Új hozzászólás Aktív témák
-
A képen inkább 0.8cm van
-
sfefe
addikt
Ugyanugy van "keret" mintha muanyagbol lenne ... tok mndegy....
-
Daywalker
addikt
-
Sinesol
veterán
Szerintem a videófal célra biztos lehet csak sima paneleket rendelni, vagy van ilyen cég, ami ezekkel foglalkozik. Ami videófalakat láttam azok mintha csak panelekből épültek volna fel, teljesen egyöntetűek voltak, nem is értem ki bohóckodik monitorokkal, vagy honnan jön az ötlet.
-
ROBOTER
addikt
válasz
GoldhandRent #4 üzenetére
Egyénként szerintem a kép alapján látható, hogy az alsó inaktív sáv magasabb. Tehát ha két sornál magasabb a videofal, nem lesznek tökéletesen egyformák a sötét sávok (bár ott a kutyát nem zavarja valószínűleg).
-
ROBOTER
addikt
"ezek a fránya mértékegységek"
Olvasd el figyelmesebben, én is azt hittem, hogy átváltási hiba, de nem.
Annyi az előnye talán ennek a megoldásnak, hogy síkban van a panel a kerettel, esztétikusabb.
527,04mm az aktív felület szélessége, és 537,8mm a készüléké a gyári adatlap szerint.
Ez 10,76mm különbség, az osztva kettővel 5,38, abból 0,8mm = 4,58, azaz ami a cikkben is szerepel inaktív felületként.
-
GoldhandRent
őstag
Ehhez meg hozzajon az inaktiv terulet ami valami 4.8mm, tehat kepen fel-fel-fel centit latsz "keretnek"
Amolyan optically frameless. Persze kikapcsolt monitornal xdKezdtem.megorulni, hogy vegre egy igeretes, jo ar/ertek aranyu monitor. De ennyiert (100+) mar szvsz 120hertzes jarna.
-
bsh
addikt
"a műanyag keret mind a négy oldalán mindössze 0,8 milliméter széles."
azt nem is lehetne látni a képeken...ezek a fránya mértékegységek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az EX241UN technikai szempontból könnyen átlagosnak tűnhet, de videofalakban is helyt állhat.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest