Új hozzászólás Aktív témák
-
Át is írtam a címet, de a kulcsszavak között meghagytam a Ready2Use címkét, mert legtöbben úgy ismerik.
Nekem fontosabb a hosszabb élettartam és az, hogy töltés után szinte bármikor használható legyen. Sokszor előfordul, hogy 1 hónapig nem is nyúlok az akkukhoz, aztán használnám őket a fényképezőgépben, de csak pár képet tudok készíteni, aztán lemerülnek. Ezekkel a fajta akkumulátorokkal a vaku is hamarabb újratölt egy-egy villanás után, és a géppel is több képet tudok készíteni.
-
Ez igaz, bár nem bízom abban, hogy 2100mAh-t ki lehet belőle csalni (viszont a mostani 2000-rel teljesen elégedett vagyok). 100mA a legkisebb kisütő áramom, a másik csomagon lehet megpróbálom majd úgy kisütni és feltölteni.
Ugyan most vétel előtt nem néztem körbe, mennyibe kerül a Sanyo Eneloop, de utána megnéztem és ahol a múltkor vettem őket, ott most megint akcióban vannak (4-es pakk, műanyag tárolóban - 2800Ft). A Varta 2300Ft, de amúgy is ki akartam próbálni, mennyivel jobb/rosszabb a Sanyonál.
-
1,2V, mint a többi NiMH akkumulátornál.
Az Eneloopra például az van írva: Typ. 2000mAh, Min. 1900mAh, ott tehát nem hazudnak. A Panasonic Infiniumra is 2100mAh-t írnak, holott az átcímkézett Eneloop. Szerintem a Varta is ugyanazzal az eljárással készül, úgyhogy sokkal nagyobb kapacitású ez sem lehet (és nem is lett).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest