- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonor
tag
Sziasztok!
Tudjátok, hogy a Noctua cpu hűtők közül melyik fér bele?
Köszi! -
Peddy789
őstag
Már kapható MO-n!
-
Tibor_560sec
aktív tag
Árban jó ... csak el kell dönteni kell ennyi cicoma egy házra vagy sem ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Probber
őstag
Ez valami egészen ronda valami lett.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
tarczali
tag
Igazi aerocoolos házikó, nem szép, de legalább jó műanyag, bár ha jó áron van végülis lehet népszerű lesz.
-
Peddy789
őstag
van már info mikor lehet itthon is kapni?
-
ch003067
addikt
veszek is vagy hármat
Nekem nagyon tetszik Szeretem az ilyen Transformers házakat
-
PH-User
addikt
A mostani gépházam is AeroCool, a következő pedig ez lesz egy hónapon belül.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
teratti
senior tag
Nagyon próbáltak nagyot fakítani, de nekem sem tetszik annyira a design. Minőségre fene tudja milyen, de nem lehet rossz a képeket nézve.....ár érték arányban tuti választás.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Apika
addikt
Jó sok kiálló rész van rajta elől, hátul, felül. Mind - mind porfogó. Nehézkes lesz tisztán tartani..
-
kiskaktusz
addikt
elég randácska...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
banhammer
veterán
Nekem nagyon csicsás ez a ház.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ZorkasT
csendes tag
Lehet hogy én vagyok ízlésficamos, de nekem tetszik
Aki éjjel legény, nappal lehány!
-
waithEard
őstag
válasz Silentfrog #33 üzenetére
Nekem sem kéne, még ha 100 rongyot adnának is, hogy elvigyem!
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
TGWH
őstag
válasz atti_2010 #35 üzenetére
Szerintem a teteje nem annyira fontos, hisz ha hátul pl. fent van a venti, az is kihúzza a meleget. Nekem pl. el kéne döntenem, hogy visszateszem-e alulra, és 5 centi marad oldalt szellőzni, vagy hagyom, mint a mostani gépet, az asztalon, ahol talán valamivel kevesebb a por. Igaz, valami szűrőt is szeretnék betenni, nem tudjátok, lehet-e minden házra, vagy csak ahol ki van alakítva? Illetve nem rontja a hűtést?
Na igen, ennél nincs lejjebb de mint írtam, pár ezresért már van bőven másfajta megoldás is.
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Peddy789
őstag
szerintem a felért nemkapsz olyan házat amiben 12venti van, 400mm vga hely, alsótáp.
szerintem sokkal fontosabb hogy egy ház funkcionális legyen, sok hűtő, bőven legyen hely a bővítésre, és ez ennyi pénzért marha jó
de te vegyél olyan házat dupla (vagy tripla) enyiért ami jól néz ki, ha neked az a lényeg, és arra költesz sok pénzt, én a maradékból meg költök magamra, hogy én nézzek ki jól és ne a számítógépem, álítólag a csajok arra nemgerjednek annyira
-
atti_2010
nagyúr
Meg a tetején a legfontosabb mert felfele száll a hő, sokan meg fogják venni ezt a házat mert mell döngetni azt lehet de mikor le kell csengetni 30-40k egy szép jól szellőző házért akkor már más a helyzet.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
TGWH
őstag
Csak ugye azok a házak, amik játékokkal is játszóknak megfelelnek, 10-15 körül kezdődnek. A jó szellőzés elengedhetetlen, ahhoz meg minimum előre és hátra kell egy-egy venti, valamint egy alsó táp is segíti a proci szellőzését, akár úgy is, hogy nagyobb hűtű is ráfér.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Mondjuk tegyünk hozzá két-három ezer forintot, és van más, ami nem ilyen ,,ronda''. Szerencsére sok ház van a piacon
-
datatomm
tag
Háát Csúnya ... elsőre. Nekem itthonra csak a látvány miatt nem kéne. De a belseje jó. Össze vissza szellőztethető, és sok hely van a benne.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
Peddy789
őstag
sztem ennyiért tök jó,
néha elégondolkozom hogy azért jön itt be midnenkinek a minimalista szarok mert midnenki 40éves avgy mivan? amugy 12k. ez az indok mindent odaver sztem
-
LÁZ
addikt
X-faktor fanoknak must have én továbbra is gyűjtök egy blacbird 002 házra
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
TGWH
őstag
Ha csak úgy az asztalon áll, nem törik el. Az, hogy karcos, engem nem érdekel. Szóval még akár ilyen házam is lehetne, mondjuk ház ügyben pont nem néztem körül, mennyiért mit kapok. Ennyi pénzért persze hogy nem lehet olyan nagyon jó.
-
mepet
addikt
Így van. Erről a vadiúj házról nem tudok nyilatkozni, de az aerocoolról a silány minőségű anyaghasználat jut eszembe. (gagyinak tűnő, karcosodó, törős műanyag)
Mondjuk az alsó táp az előny, az tény. Viszont majd nagyot csodálkozik a legolcsóbb táp vásárlója, hogy nem ér oda az alaplap tápcsatijához a kábel...
Meg az is az előnyére szóljon a háznak, hogy a ház a számítógépek leglassabban elértéktelenedő alkatrésze, így a jövőbeni csere esetén nem buksz rajta akkorát... És az ára az pozitívum, ez tagadhatatlan, persze mire ideér, lesz vagy 14000, akkor meg 20-ért veszel egy olcsóbb Thermaltake-et...[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Miben nyilvánul meg a gagyisága? Az alkatrészek silányságában?
-
LLKobe
veterán
Hova a francba lehet ebbe bepakolni 12 ventit???
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
mepet
addikt
Csúnya, de legalább gagyi. Nem csalódtunk az Aerocoolban. Olyan brand, ahogy a neve is mutatja.
-
-
mikej95
aktív tag
Lehet azért ilyen olcsó, mert ronda! De benne van az X-faktor!!
Legközelebb kék f betű lesz az ilyen best buy árkategóriás házak elején.Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Hát ebben meg van az X- faktor Bár nagyon ronda legalább is szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gude
senior tag
A durung X nélkül még ki is nézne valahogy
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
goodboy007
senior tag
Kicsit fura, hogy az X középen van, de a formája nagyon jó és a szellőzőnyílások, hátulról leszedhető processzorhűtő miatt szerintem nagyon megéri ennyiért.
Az Aeroengine-em ilyen szempontból elég szar, ha le akarom szedni a hűtőt, ki kell szedni az egész alaplapot és a vinyók szerelése is kényelmetlen (bár ebből a szempontból ez is lehetne jobb oldalról szerelhető 3,5"-os helyekkel).
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
bmollszeptim
aktív tag
ritka csúfság.
üdv.
-
Spam123
tag
Nem rossz, de azért a Cosmos II-met nem cserélném le rá
-
atti_2010
nagyúr
50 embernek meg az nem fog tetszeni ami neked, ez abszolút felesleges vita, az ara jo a felszereltsége és az elrendezése is, akinek nem tetszik vesz 30-40K-ert Lian-Lit.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
veterán
Akárki akár mit mond,ez akkor is ronda,nem szimplán ronda hanem triplán.Aki tervezte annak kellene egy jó erős szemüveg.
duree54
-
TGWH
őstag
Akkor a kérdés, miért jó az alsó tápos, miért előny ez? Nincs a proci mellett, meleg levegő meg felfele száll, ha ki nem szívja oldalt
Ronda? Hát engem nem érdekel, úgyis a monitort bámulom, nem a gépet... rakd be kartondobozba ha nagyon zavar... Miattam lehet akármilyen ronda is, ha olcsó és jó, megveszem. Na jó, rózsaszínt azért nem mondjuk átfújnám és kész
USB kivezetés meg megint mi a ráknak? Jó ha van, de nem létszükséglet, veszel két usb ,,hosszabbítót'', és kész, tehát az sem lenne baj.
Mégis mi kell nektek, amire azt mondjátok jó, full titán ház 50 ezer helyett 12-ért?
-
Silentfrog
veterán
Nagyon tetszik,hogy mindenki azt mondja ,hogy ronda viszont csak azért gyártanak ilyeneket mert nagy rá az igény.
Én biztosithtok mindenkit arrol,hogy nem veszek ilyet mert nekem ronda!
Nem csak mondom,gondolom is! -
atti_2010
nagyúr
-
TGWH
őstag
Olcsó, és jónak tűnik.
Nekem tetszik, azt az x-et az elején meg le lehet fűrészelni
Ha tényleg olyan szellős, és jól hűthető, akkor bőven megér 10-12 ezer forintot. Kíváncsi vagyok itthon mennyibe fog kerülni, lehet beszerzek egyet.
Az, hogy alsó tápos, miért lenne baj? Max oldalra is lesz egy venti, és bőven lehűti.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Apika
addikt
Valóban nagyon alacsony ez az ár. A gémer házakra ez nem szokott jellemző lenni...
-
atti_2010
nagyúr
40 euróért kitűnő házikó játékosoknak, vagy akinek bejövős 12K -ért ez ajándék, rendesen lehet hűteni alsó tápos stb.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Hát ez nem gyere be. Nagyon gémer, vagy csak simán ronda...
(#2) KaiotEch: én nem mondanám, hogy szar, de kinézetre biztosan megosztó lesz...
(#3) atti_2010: persze ennyiért jó, ráadásul alsó tápos. Nekem csak a külseje nem tetszik, de hát ez magánvélemény. Másnak tetszhet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest