- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
vampire17 #51 üzenetére
Attól neked (mint munkaadónak) nem lesz ezekhez az adatokhoz közöd, hogy a profil tulajdonosa annyira egybites, hogy nem állítja be megfelelően a privacy-t és emiatt te meg tudod nézni.
(Nagyon sarkos példaként: jelentkezem hozzád, és megkeresed a Facebook profilomat, ahol pl. nincs elrejtve az ismerősök listája sőt, az is be van jelölgetve hogy kik a családtagok. Végigkattintgatod ezeket is, és látod hogy az apa úgy tűnik hogy néha szeret bekarmolni, a testvérek link alakoknak tűnnek, az elérhető adatok alapján. Az én profiloldalamon nem találsz semmi érdemi tartalmat megosztva. Na, ezek alapján behívsz vagy nem hívsz be? "Természetesen" nem, holott semmit nem tudsz rólam és a jelentkezésem alapján megfelelő lennék. Na, ezért nincs közöd ezekhez az adatokhoz akkor sem, ha meg tudod nézni őket.
Természetesen a fenti példa szándékosan van sarkítva, és azt sem szeretném sugallni, hogy én előítéletek nélkül való lennék, sőt, még az is lehet hogy a fenti esetben én is rosszul döntenék. És végül: nem személyesen rád szeretném kihegyezni a dolgot, hanem általában tartom helytelennek, amit írtál.)(#60) Bici: Én is hasonlóan gondolkodom róla, igazából fel sem vagyok rajta háborodva, csak a kolléga elejtett egy mondatot, ami szerintem nagyon nincs rendben, és azóta ezen rugózom.
Amúgy különösebben nem érdekel a dolog, igyekszem a saját irányításom alatt tartani az online jelenlétemet, amennyire lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest