- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti111883
tag
Simplex ROM tapasztalatok:
Pozitívum:
A felület sokkal jobb mint a gyárié (bár ez lehet a lancher is) (nagyobb, testre szabbhatóbb...), de mellette alapból 450 MB-nyi hely szabad (nekem a másikon gyári felülettel volt szabad 300 MB), ami az üzemidőnél meghálája magát (legalábbis nálam).
Nálam a 3G-s térerő is változik. Nem fixen 2 pálcikás, hanem ha sok van akkor felugrik, ha kevés akkor lecsökken (onnan tudom, hogy sok van, hogy azon a helyen a másik rendszerrel nekem sok volt). A notification-ben (nem a tálcán) meg lehet változtatni az ikonokat? Én viszonylag sokat váltogatom a 2G/3G-t és én a power toggels-nél ezt be is raktam, de ha lehet akkor itt is betenném.Hiba:
A telefonkönyvet kimondottan lassan nyitja meg. Rányomok a telefon ikonra és van van 1 másodperc mire beugrik a lista (a gyárinál egyből elkezdődik egy animáció, amivel behozza a listát). Ez nálam egy jegy minusz, mert azért vettem ilyen gépet, hogy gyors legyen...
Vannak alkalmazások, amiket nem tudok telepíteni! (ez két jegy minusz). Ilyen pl az OTP Smart Bank program, amit elsőként nem tudtam a titaniummal restore-ni, utána a play-ből sem tudtam telepítni, mert hiába szedte le, a telepítésre azt írta ki, hogy: "Nem sikerült a telepítés az USB-háttérttáron vagy SD-kártyán."Még nézegetem a doglot, de sajnos nekem sok a minusz jegy... Ha változna a dolog, akkor viszont szívesen használnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged