- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attilam #15957 üzenetére
Ezt csak azért nem csináltam még meg (a wipe internal storage kivételével), mert akkor eltűnik a CM.zip is az sdcard-ról. ADB sideload pedig egyelőre nem működik otthon Debian alól, mert csak 1.0.3.1-es verzióm van a repóból való telepítést követően, de neki meg 1.0.3.2-es kell.
Adavenced Wipe alatt wipe volt már: dalvik cache, data, cache és system. Nem hiszem, hogy az internal storage wipeolása hatással lehet a végeredményre, amivel ugye el is bukom a telefonom lévő telepítendő ROM-t a művelet végén.
Egyébként a mai CM-ben már November 1-es security patch van (LMY48Y).
-
Upo
addikt
válasz
attilam #15314 üzenetére
Hiába zárod vissza, a warning attól már nem tűnik el. Az nem az állapottól függ (hogy zárt vagy nyitott), hanem hogy VALAHA lett-e nyitva. Azt már nem tudod SOHA olyanná tenni mintha ki se nyitottad volna. De biztos tudod, minden nyitási leírásban benne van, mikor a motorola oldalán kérted a kódot, ott is le volt írva, és megnyomtad a tudom, értettem gombot. Ha a hang le+power-el indítod fastbootban, mindig ott fog virítani nagy betűkkel hogy device UNLOCKED, ha zárod a bootloadert ha nem. Tehát itt bárki bármikor meg tudja nézni hogy babrálva lett (meg a motorola is a beküldött imei alapján). Az indításkor a warning feliratot csak a hackelt logo-val lehet megkerülni, annak meg működnie kell a leírás alapján, fastboot-al kell flashelni, nekem is jó nyitott 5.1 alatt. Ha neked írja, akkor nem jó logo-t flasheltél.
Az OTA független a bootloadertől és a logo-tól, az az érintetlen system-re megy fel, ha nem akar akkor a gyári rendszert kell visszaflashelni és akkor megy az OTA, de én akkor már inkább letöltöm a system image-t és azt rakom fel (módosított szkripttel, hogy az adatok megmaradjanak). -
Zoja™
őstag
válasz
attilam #15019 üzenetére
A system wipe-nak pont az a lényege, hogy mindent pucoljon, főleg android főverzió váltás esetén, ami CM11-ről CM12-re átállásnál szükséges.
Valszeg csak simán elk.ródott valami telepítéskor, néha előfordul.
Vagy a CM12-ben volt valami hiba, amit a következő nightly-ban javítottak. -
attilam
őstag
válasz
attilam #15006 üzenetére
Sziasztok.
Megoldódott a bootloop probléma. A CM11-et flashelni kellett előtte, majd utána rá a CM12.1-et. Hogy miért az rejtély. De ahogy megnéztem a CM12.1 telepítője nem wipe-olja system partíciót, és lehet hogy a telepítés előtt egy system wipe letöröl valami fontosat. Más ötletem nincs, hogy miért kaptam bootloop-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged