Új hozzászólás Aktív témák
-
vellerd
tag
Brutál jól néz ki. Persze a hangjára lennék inkább kíváncsi. És az ár sem eget verő annyira pláne mikrofonnal.
-
Garada
őstag
Hááát nem az án stílusom de valakinek biztos teszik
-
bteebi
veterán
A Sennheiser HD590-em is full műanyag, mégis jól szól
. Sőt, a legtöbb fejhallgató fő építőeleme a műanyag, és attól még nem (feltétlenül) lesz rosszabb, úgyhogy ennyi alapján még nem írnám le. Engem a hangminősége jóval jobban érdekel, mint a kinézete, de amúgy nem nagyon szeretem a headseteket. Minden bizonnyal egyébként vannak ettől (jóval) jobb vételek is.
-
bteebi
veterán
Furcsán dizájnos = "nem ronda, csak máshogy szép"? Nekem nem tetszik, bár egyébként viszonylag jó minőségűnek tűnik, úgyhogy akár még meg is érheti az árát.
-
Lomha 8V
addikt
Jól néz ki, az biztos.
-
Th1sN04ll
senior tag
Kinézet jó, mondjuk feketében jobb lenne piros karmolásokkal, ami igazán érdekel az a strapabíróság, mert nem jó úgy járni hogy eltörik valami egy esetleges indulatos fps után
-
banhammer
veterán
"furcsán dizájnos"
Azért tűnik "furcsán dizájnos"-nak a fejhallgató, mert kivételesen követi a fül körvonalát.
-
Dani_kp
addikt
USB-s
.
Ugyan ez egy Mad Catz F.R.E.Q.3-as, de nem sok mindenben térhet el tőle, ezen ha jól láttam "rendes" mikrofon van. -
Harlek
tag
Nekem tetszik, tökéletesen passzolna a kis R.A.T.7-es patkányomhoz, de csak ezért nem fogok headsetet venni.
-
szab.tam
nagyúr
"A dobozában egy, illetve kétméteres kábel is helyet kapott, és értelemszerűen ezek egyszerűen cserélhetőek is"
usb? jack?
a fejhallgatónál lévő végén milyen dugó van? (elég spécinek tűnik.)
ha usb, akkor van valamilyen szoftverkörítés?***
a minta kicsit olyan monster-es.
de csak annyira, hogy ne lehessen perelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest