- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozvakond
csendes tag
válasz
Tel Chi #6451 üzenetére
Akkor most beszámolnék az elmúlt 3 hét eredményeiről, én akkor szántam rá magam a frissítésre.
alapvetően stock ROM hívő vagyok, amíg megfelelően lépést tart a droid aktuális verzióival és funkcióival, úgyhogy arról tudok beszámolni. (buherálási hajlamaimat már kiéltem a linuxokkal töltött hosszú években)Főbb változások, amit észrevettem:
-Simább. Project butter teszi a dolgát. Nem tökéletes, néha meg-meg akad, főleg frissítések és wifi adatforgalom (főleg kapcsolódás) alatt, de néha meg olyan gyors és foylamatos, hogy csak a gyönynör kedvéért lapozgatok és indítgatok progikat.
-Akku-t kicist jobban tudja hasznosítani standbyban. Néha nem, de ha egy órára bekapcsolod a kijelzőt egy nap, már úgyis mindegy, mert az viszi el az energia nagy részét vagy két óra telefonálás. Ettől függetlenül én átlag másfél naponta töltöm, de egyébként is van egy külső akkum, így nem számottevő a különbség. De a számok szerelmeseinek tényeg jobb
-Fényerő szabályozás. Sokan mondták, hogy idétlen és szaggatott, de a régi se volt tökéletesen folyamatos, itt meg egy kicsit a dinamikáján változtattak (időállandója lassabb lett). Elején láttam, azóta észre sem veszem. A pentile szerkezete még mindig jobban zavar. Nem tudom, hogy volt-e ilyen régebben, de ha energiatakarékosba kapcsol, mert letettem az asztalra és elmentem, majd érzékeli a közeledtemet, ismét kivilágosítja anélkül, hog hozzáérnék.
-Fényképező. Eltűnt a "low light" (HDR), viszont ki lehet kapcsolni a reteszhangot. HDR-nek eddig sem hívtam volna amit csinált, azt nagyobb EV-vel kellene, így nem hiányolom. Mondjuk a RAZR HD-n is csak akkor jelenik meg, hogyha oylanok a fényviszonyok, de én eddig se igazán használtam/szerettem. A néma fényképezés viszont jól jött.
-WiFi. No, az elején kész katasztrófa volt. Szerintem sokat romlott. Néha ki kellett kapcsolni és visszakapcsolni, hogy lásson bármit. Meg véletlenszerűen megszakadt az adatforgalom, pedig még visza is jelezte a térerőt. A gyenge hálózatok eldobását azonnal ki kell kapcsolni, mert ugyan anélkül se jobb mint ICS-en, de azzal mindenképpen rosszabb. egyetlen pontja, ami miatt tényleg elgondolkodtam, hogy hiba volt frissíteni, de mostanában az is jobban megy. Meg a folytonosság is, amit már említettem. Valahogy javított magán (?). De most mindenesetre nem volt jó ideje adatforgalom megszakadása.
-Gyári alkalmazások. Google app-ok lettek. Semi extra. Motocast egyetlen menüpont lett. gyári órában nincs időzítő, telepíteni kellett egyet. Szóval semmi komoly, ami engem érintene.Azt hiszem ennyit láttam így használat során, memóriakezelést jobbnak mondják, de tekintve, hogy még sosem fogyot tel előtte sem és utána sem, még több hét futás után sem, így erről nem tudok nyilatkozni.
Remélem segít a döntésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OTP Bank topic
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged