hasonlót megvalósítani. Ráadásul ezt rá lehetne kényszeríteni a hw gyártókra akik néha siralmas dizájt raknak a driver-eik vezérlője mögé.
Ami nekem szintén érezhető hiány a windows-ban az a shotcut-ok - pl. új könyvtár létrehozása és hasonlók. Tudom van segéd program ami ezt megoldja... De mi lenne ha ez alap lenne.
GUI szempontból látszólag az OSX "megrekedt" és nincsenek látványos újítások. A Win8 pedig hozza a mozaik csempéit, ami még jól is elsülhet... Bár ahogy látom a csiri-biri gui csak egy darabig vonzó, később az emberek többsége beáll egy alap, nem túl csicsás jól használható kinézetre és már csak azt használja. Talán ezért is "stagnál" az osx ezen a téren.
(ja. jogtiszta a windows-om)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest