Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Ahhaha, lesznek még itt gondok... level 2 voltam a tutorial verseny után. Azt töröltem, ugyanarra a nickre létrehoztam az új profilt. Tegnap kicsit mentem erre-arra. Most főképernyőn level 7 vagyok, de verseny-lobbyban a listán még mindig level 2
Jól fog kinézni később S-class kocsi mellett a level2.
Chargerért kicsit mérges vagyok hogy belenyúltak a handling-jébe. Inkább húzták volna fel a francba a gyorsulását -semmi mást és perfekt lenne. Emlékszem Carbonban volt olyan a Charger hogy Tier 2 volt, úszott mint egy hajó, de a gyorsulás stat. majdnem Tier3-as volt. Olyan gyorsan fogytak a fokozatok, meg annyira mindegy volt milyen fordulaton pörög a motor, hogy amikor nitróztam volna kettesből, egyből felraktam 4-esbe 5-ösbe hogy ne fogyjon el túl hamar a fokozat, ne menjen kárba a nitrófröccs.
2011-ben vagy mikor, amikor csatlakoztam, akkor is ezt kerestem a Worldben. Még mindig nincs meg, pedig most itt lett volna a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Jól fog kinézni később S-class kocsi mellett a level2.