Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz antikomcsi #37 üzenetére
Aha persze. Tesszalátorok, és egyéb újításokról biztos nem hallottál. Felépítésben is változott a GPU, shader-eken is módosítottak. Az meg hogy egy jó alapra építkeztek ésszerű és egyértelmű dolog. Vagy kukáztákvolna és kezdték volna az elejéről? Elég nagy fejlődés, hogy ekkora magnagyságból kihoztak ennyit, már önmagában is fejlődés.
Félreértés ne essék én is feleslegesnek tartom mind a Win 7 (Vista SP2-nél nem sokkal jobb, kijöhetett volna szimpla Service Pack 3-ként is) mind a DX11 erőltetését.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz antikomcsi #37 üzenetére
aha..értem..igen.. és ha most a 4850-en helyett nv-t akartam volna venni hasonló árszinten mit is kaptam volna? a 8800GT x-edik átnevezett változatát. Ja hogy ha a neve új, akkor már új? Így mindent értek..
Az meg, hogy az 5750 a 4850-el egyenlő.. szerintem mindig is így szokott lenni, nv-nél is, hogy az új széria középkat kb a régi felsővel egyenlő, de nézzük: kisebb gyártástechnológia-> kevesebb fogyasztás, DX11.. Már ez a kettő újításnak számít, és van is jelentősége, ellenben mondjuk a 8800GT és a GTS250 között pl.. és mellesleg nehiszem, hogy olcsóbb lenne egy nv gts250 szemben a 4850-el, pedig nem ő a több..
És akkor ha már itt tartunk, mit vegyek nv-be egy 5870 helyett?
És akkor azt meg sem említem, hogy a mai játékok között is van nemegy, ami szándékosan szarabbul megy ati-n, mint nv-n, mert valaki valakinek a zsebét megtömte. Nevezzük ezt is korrekt hozzáállásnak a részükről ugye? Nem adnak újat, akkor el kell lehetetleníteni az ellenfelet is nem? Persze..
Az elvakultságról meg annyit, hogy kb 2 hete van ati-m, és előtte sosem volt...
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest