Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
#56573440 #51 üzenetére
Nekem mondjuk ez (mert a 'leköszönő kormány megtámogatja a kampányt' azért lehet, hogy valós, sőt...) az osztogatás sokkal szimpatikusabb, mint a Sulinet és a kakaóbiztos billentyűzettel (fentebb már említett példák), mivel nincsenek kijelölt cégek, akik szolgáltathatnak/eladhatnak, hanem az iskola maga rendelkezik az összeggel. Bár lehet, hogy egy amcsi KLIK hatékonyabban el tudná látni a feladatot :-)
A fejemet tenném arra, hogy a republikánusok viszont úgy próbálják megvétózni a dolgot, hogy a) ne valósuljon meg a program, amit szakmai érvekkel és az összeg máshol (hasznosabb helyen) való elköltésével alátámaszthatnak (pl. Obamacare finanszírozása; b) átcsússzon az új kormány intézkedései közé hogy lám, ők nem gáncsolták el a kezdeményezést, de nem tartották megfelelőnek ilyen-olyan okokból a demokratikus vezetés alatti kezdést (persze nem ez lenne az indok). Amire minden esélyük megvan a jelentős többség miatt. -
looser
addikt
Én sírok, hogy nálunk nem lehet, pedig negyven vagyok. Leülök a gyerekkel (10 éves, negyedikes) a code.org és codecombat.com elé és imádja. Oké, nem minden nap, minden szabadidejében, de ő kéri, szereti (a Minecraftot jobban :-) Klassz lenne, ha mondjuk az öt tesiórából kettő legalább infó lehetne. Én annakidején jártam szakkörre (C64-ek voltak), nem lettem programozó, csak egyszerű rendszergazda, de szerettem, nagyon lelkesítő volt. Óriási potenciál van a gyerekekben, de ezzel nem azt mondom, hogy legyenek plusz órák, mert így is nagy a teher, hanem sakkozzanak kicsit, legyen mondjuk öt matekórából egy informatika, esetleg legyen a matekba belcsempészve.
Bocsánat, igazán, de végigolvasva a topicot feltűnt, hogy a cikkben említett informatikai beavatkozást ellenző két olvtársnak is kőbalta az avatárja ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest