- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Igen, majd rájöttek hogy teljesen ki lehet hagyni a tápot a szellőzési körből ha alulra szerelik és raknak rá egy porszűrőt. Régen még volt értelme a langyos levegőt a táp ventijével ki lehetett mozgatni a házból, de ma már - főleg a gpu-k - akkora fogyasztás/hőtermelést tudnak ami nem biztos hogy egészséges egy tápnak, vagy egyszerűen megreked a levegő.
Végülis ennél a gépháznál is megoldható, ha fejre állítod. Rondább nem lesz tőle az biztos
-
-Skylake-
addikt
"...konszolidált mennyiséget találhatunk a kuckó gyomrában, ha fókuszpontunkat végigvándoroltatjuk az akrilüveg oldalpanel láttatta panorámán..."
-
Amazonas
senior tag
Igazi Walmart-feeling... Jó alapanyag lesz egy Tesco Value config-hoz. Már csak egy világosszürke papírvékony lemezburkolatos Great Wall táp kell bele, aztán hadd szóljon...
-
Piftuka
veterán
"3,5 kg"...
Eszembe jut a jó kis, 10+ kg-os DTK házam...
-
Nem olyan rossz ez ennyiért, de azt a frány 80mm-es ventit minek kellett erőltetni
-
vottokar
senior tag
Miből vannak ezek,ekkora súllyal? Épp most néztem, az ezeréves H700B-m 13kg üresen. Mondjuk amíg rég vizeztem, nem is igazán mertem-tudtam megmozdítani. A nagy súly előnye, hogy legalább nem tudják tologatni rángatni a kölkeim most sem...
Na meg még én is rá merek ülni, nem rogy össze...
-
Akula
őstag
Az az alsó szűrő egy óra alatt lesz tele porral, utána meg már alig szív onnan. A HP workstation duál CPU-s gépeinél már tíz évvel ezelőtt is meg tudták oldani légterelő panelekkel, hogy a levegő az előlaptól a RAM-on kereszül CPU-t érintve a hátsó rendszerventivel hagyja el a házat, a táp külön úton kap levegőt és a merevlemezeknek is van egy bypass. Én ilyen légterelőkre költnék RGB LEDek helyett.
-
SunyaMacs
aktív tag
Jézus, felső táp ilyen áron 2018-ban? 2008-at írunk?
Így felejtős. De legalább világít és RGB-s. -
Dr. Akula
félisten
A múlt stílusjegyeit én is felfedeztem rajta, ez még abból az időből való, amikor nem ismerték az 5.25" bővítőhelyet.
-
törölt tag
Szeretem a felső tápot, alapból csinál egy kis szellőzést.
De a többi ezen a házon, háááát. -
prabhu
senior tag
Felső táp? Az nagyon tuti, főleg 16 ropiért.
-
Tetszik a letisztult dizájn, és az elrendezés, viszont ránézésre és súlyra eléggé trágya anyagminőséget vizionálok, szóval passzolom.
-
zolee5016
őstag
Hát hogymondjam...
újszülött súly,újszülött méret,ergo felsírás garantált....
(pedig a felső táphelyes elképzelés,kicsit okosabban megoldva,takarólemez pl,még valami pozitív érzést kiválthattak volna...)
A kinézet szubjektív,de ha az üveg súlyát is levesszük marad valami egyáltalán??
6,5x nehezebbek a házaim...üresen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged