- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nálam a Pillars of Eternity (első rész, legutolsó kiadott verzió) alapértelmezett "teljes képernyős ablak" módban (-opengl kapcsoló nélkül másképp nem megy d3d9-el nincs FSE módban) nem akar G-Sync módban működni. (OpenGL módban pedig nagy frametime tüske van szinte minden kattintásnál, amitől kicsit villan az OLED-en a sötétszürke, és ez egy sötét játék...)
Bár nem emiatt hagytam félbe egy órán belül a játékot.
(Ablak módra is engedélyezve van a G-Sync, és mondjuk csak Compatible az LG TV.) -
Ezek a G-sync nél is fennállhatnak! Vagyis még az elején olvastam ilyen jellegű hibákról.
Ezeket hol lehet tapasztalni? Lehet én játszom keveset, de én ilyet még nem vettem észre. Illetve ha nem is működne 100% tökéletességgel a Freesync az mindenképp kijelenthető, hogy a Vsync nél minden jobb és köröket ver rá! (akár G-sync, vagy Freesync)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő