Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem anno Intel 520 120GB SSD-n 8 darab disztró is békésen elfért és még a szükséges overprovisioning is bőven megvolt a 8x14GB mellett.

(#82) Frawly
Szerintem az olyan kezdőknek lenne igazán jó az MX, akik kb az én örök kezdő szintemen vannak és nem akarnak Debianban terminal ügyködni. Másrészt ez is csak egy disztró a sok közül, mert ezeket a plusz képességeket 1000-ből egy ember ha használja és az is max az elején. Normál napi használat során miben másabb a többi desktop disztrótól? Semmiben. Szerintem.
Csak megemlítem, hogy pár hónapja láttam teszteket, ahol a Mate már lightosabb volt, mint az XFCE. Nincs már light DE, mióta az LXDE is QT alapú lett. Maradnak a neked tetsző pálcikaWM-ek, ha lightosat akar valaki.
-
Frawly
veterán
Nem is mondom azt, hogy mindenkinek gond, de én már láttam SKami oldalán, és YouTube csatornáján is, hogy ilyen Antix, Puppy, stb. disztrókat telepít marha régi, 1 GB RAM-os gépekre, frugal installban. Ezt egyébként én sem támogatom, mármint a frugal installt, mivel gányolás, és alig foglal több helyet rendesen feltelepíteni egy rendes, nem bloat disztrót, rendes rendszerként. A tárhely nekem sem probléma, mikor 160-250-500 GB-os HDD-m volt a laptopban, akkor sem volt gond, most meg minden gépemben van 1 TB-nyi SSD.
@uby: azt én sem helyeslem, hogy a kezdők a Debiant erőltetik. Egyébként ez a sok dolog, amit nem értesz az MX-nél, abban semmi rejtély nincs. Egy részük valóban indokolatlan, de ennek nagy részét az Antix-ból hozták át, és nem gyomlálták ki. Ennek ellenére tartom, amit írtam, kezdőknek szóló, lehetőleg rosszabb gépeseknek szánt, relatíve pehelysúlyú disztrónak van szánva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest