Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #69 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy azonnal, hanem, hogy ne így.
Te magad hoztad fel, hogy kivonlóban vannak a vga piacról. Akkor kérdem én, mi értelme van a physx eröltetésének, mikor 1 év mulva lehet már hardver sem lesz alá, mert ugye azt nem fejlesztenek..
Jelen helyzetben azt érik el vele, hogy hátrányba szorítják a vga piac fejlődését, hisz most hiába van itt a dx11, mert ha a játékok nagyrésze az nvidia miatt physx-re jön ki, akkor az új atik mit sem érnek, miközben új nv-ről meg nem beszélhetünk.
És akkor teszem azt jövőre teljesen kivonulnak, aztán maguk után hagyják a szenvedéseik okán kitalált dolgokat, a user meg majd döntse el, hogy beruház egy új vga-ba, vagy marad az x éves nv kártyájánál, mert a physx csak azon megy?Everybody lies.
-
válasz
#06658560 #61 üzenetére
Jelen időben az nvidia nem adott ki semmi értelmeset
Mellesleg, ha régen megcsinálták, akkor azt már felejthető, és ne is nézzünk ilyen hülyeségeket? Amugy 8800GT, 9800GT, 9800GTX+ GTS250.. ezek közül majdnem mind csak névre más.. nameg árban volt az, mert új..
Oké igazad van, biztos merő véletlen, hogy abban nyilvánul meg az optimalizálatlanság, hogy nv-n tökéletes, ati-n meg szar...
Ki akarnak vonulni? Tegyék, akkor mért kell a physx-et nyomatni? Hogy jővőre értelme se legyen, mert nem lesz mivel kihasználni? oké
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
válasz
#06658560 #50 üzenetére
Mondjuk például mikor megjelent a 9800GT, ami egy az egyben 8800GT volt akkor egy árban voltak ugye?
Pl ott, hogy minő meglepő a már mások álltal is említett NFS Shift közben beakad a 4850-emen, addig egy 8800GTX-en vígan szalad. Merő véletlen ugye? Mert hogy nem azért mert jobb a 8800 az biztos.
És akkor a cikkben mi is van most? Nyomulnak előre a physx-el. Nem új vga, vagy valami, nem, hanem valami olyan, ami sokakat hidegen hagy, cserébe az ati-n lehet szívni miatta..
Everybody lies.
-
válasz
antikomcsi #43 üzenetére
Én értem azt amit te mondasz, de te meg azon siklasz el, hogy míg mondjuk a 4850 5770 között van különbség, addig több generáció nv van, ami tök ugyan az, csak más a neve. Az rendben van, hogy jó, de akkor ne adja a más néven tízezrekkel többért..
Afelett meg látom szemethúnysz, hogy az ati az nv-vel ellentétben nem úgy törekszik fentmaradni, hogy kib@szik a másikkal. Az nv egyenlőre úgy tűnik igen..
Kopi31415: más piacon életképesek, akkor itt mért azzal kell fentartani magukat, hogy kersztbetesznek a másiknak? Mert ez annyira természetes ugye?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
aha..értem..igen.. és ha most a 4850-en helyett nv-t akartam volna venni hasonló árszinten mit is kaptam volna? a 8800GT x-edik átnevezett változatát. Ja hogy ha a neve új, akkor már új? Így mindent értek..
Az meg, hogy az 5750 a 4850-el egyenlő.. szerintem mindig is így szokott lenni, nv-nél is, hogy az új széria középkat kb a régi felsővel egyenlő, de nézzük: kisebb gyártástechnológia-> kevesebb fogyasztás, DX11.. Már ez a kettő újításnak számít, és van is jelentősége, ellenben mondjuk a 8800GT és a GTS250 között pl.. és mellesleg nehiszem, hogy olcsóbb lenne egy nv gts250 szemben a 4850-el, pedig nem ő a több..
És akkor ha már itt tartunk, mit vegyek nv-be egy 5870 helyett?
És akkor azt meg sem említem, hogy a mai játékok között is van nemegy, ami szándékosan szarabbul megy ati-n, mint nv-n, mert valaki valakinek a zsebét megtömte. Nevezzük ezt is korrekt hozzáállásnak a részükről ugye? Nem adnak újat, akkor el kell lehetetleníteni az ellenfelet is nem? Persze..
Az elvakultságról meg annyit, hogy kb 2 hete van ati-m, és előtte sosem volt...
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
válasz
antikomcsi #30 üzenetére
Nem az a gond, ha csinálnak valamit, hanem az,hogy hogy.. ez megint semmi új, csak a sok régi cuccból dobnak ki egy összegyúrtat, aztán nyomatják a physx-et, akik meg ati kártyára váltanak, mert az nv nem tud alternatívát nyújtani, az meg majd szívhat a physx miatt.. ennyi..
Everybody lies.
-
válasz
K21_overlord #27 üzenetére
És akkor ehez tettem én fentebb hozzá, hogy jövőre majd physx-re gyúrjunk, vagy Dx11-re, merthogy az meg a ződeknek nyet..
Everybody lies.
-
-
Egyetértek.. És ez megint olyan, hogy fognak egy régebbi vasat, mellédobnak egy másik gpu-t némi rammal a physx-nek, aztán jól kib@sznak megint a másik oldallal..
Jövőre meg majd lehet válogatni, hogy DX11 kell, vagy physx.. számomra "undorító" szó felé haladnak..Mondjuk ha Skizz elmélete válik be, akkor meg édesmindegy az egész
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Halloween alkalmából új terméket mutatnak be a zöldek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok