- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Jah csak az a különbség, hogy a frászbukon mindenki fent van név szerint, itt pedig nem.
Ott úgy is meg lehet találni embert, hogy valakinek az ismerőse, itt pedig még mindig csak egy nick név van, amit elég nehezen lehetne hozzákötni a userhez. Vagy menj már el egy PH-s találkozóra és bemutatkozás nélkül találd ki hogy ki kicsoda.A különbség még ott is van, hogy a frászbuk viszont arra buzdít, hogy adj meg magadról minden lehetséges adatot. Neved, születésnapod, kapcsolatban vagy-e valakivel stb. Azért így jóval könnyebb dolgod van, mintha itt elkezdenél kattintgatni nicknevekre.
Képeket itt sem osztok meg magamról, a logoutos írásaimmal kapcs. igazad van, de még mindig nehezebb dolga van az akárkinek, mint egy frászbuk/twitter profillal.
Régen felraktam magamról egy képet iwiwen, és jött egy üzenet hogy miért van mögöttem árpád sávos zászló, biztos skinhead vagyok! Csak hát az a helyzet, hogy az egy amerikai zászló volt, viszont csak a fehér és piros csíkok látszódtak belőle.
"Inkább azoknak kellene elgondolkodnia, akik a visszaéléseket elkövetik..."
Ebben is igazad van, viszont ezzel nem tudsz sokat kezdeni, így maradt az, hogy inkább te magad vigyázol, hogy ne formáljanak rólad olyan véleményt az internetes tevékenységeid miatt, amiből hátrányod származhat.
Én is azzal értek egyet hogy free speech meg minden, viszont csak értelmes keretek között, ez pedig a frászbukon nem valósul meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest