- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
az új biostól nem melegszik annyira
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
sine_morbo #71 üzenetére
Nem dokkolhatóak.
-
Imibácsi
aktív tag
Újabb modellek jöttek:
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
sine_morbo #68 üzenetére
Esetleg egy usb vagy express card TV tuner/digitalizáló jöhet szóba.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #54 üzenetére
Nem hinném, hogy le fogom cserélni. Az albacompot azért cseréltem mert utáltam a VIA chipsetet benne. Ezzel a kis subnotivan tökéletesen elégedett vagyok. Még talán sok is. Minden feladatot ellát nekem. Persze 2-3 éven belül tuti le kell majd cserélnem, ugye az új oprendszerek és egyre erőforrásigényesebb programok végett. Mellesleg az utódja annyival nem tud többet, amennyit erre rá kéne fizetnem, hogy megkapjam. Ellenben annak az alkatrészei kompatibilisek lesznek a pr210-zel, szóval akksit majd tudok hozzá venni, ha esetleg ez leélődne
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #52 üzenetére
1 év múlva is szívesen írok neked cikket, de addigra sanszos hogy kifut a modell
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
cousin333 #47 üzenetére
A pr210-ben 5400rpm Toshiba HDD van. Semmi lassúságot nem vettem észre rajta.
sine_morbo: Fogyasztásra kb. ugyanannyi. Az AMD-ben kevesebb az L2, mint az intelben. Összehasonlítva mondjuk az 1,66GHz Core Duoval egyenértékű ez a proci. De ha úgyérzed hogy neked kevés ez az AMD, akkor megveheted a PR200-at is, ami inteles, és 180K HUF-tól indul
-
Imibácsi
aktív tag
Mindenkinek köszi a hsz-t
A súlyt javítottam. elnézést az elírásért, de egy weblapról másoltam és nem figyeltem oda. Ettől még nagyon jól hordozható. A Farcry-t szerintem nem kellene eröltetni ezen a kis x1270-es videón, viszont az tény hogy a GMA950-et alaposan helyben hagyja. NFS: Most Wantedon összehasonlítottam. Nekem szépen fut, haver GMA950-es FuSi-ján szaggat.
Szerk: azt azért ne felejtsük el, hogy ez nem játékra szánt gép.
-
Imibácsi
aktív tag
-
Imibácsi
aktív tag
Szervusz!
Először is köszönöm a hsz-t
Max fényerőn, filmnézéssel is tudja a 3 órát. Hogy lejjebb megy-e még az ára azt nem hinném. Ez a gép kb. 220 volt megjelenésekor. Subnotit nagyon ritkán kapni 200 alatt. Ráadásul elég sok cég kivette a terméklistából, tehát sanszos hogy jönnek a pumával szerelt modellek. A windnél mindenesetre 2-3x jobban teljesít.
Ja, és neked pedig BIG THX az MSI Wind topicért
-
Imibácsi
aktív tag
Üdv!
Várom a hozzászólásokat mindenkitől! Különösen örülnék, ha néhány tulajdonos is megosztaná hosszútávú tapaszalatait velünk. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest