Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hát elég jó lett az írás! Grat hozzá ismét!
De én abban, hogy ajánljátok, abban nem értek egyet. Hiszen ha megnézzük az árat.... 150K egy normális VGA nélküli gépért, ami gyakorlatilag azt tudja, mint egy 50K-s XBOX360...
Nem reális! És azzal még játszani is lehet!
Értem én hogy ebben a kategóriában jó ez a gép, meg "megéri", de valahogy én inkább összeraknék ebből a pénzből egy hasonló konfigot ami 80K alatt marad és tuti csendesebb mint ez (az a kis ventilátor nekem igencsak erős hangkeltőnek tűnik!) a gép, igaz, hogy nagyobb helyet foglal, de moddolok én magamnak olyan kicsi házat, amennyire csak lehet, ami nem feltétlenül csúnyább, mint ez a nappaliban a TV mellett.
Szóval szerintem:
1. Nincs értelme HTPC -be ilyen erős konfignak!
2. Ennyiért ez is drága!
3. Egyáltalán ennek a szegmensnek így nincs nagy létjogosultsága, hiszen jönnek ki az MSI WindBox-ához hasonló kis gépek, amelyek ugyan így tökéletesek a HTPC funkció betöltésére és árban harmad ennyibe kerülnek! Igaz, abban nincs ODD, de egy USB egységgel simán megoldható.Persze ez az egész szvsz!
De a cikk jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest