Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
#56573440 #51 üzenetére
Nekem mondjuk ez (mert a 'leköszönő kormány megtámogatja a kampányt' azért lehet, hogy valós, sőt...) az osztogatás sokkal szimpatikusabb, mint a Sulinet és a kakaóbiztos billentyűzettel (fentebb már említett példák), mivel nincsenek kijelölt cégek, akik szolgáltathatnak/eladhatnak, hanem az iskola maga rendelkezik az összeggel. Bár lehet, hogy egy amcsi KLIK hatékonyabban el tudná látni a feladatot :-)
A fejemet tenném arra, hogy a republikánusok viszont úgy próbálják megvétózni a dolgot, hogy a) ne valósuljon meg a program, amit szakmai érvekkel és az összeg máshol (hasznosabb helyen) való elköltésével alátámaszthatnak (pl. Obamacare finanszírozása; b) átcsússzon az új kormány intézkedései közé hogy lám, ők nem gáncsolták el a kezdeményezést, de nem tartották megfelelőnek ilyen-olyan okokból a demokratikus vezetés alatti kezdést (persze nem ez lenne az indok). Amire minden esélyük megvan a jelentős többség miatt. -
looser
addikt
Én sírok, hogy nálunk nem lehet, pedig negyven vagyok. Leülök a gyerekkel (10 éves, negyedikes) a code.org és codecombat.com elé és imádja. Oké, nem minden nap, minden szabadidejében, de ő kéri, szereti (a Minecraftot jobban :-) Klassz lenne, ha mondjuk az öt tesiórából kettő legalább infó lehetne. Én annakidején jártam szakkörre (C64-ek voltak), nem lettem programozó, csak egyszerű rendszergazda, de szerettem, nagyon lelkesítő volt. Óriási potenciál van a gyerekekben, de ezzel nem azt mondom, hogy legyenek plusz órák, mert így is nagy a teher, hanem sakkozzanak kicsit, legyen mondjuk öt matekórából egy informatika, esetleg legyen a matekba belcsempészve.
Bocsánat, igazán, de végigolvasva a topicot feltűnt, hogy a cikkben említett informatikai beavatkozást ellenző két olvtársnak is kőbalta az avatárja ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest