Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #69 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy azonnal, hanem, hogy ne így.
Te magad hoztad fel, hogy kivonlóban vannak a vga piacról. Akkor kérdem én, mi értelme van a physx eröltetésének, mikor 1 év mulva lehet már hardver sem lesz alá, mert ugye azt nem fejlesztenek..
Jelen helyzetben azt érik el vele, hogy hátrányba szorítják a vga piac fejlődését, hisz most hiába van itt a dx11, mert ha a játékok nagyrésze az nvidia miatt physx-re jön ki, akkor az új atik mit sem érnek, miközben új nv-ről meg nem beszélhetünk.
És akkor teszem azt jövőre teljesen kivonulnak, aztán maguk után hagyják a szenvedéseik okán kitalált dolgokat, a user meg majd döntse el, hogy beruház egy új vga-ba, vagy marad az x éves nv kártyájánál, mert a physx csak azon megy? -
válasz
#06658560 #61 üzenetére
Jelen időben az nvidia nem adott ki semmi értelmeset
Mellesleg, ha régen megcsinálták, akkor azt már felejthető, és ne is nézzünk ilyen hülyeségeket? Amugy 8800GT, 9800GT, 9800GTX+ GTS250.. ezek közül majdnem mind csak névre más.. nameg árban volt az, mert új..
Oké igazad van, biztos merő véletlen, hogy abban nyilvánul meg az optimalizálatlanság, hogy nv-n tökéletes, ati-n meg szar...
Ki akarnak vonulni? Tegyék, akkor mért kell a physx-et nyomatni? Hogy jővőre értelme se legyen, mert nem lesz mivel kihasználni? oké
-
válasz
#06658560 #50 üzenetére
Mondjuk például mikor megjelent a 9800GT, ami egy az egyben 8800GT volt akkor egy árban voltak ugye?
Pl ott, hogy minő meglepő a már mások álltal is említett NFS Shift közben beakad a 4850-emen, addig egy 8800GTX-en vígan szalad. Merő véletlen ugye? Mert hogy nem azért mert jobb a 8800 az biztos.
És akkor a cikkben mi is van most? Nyomulnak előre a physx-el. Nem új vga, vagy valami, nem, hanem valami olyan, ami sokakat hidegen hagy, cserébe az ati-n lehet szívni miatta..
-
válasz
antikomcsi #43 üzenetére
Én értem azt amit te mondasz, de te meg azon siklasz el, hogy míg mondjuk a 4850 5770 között van különbség, addig több generáció nv van, ami tök ugyan az, csak más a neve. Az rendben van, hogy jó, de akkor ne adja a más néven tízezrekkel többért..
Afelett meg látom szemethúnysz, hogy az ati az nv-vel ellentétben nem úgy törekszik fentmaradni, hogy kib@szik a másikkal. Az nv egyenlőre úgy tűnik igen..
Kopi31415: más piacon életképesek, akkor itt mért azzal kell fentartani magukat, hogy kersztbetesznek a másiknak? Mert ez annyira természetes ugye?
-
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
aha..értem..igen.. és ha most a 4850-en helyett nv-t akartam volna venni hasonló árszinten mit is kaptam volna? a 8800GT x-edik átnevezett változatát. Ja hogy ha a neve új, akkor már új? Így mindent értek..
Az meg, hogy az 5750 a 4850-el egyenlő.. szerintem mindig is így szokott lenni, nv-nél is, hogy az új széria középkat kb a régi felsővel egyenlő, de nézzük: kisebb gyártástechnológia-> kevesebb fogyasztás, DX11.. Már ez a kettő újításnak számít, és van is jelentősége, ellenben mondjuk a 8800GT és a GTS250 között pl.. és mellesleg nehiszem, hogy olcsóbb lenne egy nv gts250 szemben a 4850-el, pedig nem ő a több..
És akkor ha már itt tartunk, mit vegyek nv-be egy 5870 helyett?
És akkor azt meg sem említem, hogy a mai játékok között is van nemegy, ami szándékosan szarabbul megy ati-n, mint nv-n, mert valaki valakinek a zsebét megtömte. Nevezzük ezt is korrekt hozzáállásnak a részükről ugye? Nem adnak újat, akkor el kell lehetetleníteni az ellenfelet is nem? Persze..
Az elvakultságról meg annyit, hogy kb 2 hete van ati-m, és előtte sosem volt...
-
válasz
antikomcsi #30 üzenetére
Nem az a gond, ha csinálnak valamit, hanem az,hogy hogy.. ez megint semmi új, csak a sok régi cuccból dobnak ki egy összegyúrtat, aztán nyomatják a physx-et, akik meg ati kártyára váltanak, mert az nv nem tud alternatívát nyújtani, az meg majd szívhat a physx miatt.. ennyi..
-
válasz
K21_overlord #27 üzenetére
És akkor ehez tettem én fentebb hozzá, hogy jövőre majd physx-re gyúrjunk, vagy Dx11-re, merthogy az meg a ződeknek nyet..
-
válasz
juliabrilke #8 üzenetére
és akkor?
-
Egyetértek.. És ez megint olyan, hogy fognak egy régebbi vasat, mellédobnak egy másik gpu-t némi rammal a physx-nek, aztán jól kib@sznak megint a másik oldallal..
Jövőre meg majd lehet válogatni, hogy DX11 kell, vagy physx.. számomra "undorító" szó felé haladnak..Mondjuk ha Skizz elmélete válik be, akkor meg édesmindegy az egész
Új hozzászólás Aktív témák
ph Halloween alkalmából új terméket mutatnak be a zöldek.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest