- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Most néztem 5.1-en és nincs benne, szerintem ezt még csak CM-ben láttam eddig. A 6.0-ban lesz benne alapból.
papa019: azt próbáltad, hogy a GPS-en a csak a készülék legyen beállítva, vagy teljesen kikapcsolod és csak akkor kapcsolod vissza a gps-t ha használod? Az android os fogyasztáson nem kell megijedni, ha az az elsődleges és a korábbi tapasztalatoknak megfelelően merül a telefon. De itt nálad az ébren tartás a bibis - root utána wakelock detector és grennify az appnak, ami fogyaszt. (ha facebook, messenger, yahoo időjárás, akkor annak alapból is mehet a greenify)
-
papa019
senior tag
Este sikerült elérnem, hogy a GPS ne legyen aktív folyamatosan, viszont az Android OS még mindig ébren tartja a telefont. Erre esetleg van ötleted?
Screenshotok:
https://goo.gl/GoWtGt
https://goo.gl/vazupG -
ghiottone
nagyúr
Átvészelős telónak gondoltam először egy XT1033-ast, de azt per-pillanat még nem lehet megcsinálni moto flasher-el, anyira tégla szegény. Most rábukkantam az ebay-en egy angol srác hirdetésére - nézem a dobozt, meg a bootanimációt - jé egy GPE - na akkor licitáljunk. Most is G-t használok (2nd, dual-sim), Az X-et hétfőn adom postára, aztán majd meglátom. Új G-t akartam venni, de a dual-simes verzió csak India/Asia retail, mint itt az 1 generációnál, így megvárom az 1-2 hét múlva boltokba kerülő X Play-t - azt szerintem eltalálták - főleg a 3600-os aksi
.
-
Hunujv
tag
Az utóbbi esetekben zsebemben volt, így az érintőre gyanakodtam én is, de amikor elkezdődöt (pár hete) akkor pl. kocsiban volt letéve hátlapjára így semmi sem ért a kijelzőhöz, a hallozásra lettem figyelmes, nem értem. Amúgy a kijelző érintésre jól reagál, abban változást nem veszek észre. Cseréltem romot is ez sem segített. Lehet tényleg a ***** ufók lesznek vagy a gyíkemberek... :-( :-D
-
ronin79
addikt
Pont tegnap volt téma a keret. Nálam ugyanaz mint a minin volt, egy éves teló de ezen se kopik még, mint ahogy azon se jelentkezett nálam, de amit a topikba linkeltek képeket ott szépen látni ezt az ismert hibát.
Lolli után visszaraktam a kitkatet egy próbára lássam anno mit alkottam (tunk) a témával
A lolli nem igazán tetszik, de a cm végre nagyon bejött ezen a telón. -
ronin79
addikt
A sonyt épp gariztatom, bl nyitás után kapott egy format systemet és azóta se kép se hang
Ha megjön, megy helyére az S5, mert ezen meg elszállt az auto elforgatás
szal ilyen jó peches időszak, de szerencsére olyan helyet találtam ahol sem a nyitott bl sem a knox 0x1 nem gond
-
Skillet
addikt
ez lehet az egyetlen igazi magyarázat szerintem is. de kegyetlenül megette a telefont.
oké. akkor felrakom a frissítéseket a most fent lévő appokhoz.
maps, hangouts, chrome, youtube, moto gallery és egyéb motos cumók (nem valószínű, hogy ezek között lesz a ludas, de azért) utána még figyelem picit... aztán jön a maradék progi. azok már egyenként, 1-2 nap pihenővel. k9 mail, ebo birthday, koponyeg, smart keyboard, inkpad, office calculator.
viber és kako talk, es file explorer már fent vannak elejétől. -
Skillet
addikt
Igen. Sajna attól lettem ki. Hiszen úgy kezdődött, hogy nem akartam mókolni...csak ráengedtem a gyári ota frissítést, ennyi. Na onnan aztán elindult a lavina.
Ronin kolléga azt írta korábban, hogy megoldható a visszaállás, csak körülményes.
Úgy rémlik le is írta, mit takar az, hogy körülményes. 15223-as hsz-e. KATT.
De remélem megerősíti, hogy van biztonságos módja a visszaállásnak. Ha mégsincsen, akkor nem kérdés, kihagyom a gpe-t, megy fel egyből a moto 4.4.4. Azt legalább tudom, hogy semmi bajom nem volt vele.
De lehet a gpe-nek örülnék a legjobban. Tiszta is, gyári is. Nincs tele felesleges vackokkal. De a lollitól már eléggé tartok. Legfeljebb gpe 4.4.4 is mehetne rá.Mobilizmo: én már korábban felraktam a cm-et. Mikor te.írtad, hogy kaki, már bőven benne voltam a lecsóban.
-
mobilizmo
addikt
Bár már nincs meg, de nekem ilyen volt az első (csak a standard, kicsit vékonyabb akkuval, azzal is elment bőven egy hetet). Anyukám 4 éve még használta, hibátlan volt (akkut persze azért cserélni kellett). Aztán vízbe ejtette, kapott egy új készüléket. Egy héttel később próbából bekapcsoltam a régit, ismét hibátlanul működött, csak kellett egy kis idő amíg rendesen kiszáradt.
-
Skillet
addikt
szerintem korábban már leírtam, csak te vagy nem olvastad, vagy akkor még nem voltál itt, passz.
semmi bajom nem volt, amíg nem raktam fel a moto 5-ös android frissítést. na ott aztán rengeteg szarság jött.
igazából nem is értem, amit műveltek. innen jött a hatalmas ötlet, hogy akkor fel kellene rakni cm-et, merthogy az mennyire nagy király. mindenki istenítette. meg, hogy abban minden megvan alapból, ami nekem nyűgöm, mert hiányzik a gyáriból.
aztán kiderült, hogy egy kalap fost sem ér. utána már hirtelen mindenki más is írta, hogy hulladék. érdekes, előtte még az volt a legnagyobb királyság.
szóval tovább aosp-ra. az is hulladék. még kipróbálom a gpe 5.1-et... mert jelenleg még mindenki ajnározza. aztán ha nem, akkor megy vissza a gyári rom, moto 4.4.4. -
Skillet
addikt
Nálam a nova és az apex is leszerepelt. Igen, jó volna, ha egy rakat dolgot be lehetne állítani alapból. Bemegyek a beállításokba és ahogy a hátterek közül, úgy az aksi kijelzések között is lehessen válogatni. Tudom, hihetetlenül nagy kérés. Meg az az odaégetett google kereső
ettől is agyfaszt kapok. Mint valami hülyegyerekbe, próbálják nyomni az infót, hogy ÖREG, EZ EGY GUGLI TELEFON!
mint ha amúgy nem tudnám.
Szóval vannak nevetséges dolgok.
Külső program kell, hogy a saját csengőhangot be tudjak állítani?
Appot sem lehet kirakni, az asztalra bökve. Van, aki egyetért velem ezekben a dolgokban és van, aki nem.
Engem zavarnak ezek az "apróságok" (szerintem amúgy nem apróságok). Ahogy már írtam is korábban, nem érzem úgy, hogy igazán fejlődne az android. Pedig biztos fejlődik, meg nagy újítások jönnek... csak engem nem karcol meg. -
ronin79
addikt
Miért nem szerkeszted bele az addon.d-be a cuccaid, pl. a 70-gapps.sh-ba? Akkor nem törölné. Mindegyik updater.scriptben ott a backuptool.
Első rész amit nem szabad törölniMásodik "remove" amit törölni akarsz (nekem pl. az élő háttérképek, sim service, pico tts, stb. amit nem használok)
(15117)mobilizmo
A supersu első indításkor készít magának mentő scriptet pont a frissítések miatt. Annak sem kéne törlődnie.
Nálad ez lehet valamiért hiányzik. -
kakukkmarci
senior tag
Semmire, mert nem kompatibilis.
Amúgy az éjszaka telepítettem a CM12-t, még nem tudom, hogy fog-e hiányozni...
Pl. a navi sávot tüntetem el vele, és pie control-t használok helyette, hogy még minimalistább legyen a screen.
Meg pár apróság, bár lehet, hogy a CM-en már tényleg nem fog hiányozni. -
Upo
addikt
Ráadásul a verizonos az egy spéci változat, gsm nélkül. Valamint a bootloader unlockra sincs lehetőség, még rootolni se lehet. Nem tudom mit akar rajta unlockolni, még usában sem megy más szolgáltatóval az a készülék. Nem lett volna jobb ELŐTTE beírni ide? Ha at&t-s vagy T-mobilost vett volna akkor előrébb lenne mert azokban van gsm rész. Egy megoldás lehet még, ha vissza tudja vinni és visszaadják az árát. Illetve még egy, ha el tudja adni. Nem véletlenül adják 49$-ért, de fullra minden le van korlátozva, a motorola direkt oda gyártja ezt a változatot, semmi másra nem lehet használni (esetleg mp3 lejátszónak meg engribördözni).
-
Upo
addikt
Az nem úgy van hogy raknak bele sim foglalatot és kész, nincs is hova rakni mert más az alaplap, meg a rádió rész (mármint a gsn, nem az fm) más, más frekvenciák, protokollok. Esetleg annyit lehet vele csinálni hogy alaplapcsere+aburkolatnak az a része amelyiken a sim nyílás van, de szerintem ez többe kerülne mint egy karcmentes készülék az apróról.
-
dannyl
addikt
Nem értem miért lenne tiltott, amikor a szolgáltatók pénzért csinálják... A függetlenítés nem feltétlenül illegális szerintem. Ha meg valaki akar segíteni, és sértené a fórum szabályzatát, gondolom dobna egy privit.
Tim82: A kérdésedből következtetve, gondolom nem lehet használni odahaza ezt a telót. Semmilyen módja nincs, vagy csak korlátokkal használható?
-
mindanee
tag
Sziasztok,
egy kicsit megint tanácstalan vagyok, hátha tudtok megint segíteni
SlimKat volt a telefonomon múlt hét végéig, azon használtam a Shazam widget-et a főképernyőn, ami 1X1-es volt, tehát akkora volt, mint egy app-nak az ikonja.
Felraktam a CM aktuális verzióját (azt hiszem a 04. 24-i), telepítettem rá a Shazamot (clean install volt, nem volt semmi restore), viszont most csak 2X2-es méretű shazam widget van a widget-ek között.
Van bárkinek valami magyarázata arra, hogy miért nincs 1X1-es shazam widget a CM alatt?
Ha tipp van arra, hogyan lehetne elővarázsolni, az is jöhet
-
ronin79
addikt
Röpke helyzetjelentés: K....VA JÓ EZ A MULTIROM
Jelenleg telón CM12.1 (android 5.1) vs BlissPop (android 5.1.1) és indításkor választod melyikbe akarsz bootolni. Bátran lehet romokat próbálgatni, ha nem tetszik egyszerűen törlöd és visszabootolsz a belakott rendszerbe amit telepítés előtt használtál recoverys visszaállítgatás és minden macera nélkül
Leírást viszont el kell olvasni és telepíteni a 3 fájlt innen meg esetleg megnézni a videót is, persze az olvasást én kihagytam és boot menüben volt aosp 5.1.1 meg gapps 5.1.x választásde második próbára már a telepített romra raktam a gappst is.
-
Upo
addikt
Hát lehet hogy jobb a here, csak 1 dologban nem, ez az útvonaltervezés. Olyan kerülőket és vargabetűket berak hogy csak lesek, városon belül is tud kerülőzgetni, de sokszor ~60-100km-es úton is képes +10-20km-t bevarázsolni akár sygic-hez, aeromap-hoz vagy máshoz képest. Itt városon belül is próbálgattam, tud ám érdekes dolgokat. Gondoltam rá hogy elsődleges navigáció legyen, de használhatatlan. Ismerős helyeken egyszerűen elmegyek a jó úton, aztán addig tervezget hogy előbb-utóbb jó irányba kerül, de ismeretlen helyen nem bíznám magam rá. Igaz hogy előbb-utóbb csak elvisz a célba, de annyira nem szeretek kóvályogni.
-
-
LógaGéza
veterán
Csak ez sima Moto G-hez van (falcon), nekik meg Moto G 4G-hez kell (peregrine).
Official ha jól tudom nem volt CM11-ből, Unoffit pedig innen tudtok leszedni (alul Old CM11 Builds alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest