Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
A Porsche nekem is nagy klasszikus, valami hasonló témájú is jöhetne
-
remington2
senior tag
Ez de durva, ilyet láttam az általános suliban anno!
a gépekre volt feltéve egy csokorban a robocoddal
-
ledgeri
nagyúr
-
djculture
félisten
Az biztos hogy ennél a legújabb nfs részeknél még a ford racing sorozat is jobban szórakoztatott...
-
Nem mondtam, hogy másnak sem jöhet be a játék, de nekem gtr2. meg race07 után a játék igen csak csalódás volt, mikor keresztbe haladtam az autóval egy olyan kanyarba, ahol nem is kellene és nem is a driftet gyakoroltam. Amúgy grafikailag volt egy picit csak elszálva, nem értettem miért van olyan "magas" gépigénye a hdr miatt. De erre azt mondom kevés volt a gépem hozzá. Pont. Az autók tetszettek, hogy szépen volt kidolgozva + a hangok is. Csak én csalódtam benne, amit írtam az elején. A fizikával voltak problémáim. Lehet azért, mert beharangozták hogy szimulátor less, nem tudom. Minden esetre akinek tetszik, az nyomja keményem, én maradok a race07-nél, rbr-nél, meg formula truck-nál.
-
trufa12
addikt
Ezek nekem is mind megvoltak
csak én veszem észre hogy ezeknél a játékoknál még adtak a sebesség érzetre ? -
flash-
veterán
válasz
Sirandrish #135 üzenetére
-
joshua7
veterán
A Street Rod még a 8MHz-es XT-s atomerőművemen futott, finom Hercules monokróm monitoron.
Aztán később a Stunts-cal suliban is sokat nyomtuk. Emlékszem, 5,25"-es 360Kb-os dd lemezen vittem haza sok-sok épített pályával, kellett hozzá vagy 4 lemez. Aztán az XT nem tudta futtatni, kb. 0.5-1 fps-sel ment.Azóta hová jutott a világ, nagyon durva.
-
flash-
veterán
na és ez a zene a végén,ez mindent odavert...mekkora élmény volt hallgatni..
ez amúgy mi ez a zene?
najo befejezem
-
flash-
veterán
street rod-ot se hagyjuk ki az se volt egyszerű
streed rodot kiadhatnák amúgy,mekkora felleingje volt már
-
-
joshua7
veterán
Accolade F1 a király. Az a zene...
-
flash-
veterán
válasz
Sub-ZeRo #109 üzenetére
casual gamer vagyok,és nekem bejött a shift
mentségemre szóljon benéztek a shift topicba van ott azér pár arc akiknek szintén bejött a játék...
a lassabb autók meg persze hogy lassúak,de azért a Pagani Zonda R az minden csak nem kamaz..
na mindegy nekem bejön szeretek vele játszani ez a lényeg
valaki említette a flatoutot
húú hát az a másik kedvencén ezzel kezdtem [link]
meg ezzel
hogy a rákba tudtam akkor ezekkel játszani?
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #111 üzenetére
A GRID-et ajánlom én is. A DiRT 3 is jó, csak túl sok benne a Gymkhanás baromság, bár biztos van, akinek az bejön...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Flatout, gamerangeren keresztül leszel, akkor megyek veled, ha akarod
-
válasz
Sirandrish #118 üzenetére
Hát akkor járó kerettel indulj a versenyeken és a pályán maradsz. Pedig mondani akartam hogy R8 GT-t próbálj ki. ..
-
gabber01
addikt
válasz
talán Dirt 1...(esetleg GRID)
-
válasz
Dirt 3 nem rossz annyira, bár a race07-et jobban ajánlom. Wtcc autók, meg 70%-os ai-val gyengék. Én már 90%-on kevésnek érzem a gépet, mert amiken mentem pályák, 25 mp-ket verek 5 körös versenyen rajtuk.
Igaz, ez már sim, de jó.Szerk. Alapból sim, de 70%-on nem olyan erős az AI, ergo lesz sikerélményed.
Amúgy meg nem csavarodsz fel, cask kicsit kicsúszol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Jobb lesz ha felébredsz.
(#113) Sirandrish
NFS a legjobb, csak azzal told.
Amúgy hja GRID talán.
-
Sirandrish
legenda
Nah..mivel sok autós game rajongó gyűlt itt össze, így itt is felteszem a kérdésem
Megjött a kedvem valami autós gamehez, aztán valamit ajánlhatnátok nekemNe legyen full arcade, azaz ne lehessen 500al bevenni egy kanyart, viszont ne is kelljen a menüben versenyenként másfél órát bogarászni hogy eltaláljam a megfelelő beállításokat.
Utcai verseny vagy pályán zajló, tök8..Oh és legyen könnyű..csak némi lazításra vágyom nem akarom szétverni a gépem
Szerk: nekem így elsőre talán a Grid vagy a Dirt 3 jutott eszembe..esetleg arról vélemény?
-
Hát pedig a simbin, rfactor sorozathoz képest a fizikája igen fos. Jobb mint az arcade, de messze van a szimulátorhoz. Pedig G25-el próbálva és tesztelve volt nálam. Sőt, meg is vettem de még az nap túl adtam rajta mert olyan jó volt. Mondom úgy, hogy gtr2-őt, race07 sorozatot mái napig nyomom, rbr, és formula truck szimulátorral játszok.
Ja igen, pl. Az egyik kanyarban cask keresztbe tudtam menni, hiába mentem 70-el, hiába 50-el. Mindegy volt, akkor is kilincsel előre mentem. Szóval ez volt az a pont ahol letöröltem a játékot és eladtam.
-
gabber01
addikt
hát én nem tudom. sztem próbáld ki a GTR valamelyik részét a SimBin-től. Majd rájössz, hogy mi a baj a Shift-tel. Bár ha valóban ennyit vezetsz, anélkül is érezni kéne. Olyan az autók kezelhetősége mintha egy 20 tonnás KAMAZ-zal mennél. Röhejes. Teljesen irreszponzív. A többit meg sem említem...
-
DigitXT
félisten
válasz
Tsebacsi #102 üzenetére
Mi több! Ha egy-egy "combosabb" verdát jól megtörtél a verseny során,
simán lehetett a javítási költsége nagyságrendileg azonos a nyeremény
összegével... Ha nagyon béna voltál, akkor akár több is, szóval sokszor
megérte inkább óvatoskodni a drága kocsikkal, mint faltól falig csapatni.
Vér Pistikéknek ez nyilvánvalóan nem tetszett. Pedig jó játék volt.Szerk: és az mekkora volt már, hogy ha kiment a lámpád egy éjszakai
futamon, onnantól már picit necces volt a verseny befejezése... -
A High Stakes ilyen volt, csak az ovisoknak biztos nem tetszett, ezért kivették belőle. Minél sérültebb vlt a kocsid, annál lassabban ment, rosszabbul kanyarodott, gyengébb lett a fék.
Izé, hogy mi a jó egy sima autóversenyben? Mikor tehetem meg, hogy beülök egy gyári Ferrariba, Lamboba, etc. Soha... De még egy M3-ba se... Engem nem a szarrátuningolt verdák hoznak lázba, hanem a gyár/hivatalos tuningrészleg által reszelt vasak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest