- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
kiskaktusz #17 üzenetére
Pedig nem ártana, mert droid userként is a t*köm kivan néha a rendszerrel. Jelenleg úgy vagyok, hogy csak azért nem váltok át másra, mert nincs jobb számomra. Viszont abban a pillanatban, amint a WP-be is bekerül a mSD bővítés (tudom, hogy most is van, de szerintem érthető, mire gondolok), a Zune kötelezőségének elhagyása (pl mass storage), nyargalok is át. Persze ha addig nem változik semmi, csak akkor. Azért a megvett alkalmazásaimat nem szívesen hagyom ott.
Ami érdekes viszont, hogy elég sok droidos gondolja így... -
kolosanyi
veterán
Komolyan nem értem. Volt idő, amíg alulméretezettek voltak az akksik, aztán elkezdett növekedni az általános kapacitás, most meg megint direkt ilyen idióta akksikkal jönnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest