Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hát elég jó lett az írás! Grat hozzá ismét!

De én abban, hogy ajánljátok, abban nem értek egyet. Hiszen ha megnézzük az árat.... 150K egy normális VGA nélküli gépért, ami gyakorlatilag azt tudja, mint egy 50K-s XBOX360...
Nem reális! És azzal még játszani is lehet!Értem én hogy ebben a kategóriában jó ez a gép, meg "megéri", de valahogy én inkább összeraknék ebből a pénzből egy hasonló konfigot ami 80K alatt marad és tuti csendesebb mint ez (az a kis ventilátor nekem igencsak erős hangkeltőnek tűnik!) a gép, igaz, hogy nagyobb helyet foglal, de moddolok én magamnak olyan kicsi házat, amennyire csak lehet, ami nem feltétlenül csúnyább, mint ez a nappaliban a TV mellett.
Szóval szerintem:
1. Nincs értelme HTPC -be ilyen erős konfignak!
2. Ennyiért ez is drága!
3. Egyáltalán ennek a szegmensnek így nincs nagy létjogosultsága, hiszen jönnek ki az MSI WindBox-ához hasonló kis gépek, amelyek ugyan így tökéletesek a HTPC funkció betöltésére és árban harmad ennyibe kerülnek! Igaz, abban nincs ODD, de egy USB egységgel simán megoldható.Persze ez az egész szvsz!

De a cikk jó!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem reális! És azzal még játszani is lehet!