- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nálam a Pillars of Eternity (első rész, legutolsó kiadott verzió) alapértelmezett "teljes képernyős ablak" módban (-opengl kapcsoló nélkül másképp nem megy d3d9-el nincs FSE módban) nem akar G-Sync módban működni. (OpenGL módban pedig nagy frametime tüske van szinte minden kattintásnál, amitől kicsit villan az OLED-en a sötétszürke, és ez egy sötét játék...)
Bár nem emiatt hagytam félbe egy órán belül a játékot.
(Ablak módra is engedélyezve van a G-Sync, és mondjuk csak Compatible az LG TV.) -
Ezek a G-sync nél is fennállhatnak! Vagyis még az elején olvastam ilyen jellegű hibákról.
Ezeket hol lehet tapasztalni? Lehet én játszom keveset, de én ilyet még nem vettem észre. Illetve ha nem is működne 100% tökéletességgel a Freesync az mindenképp kijelenthető, hogy a Vsync nél minden jobb és köröket ver rá! (akár G-sync, vagy Freesync)
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő