Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel találgatós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #296 üzenetére
Na jól van, akkor lesz egy harmadik is.
Meglévő kettő közül elsőt elneveztem "apu jeges verejtékének" (rá is van írva a kocsira, Harcosok Klubja movie-ból) A másodikat akartam "apu fortyogó epéjének "elnevezni. De ha lesz ingyenes, akkor az lesz ez és a második lesz mondjuk "apu ökölbe szorított keze" (drag skilles)
De kérdés hogy mindenkinél landol-e egy ingyenes vagy a dealershipben lesz feloldva és úgy megvehető?ttrap: amikor nem egy időben rajtoltok azt fogd fel úgy mintha időfutam lenne és rally verseny módra külön indítanak mindenkit. Csak told ahogy tudod, és ha tiéd a legjobb idő amivel teljesítetted a pályát, akár nyerhetsz is.
Miért? [vállrándít] Nincs többé az EA szerverfarmja a játék mögött, túl központosított a "kis rajongói" szerver és az egész világról vannak játékosok, nem tökéletes a multi kód, mert adott anyagból kellett dolgozniuk a játékot feltámasztó hekkersrácoknak..stbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest