Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz DigitXT #68 üzenetére

Jah csak az a különbség, hogy a frászbukon mindenki fent van név szerint, itt pedig nem.
    Ott úgy is meg lehet találni embert, hogy valakinek az ismerőse, itt pedig még mindig csak egy nick név van, amit elég nehezen lehetne hozzákötni a userhez. Vagy menj már el egy PH-s találkozóra és bemutatkozás nélkül találd ki hogy ki kicsoda.

A különbség még ott is van, hogy a frászbuk viszont arra buzdít, hogy adj meg magadról minden lehetséges adatot. Neved, születésnapod, kapcsolatban vagy-e valakivel stb. Azért így jóval könnyebb dolgod van, mintha itt elkezdenél kattintgatni nicknevekre.

Képeket itt sem osztok meg magamról, a logoutos írásaimmal kapcs. igazad van, de még mindig nehezebb dolga van az akárkinek, mint egy frászbuk/twitter profillal.

Régen felraktam magamról egy képet iwiwen, és jött egy üzenet hogy miért van mögöttem árpád sávos zászló, biztos skinhead vagyok! Csak hát az a helyzet, hogy az egy amerikai zászló volt, viszont csak a fehér és piros csíkok látszódtak belőle.

"Inkább azoknak kellene elgondolkodnia, akik a visszaéléseket elkövetik..."

Ebben is igazad van, viszont ezzel nem tudsz sokat kezdeni, így maradt az, hogy inkább te magad vigyázol, hogy ne formáljanak rólad olyan véleményt az internetes tevékenységeid miatt, amiből hátrányod származhat.

Én is azzal értek egyet hogy free speech meg minden, viszont csak értelmes keretek között, ez pedig a frászbukon nem valósul meg.

Új hozzászólás Aktív témák