- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
litvitcsak.a
tag
vegyesen használok/dolgozom windows és osx alatt. Szerintem sem rossz a win7, de nem bánnám ha elkezdenének az ésszerűsítésre is gyúrni egy kicsit.
Nem eget rengető a dolog, de például a control panel kinézet csak egy "álca" a régről maradt cuccok felett. OSX alatt ezt egészen jól megoldották és nem hiszem, hogy hihetetlen küldetés lenne windows alatt (nagyon) hasonlót megvalósítani. Ráadásul ezt rá lehetne kényszeríteni a hw gyártókra akik néha siralmas dizájt raknak a driver-eik vezérlője mögé.
Ami nekem szintén érezhető hiány a windows-ban az a shotcut-ok - pl. új könyvtár létrehozása és hasonlók. Tudom van segéd program ami ezt megoldja... De mi lenne ha ez alap lenne.
GUI szempontból látszólag az OSX "megrekedt" és nincsenek látványos újítások. A Win8 pedig hozza a mozaik csempéit, ami még jól is elsülhet... Bár ahogy látom a csiri-biri gui csak egy darabig vonzó, később az emberek többsége beáll egy alap, nem túl csicsás jól használható kinézetre és már csak azt használja. Talán ezért is "stagnál" az osx ezen a téren.
(ja. jogtiszta a windows-om)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Jogász topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Asus rog g751y elkelt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest