Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Én sírok, hogy nálunk nem lehet, pedig negyven vagyok. Leülök a gyerekkel (10 éves, negyedikes) a code.org és codecombat.com elé és imádja. Oké, nem minden nap, minden szabadidejében, de ő kéri, szereti (a Minecraftot jobban :-) Klassz lenne, ha mondjuk az öt tesiórából kettő legalább infó lehetne. Én annakidején jártam szakkörre (C64-ek voltak), nem lettem programozó, csak egyszerű rendszergazda, de szerettem, nagyon lelkesítő volt. Óriási potenciál van a gyerekekben, de ezzel nem azt mondom, hogy legyenek plusz órák, mert így is nagy a teher, hanem sakkozzanak kicsit, legyen mondjuk öt matekórából egy informatika, esetleg legyen a matekba belcsempészve.
Bocsánat, igazán, de végigolvasva a topicot feltűnt, hogy a cikkben említett informatikai beavatkozást ellenző két olvtársnak is kőbalta az avatárja ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- [K2]: AnyDesk átverés
- ASUS routerek
- EAFC 26
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest