- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano1102
csendes tag
válasz
Phoenix_187 #12 üzenetére
Hinnyje, köszi. Majdnem ráfutottam...
-
kantorcsaba
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #26 üzenetére
azért köszi, majd rájövök remélem
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
kantorcsaba #24 üzenetére
Akkor nem tudom. Youtube-ban kerestem ilyesmire vonatkozó beállítást, de nem találtam.
-
kantorcsaba
csendes tag
válasz
kantorcsaba #24 üzenetére
sima monitor beállításoknál 3840x2160 megvan, csak pl youtube vagy twitch max 1080 … akármivel kötöm össze (hdmi vagy dp)
-
kantorcsaba
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #23 üzenetére
nem. 1080p a max
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
kantorcsaba #22 üzenetére
Ebben sem tudsz 4K-t beállítani? Ebben nekem biztosan működik.
-
kantorcsaba
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #21 üzenetére
biztos. tv-n kiadja az opciót. de a tv-t gépre kötve sem adja ki csak a HD-t. ezért gondoltam hogy van valami beállítás vagy esetleg valami Windows dolog
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
kantorcsaba #20 üzenetére
Biztos, hogy 4K az a videó (linket!
) ? 4K monitorom van, de 8K felbontást is választhatok, ha a videó akkorában van mentve.
-
kantorcsaba
csendes tag
Sziasztok! Bocsi tudom hülye kérdés de na … eddig nem lettem okosabb
Minap vettem egy Dell 3219Q 4K UHD monitort pc-hez és konzolhoz. PC-n pl 4K-s youtube videónál a választható felbontás max a full HD. Ez valami beállítás kérdése? Mármint hogy kihasználja a felbontást ne csak 1080p legyen a max. Köszi a segítséget!
-
Az igaz, de a legtöbb 4K monitoron 40-60Hz a range... jellemzően az LG-ken is.
Ezt hiányolom, nem a korábbit! -
MeszesKPT
őstag
Négy éve használok 40" 2160p-t és ez alapján döntöttem el, hogy a következő 43" lesz. De mint Snecy20 írta az eddig megjelent modellek panel minőségre alig tudtak jobbat mutatni, mint egy tv. 60 Hz sync mentest én biztosan nem fogok venni. Meg legyen már rajta HDMI 2.1-es VRR, hogy a következő gen konzolt is biztosan támogassa.
-
Phoenix_187
lelkes újonc
Az csak nekem furcsa, hogy az 1.2es Displayport nem tudja a HDR-t ... ?
-
Gróf...
aktív tag
válasz
MeszesKPT #10 üzenetére
Azért egy 4K-s monitort nem hasonlítanék egy akármilyen tévéhez! Nem a tulajdonos büszkesége beszél belőlem, mert pont összehasonlítottam... Amikor ezt a monitort elkezdtem használni, az első felkiáltásom az volt, hogy: "Jééééé! Látok!" (Előtte egy 27-es FHD volt.)
Monitornak nagy. Meg kell szokni a méretét! De ha megvan, onnantól nem akarsz kisebbet! Ha meg kényelmesen elterpeszkedsz előtte egy játékhoz, akkor EZ AZ IDEÁLIS MÉRET! Hidd el! (Ha nem vagy megveszekedett f/s vadász!)
1080ti-vel használom. 4K-ban. Persze nem mindig van meg a 60 Hz. Ezért is csillant fel a szemem a fríszinkre! -
MeszesKPT
őstag
Pont ez a 43-as méret az, amit tökéletesnek találok UHD és 100% scaling mellett. De ez a monitor kiesik nálam, mert játékra annyira lehet használni, mint egy ugyanekkora tévét.
-
RudY
addikt
It is necessary to note that LG no longer advertises FreeSync and KVM features either with the 43UD79 or with the new 43UN700, possibly because the former supported so narrow FreeSync range that it did not make any real differece, whereas the KVM capability required software.
-
Gróf...
aktív tag
Az mekkora már, hogy én ebből a cikkből tudom meg, hogy az enyém (az elődje) fríszinkes!?!?!?!?!?
-
vidotom
kezdő
Egyetértek, én se vennék már mást. Valószínűleg itt is inkább szoftveres limitációról van szó, mint hardveresről. Ami érthetetlen, és elfogadhatatlan
Viszont elfogadom, hogy a várható célközönség számára (irodai felhasználás) szinte érdektelen a frissítési frekvencia. Javarészt statikus tartalmat jelenítenek meg, annak meg még egy e-ink kijelző 0,5 Hz frissítési ráta is megfelelne... -
siposz
aktív tag
60hz, 8ms GtG, nincs sync.
Ez egészen pontosan mitől számít játékra való monitornak 2019-ben?
-
snecy20
nagyúr
Szerintem a szem számára az sohasem hátrány, ha a képfrissítés magasabb 60Hz-nél...ennek így 2020 küszöbén már nem is szabadna extra feature-nek lenni. Már a 75Hz is megváltás a 60-hoz képest. Engem pont a 60Hz tántorít el ezeknek a 42.5'' / 43" monitoroknak a megvásárlásától.
-
Frankó cuccnak tűnik, akárcsak az elődje... csak a Freesync-et hiányolom.
Az a csatlakozó kínálat brutális, a hangszóró meg jól szól. -
vidotom
kezdő
Egy 42 hüvelykes "monitort" aligha olyan tartalommal etetnek, aminél a gyors frissítési ráta szempont lenne. FreeSync is lekerült a támogatási listáról. Valószínűleg mert a kutyát nem érdekelte a vevők közül. Akkor meg minek.
Aki ilyen megjelenítőt használ, azt valószínűleg hidegen hagyja, hogy hány Hz-en frissül az Excel tábla mellett az Outlook, a böngésző, és a tőzsdeindex. -
snecy20
nagyúr
Ugyanaz a dizájn, és ugyanúgy 60Hz-es mint elődje...Jó lenne ha erről a 60Hz-ről már leakadnának a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megérkezett a két éves 43UD79 utódja, amely megtartotta elődje külsejét és felbontását, de már támogatja a HDR10-et és az USB-C-n keresztüli töltést.
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Tesla topik
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest