Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Na jól van, akkor lesz egy harmadik is.
Meglévő kettő közül elsőt elneveztem "apu jeges verejtékének" (rá is van írva a kocsira, Harcosok Klubja movie-ból) A másodikat akartam "apu fortyogó epéjének "elnevezni. De ha lesz ingyenes, akkor az lesz ez és a második lesz mondjuk "apu ökölbe szorított keze" (drag skilles)
De kérdés hogy mindenkinél landol-e egy ingyenes vagy a dealershipben lesz feloldva és úgy megvehető?ttrap: amikor nem egy időben rajtoltok azt fogd fel úgy mintha időfutam lenne és rally verseny módra külön indítanak mindenkit. Csak told ahogy tudod, és ha tiéd a legjobb idő amivel teljesítetted a pályát, akár nyerhetsz is.
Miért? [vállrándít] Nincs többé az EA szerverfarmja a játék mögött, túl központosított a "kis rajongói" szerver és az egész világról vannak játékosok, nem tökéletes a multi kód, mert adott anyagból kellett dolgozniuk a játékot feltámasztó hekkersrácoknak..stbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Apple Watch
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meglévő kettő közül elsőt elneveztem "apu jeges verejtékének" (rá is van írva a kocsira, Harcosok Klubja movie-ból) A másodikat akartam "apu fortyogó epéjének "elnevezni. De ha lesz ingyenes, akkor az lesz ez és a második lesz mondjuk "apu ökölbe szorított keze" (drag skilles)