Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Melyik rom-ot ajánljátok, amiben esetleg van magyar nyelv?
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
A JB frissítésben van már magyar nyelv? Vagy arról csak álmodhatok? Az akkuja meddig bírja általános használattal?
-
HaZse
őstag
Én nem látom foltosnak, bár amilyen az én látásom....
Apropó! Tud valaki olyan alkalmazást, ami a telefonhívást megszakítja ha eléri az egy hónapban beállított beszélgetési időt?
Gondolok arra, hogy mondjuk 3 óra beszélgetést engedek csak meg 1 hónapban és csak egy jelszó beírásával lehet ennél többet beszélgetni?
Olyasmi, mint a 3G watchdog.
-
HaZse
őstag
Emberek!
Ez most a Motorola XT910-es topic, vagy valami más hely lett? Kérnélek titeket, hogy hagyjátok abba a nem ide való dolgok bírását.
Köszönöm.
(#4081) Almagg: 4.3 colom olvasni egy 1024x768-as elbontásra optimalizált weboldalt? Igazából kit érdekel, hogy hogy néz ki az oldal, ha olyan apró a betű, hogy bele kell nagyítani, hogy el is tudd olvasni. Menj be egy gsm boltba, vagy keress olyan ismerőst, akinek ilyen készüléke van és ott nézd meg, hogy neked megfelel-e, vagy sem.
(#4082) Skynet258 Ha szerinted az SII-nek szebb képe van, mint az XT910-nek, akkor ott valami gebasz lehet. Vagy jobban szereted a túlszaturált képet.
-
HaZse
őstag
Tegnap este feltettem a MIUI 2.11.16-os rom-ot a magyar nyelvvel, ami tökéletesen működik. Mellé feltettem a sját gapps pack-omat. De viszont nincs root jogosultságom.
Ezt hogyan tudom én orvosolni?
-
HaZse
őstag
Én visszatettem a gyárit, mert még 2 hibát fedeztem fel.
Az egyik, hogy ha valakit hívok és egy idő után se veszi fel, akkor a kijelző nem kapcsol vissza. És ha mégis visszakapcsol, akkor a hívást nem tudom megszakítani. (Nem engedi benyomni a hívás végét)
A másik, hogy bluetooth kihangosítót használok és a másik fél alig hall engem. De lehet, hogy ezt lehetne módosítani valahogyan. Lehet, hogy a DSP szól bele.
-
HaZse
őstag
válasz
zsolti111883 #3974 üzenetére
Gondolom, hogy nekem szántad.
Az a rendszer legyen kiválasztva, ahová a root explorer-el a system/app könyvárba másoltál. Ha az az elsődleges olt, akkor értelemszerűen az legyen kiválasztva.
-
HaZse
őstag
válasz
zsolti111883 #3972 üzenetére
Cache és davlik-ot töröld. (Wipe a custom recovery-ből)
A gyári recovery-ből csak a cache-t tudod törölni. (Lehet, hogy az is elég, ha nincs fennt a BM)
-
HaZse
őstag
válasz
maximilian4 #3959 üzenetére
/system/app a mappa hivatalos elérési útvonala. Ezt csak root-olt telefonon tudod megnézni. Plusz kell hozzá a Rootexplorer (fizetős). Amit érdemes megvásárolni. És a rootexplorer-ben lehet belenavigálni a /system/app könyvárba és a felső sorban találszt egy R/O-t, amit inverzben látsz. Azt ha rányomsz, akkor átvált R/W-be és akkor írható a rendszer partíció.
-
HaZse
őstag
Na egy problémaaz új rom-al.
Mégpedig, hogy itt se tudom feltelepíteni az SVOX féle magyar TTS hangot, amit megvásároltam már rég. Eddig csak a stock rom-ra sikerült feltenni.
A kérdésem az lenne, hogy ehhez a rom-hoz (simplex) hogyan tudnék én kernelt cserélni? Ugyanis az lehet a gond.
-
HaZse
őstag
Hát nekem még mindig nem jön össze.
Tehát, ahogyan én csináltam eddig:
- Wipe all
- Flash BM_simple
- Flash eclipse_gsm patchReboot.
De eddig már 2x indult újra véletlenszerűen. Számomra teljesen érthetetlen módon.
-
HaZse
őstag
"A mobilnet múködését (fel/letőltést) sajnos nem mutatja a status baron külön ikon, mint más rom-oknál. Tehát arra gondolok, mikor a mobilnet-emen keresztül küldök/fogadok azt nem jelzi ki."
A térerő mellett szokott kint lenni, ha nincs wifi hálózat. És aktív állapotban a fel/letöltés egy-egy pixel jelöli. (vagy több pixel)
-
HaZse
őstag
Na működik, A BM 0.2.7-essel tökéletesen sikerült. Én mindent egybegyúrtam (GSM, black téma) és símán feltelepült. Viszont pár észrevételem van vele kapcsolatban.
A mobilnet múködését (fel/letőltést) sajnos nem mutatja a status baron külön ikon, mint más rom-oknál. Tehát arra gondolok, mikor a mobilnet-emen keresztül küldök/fogadok azt nem jelzi ki.
Amúgy épp hogy bejelentkezett a hálózatba, már rögtön volt is hívásom. Tehát müködik így az egybegyúrásom.
szerk.: Mégse teljesen tökéletes sajnos. Az egybegyúrásommal minden rendben, kivéve, hogy a dialer és a telefonkönyv hiányzik. Az valós, hogy az összes program 1.5 oldalon elfér? -
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3864 üzenetére
Sajnos nem azzal csináltam, hanem BM-el. De akkor az lehet a baj....
Akkor ha csinálok ilyen safestrap boot-ot, akkor ezek szerint a belső háttértáramból, ami 8 Giga, fog elvenni annyit, amennyit én gondolok és magát a telepíteni kívánt programokat pedig egy SD karira telepíti?
Ha így van, akkor inkább kihagyom, mert nem akarok visszamenni a Desire korszakban, amikor is app2sd-vel kellett szórakozni, hogy több memória legyen a telepíteni kívánt programoknak.
-
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3862 üzenetére
Érdekes. Nekem sehogyan seakarja feltenni az elsődleges particióra. Hiába tettem újra a telefont.
Szóval a custom recivery-ben wipeltem minent, amit lehetett. Sajnos a system-et nem tudtam törölni...
Lefuttattam a zip-et, ami érdekes módon gyorsan futott le. Majd reboot, és újra a stock rendszer jött be.
Nem értem.
-
HaZse
őstag
Próbáltátok ezt a rom-ot? Én kipróbálnám, de valamiért nekem egy MIUI-s felület jön be.
De nem értem, hogy miért.
-
HaZse
őstag
Sgítség elakadtam. Hogyan tudom betenni a softkey-t a gyári stock rom-ba?
-
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3810 üzenetére
Csinálj egy teljes rendszer formázást gyári recovery-ből. (Teljes kikapcsolt telefonnál a 3 gombot folyamatosan lenyomod, majd a recovery-t indítod el. Mikor egy fekvő droid megjelenik, akkor a vol +-gombokat egyszerre megnyomod, majd megjelenik a szöveg is. Egy próbát megér.
-
-
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3783 üzenetére
Szia.
Nem sokkal többet, mint az eredeti.
- Tehát eleve bele van gyúrva a GSM patch, így elég csak a HD ROM-ot felflashelni BM alatt és utána elindítani.
- Gmail kliens fekete háttérrel és fehér betűvel jeleníti meg a listázott beérkezett üzeneteket.
Eddig ennyi, de bármilyen ötletet meghallgatok. (Milyen alkalmazás felesleges, mi lenne jó, ha benne lenne stb.) -
HaZse
őstag
A root explorer a Te barátod. Azzal tudod a system könyvtárat írni és az apk-knak jogot adni.
Tehát a weather.apr-t a system könyvtárban átnevezed weatker.bak-ra, majd az új weatker.apk-t meg átmásolod a system könyvtárba és a jogokat ugyanúgy beállítod, mint a régit. Egy reboot és örülsz.
Én már régóta mókolom a ROM-okat, tehát ha akarod, akkor adok egy skype elérhetőséget.
Én ugyanígy csináltam meg a gmail-t, de inverz módban. Tehát fekete a háttér és a betűk meg fehérek.
-
-
HaZse
őstag
Wipe-olj ki mindent a gyári recovery-ből. (Factory reset, wipe cache, wipe davilk, wipe battery)
Nekem tökéletesen megy. A GSM patch-ot feltetted hozzá? Vagy az én verziómat tetted fel?
Ha végképp nem megy, marad ar RSD, maljd a stock rom, root, BM, és mehet újra az egész procedúra
De szerintem ajánlatos a második partívióra tenned. Nekem is ott van és a BM-ben a 2-es particióra tettem az autó boot opciót. -
HaZse
őstag
Válaszolok én, ha nem gond.Abban nincs softkey, mert a nevében benne van, hogy HK (Hard Key).- közben látom megjött a válasz.Én egy másikat tettem fel és a telepítés előtt GSM kompatibilisé tettem. Nekem tetszik a softkey.
(#3724) hito
Az csak kapacitív.
A valódi hardveres pld. az xperia arc s-nek van.
Majd ha készen lesz, hogy mindegyik gomb egyformán világítson, akkor valószínű, hogy nem fogom használni a softkeyt.
-
HaZse
őstag
Köszi. Akkor ne akarjak olyan progikat telepíteni, amik az SD/int mem karira akar telepíteni cuccokat. Remélem hamar lesz rá alami javítás.
Igen, én softkey-el használom. Nekem teljesen megfelel, mert így a search gombot nem nyomom meg véletlenül, mikor jobb kézzel a bal felső sarokban akarok valamire kattintani,.
És nem vesz le olyan sok pixelt, mint mondjuk 800x600-ban.
-
HaZse
őstag
Erroir downloading, de közben letöltötte a megfelelő fileokat. Gondolom, hogy a BM oldalon lévő szerver volt túlterhelve vagy valami ilyesmi.
Utánna feltettem a Droid_hd_xt912_1.1-et. Minden frankón működik nekem, kivéve, hogy ha újraindítom, akkor a rom elindítását követően a következő üzenetet dobja ki: "This SIM card is from an unknown source." De közben lehet vele telefonálni és a mobilnet is megy.
-
HaZse
őstag
Ma reggel a BM-et nem sikerül telepítenem. Vagyis a marketről feltelepül maga a program, de az első indítást követően a bootmenu package-t nem tölti le, ezért a bm hijack és a bm package nem települ fel.
Vajon másnál is fennáll ez a probléma?
-
HaZse
őstag
-
HaZse
őstag
-
HaZse
őstag
Ma újra megcsináltam a telefonon mindent elölről. De az a fránya MIUI rom nem akar települni a webtop particióra.
Az egészről csináltam egy kis videót, amit szeretném, ha megnéznétek, hogy hol rontottam el valahol.
(A videó 17 perc)
-
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3633 üzenetére
Lehet, hogy a STOCK és nem a retail rom-ot kellene először feltenni? Bár azt nekem az RSD lite hibával nem engedte feltenni, pedig kicsimagolta, de mikor a start-ra kattintottam, akkor hibával leállt. A retail ROM-ot meg fel tudom tenni. Mindez windows8 pro HUN x64 alatt.
-
HaZse
őstag
Igen, tuti, hogy a miui-t indítom el, mert rezeg is egyet ha a 2-ikra rákkattintok.
Holnap csinálok egy kis vidiót a telepítésről. A konvertálást kihagyom, mert az tuti, hogy jó.
Még egy kérdés a miui-hez: neked a konvertálás végén mekkora méretet ír?
Nekem ennyit: 210 975 947
A GSM patch-et meg úgy csináltam, hogy kimásoltam a megfelelő cuccokat a GSM patch file-ből, majd átmásoltam a CMDA-s HD rom-ba, majd végignéztem a telepítési scriptet. Végül kipróbáltam a második particion, ahová konvertálás után elsőre felállt a hálózatra és nem dobta le.
Érdekes módon az felment, de a MIUI viszont nem.
Feltöltöm valahová és onnan le lehet tölteni, Ki lehet próbálni.
-
HaZse
őstag
Inkább linkelem, mert nem tudom, melyikre vagy kíváncsi.
(#3628) Phoenixy
A CUSTOM ROM-hoz én megcsináltam a GSM verziót. Tehát csak wipe kell neki, ROM Convert és mehet fel a custom ROM, amit készítettem. Utánna rendesen bebootol és a hálózatot se dobálja el. No meg azonnal lehet is használni. Ha kell, akkor feltöltöm valahová a módosított ROM-ot.
-
HaZse
őstag
Már megint nem ment.
Úgy csináltam, ahogyan lírtad. Mindent a stock rom alól csináltam.
Konvertálás megvolt, mjd a 2nd particionál beikszeltem mind a kettő dolgot, majd kiválasztottam a zip file-t, ami BM:-al kezdődött, majd ok, utánna újraindult a telefon, majd ott feltelepítette a rom-ot (elég lassan), majd magától újraindult, majd 2x kattintottam a MIUI-s particióra, majd ismét a stock rom jött elő......
Nem értem.
-
HaZse
őstag
Akkor megnyugodtam, hogy mindent jól csináltam.
A webtop particiót mindig formázom, majd wipe minden. Akkor most megpróbálozok ezzel a módszerrel is, bár nekem is volt egy ilyen ötletem, de elvetettem, mert nem találtam jó megoldásnak, pedig ki kellett volna próbálnom.
Na majd referálok.
-
HaZse
őstag
Sajna nem megy. Vár egy keveset a miui betöltésénél, amikor kiírja, hogy booting miui rom, majd sötét képernyő, majd a motorola logo animálva megy és bejelentkezik a stock 4.0.4-es rendszer.
Mi lehet a gond? Ha van időd, akkor kipróbálnád?
A miui-t innen szedtem le: [link]
-
HaZse
őstag
Kellene egy kis segítség.
Szóval letöltöttem a legfrisebb MIUI-t, elvileg a ROM Convert -al megcsináltam a konvertálást (csak a safetrap-ot nem pipáltam be), fel is települ a második particióra (webtop) a miui, de mikor boot-olok és kiválasztom a második particiót, akkor is az elsődleges particio indul el.
Mit rontottal el?
-
HaZse
őstag
Vajon miért nem találja a telefonom a csengőhangoknál az általam feltöltött zenéket?
Pedig a belső memória gyökerébe egy ringtones mappát csináltam és oda másoltam be. De csináltam egy media\sound\ringtones mappát is és azt se látja.
-
HaZse
őstag
Ez nem jó neneked? Rings Digital Weather Clock
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest