Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KvPt
tag
Hát akkor gondold végig újra. Szerinted eltudnál vezetni egy igazi autót billentyűről? Nem hinném... Ehhez a játékhoz egyszerűen túl pontatlan a billentyű, illetve elég sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy normális szinten tudj benne menni, amire a legtöbb embernek nincs igazán türelme (de azéert nem lehetetlen).
Azok akik nem tudnak farolás nélkül kanyaradni, ne a játékot szidják, hanem próbáljanak ügyesebben autózni, mert igenis belehet venni a kanyarokat szépen is (ha csikorog a kerék, az még nem jelenti azt, hogy farolunk). -
Attól szimulátoros, hogy Logitech Momo Racinggel próbáltam (mindenféle segítséget kikapcsolva amit a játék felkínál) és nagyon frankón lehet vele kezelni a vasakat, míg például egy Gridet véleményem szerint egyáltalán nem. Az sokkal inkább pörgősebb, arcade jellegű gamepados játék. Ugyanúgy pl. a Colin Dirt billentyűvel játszhatatlan volt, többször próbáltam sikertelenül, azonban Momoval azt is nagyszerű. Persze nem azt mondtam, hogy a Shift szimulátor, csak szimulátorosabb, realisztikusabb mint pl a Porsche Unleashed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hollow Knight és Silksong
- BestBuy topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest