- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
mindanee #15236 üzenetére
Dettó 13%-ról offol 1-2 perc alatt. full gyári 5.0.2 retail.en.us booloader sincs nyitva. De magára az aksira nincs panaszom nem vettem még észre teljesítmény csökkenést (szóval nem zavar)
én azt olvastam valahol hogy mivel nálam szinte állandóan töltőn van (otthon munkahelyen powerbankon) elég ritkán kapcsol ki magától, sőt elég ritkán esik be 40% alá az aksitöltöttség ezért az telefon nem tudja megállapítani hogy mik a saját határaiu.i.: nekem a telefon egy eszköz, nem akarom kímélni az aksiját, tudatosan használom az ajánlottól eltérően. Ha tönkre megy majd kicserélem, nekem az a fontos hogy mindig legyen benne áram amivel 3-5-10 órát kibírok. Ezért dugom rá akár 84%on is. Ezzel/ezen vitatkozni felesleg
-
ronin79
addikt
válasz
mindanee #15134 üzenetére
A 640 dual simet nézegettem. Nálunk kb. 40e forintra jönne ki, szolgáltatónál hűségidővel 1 euro de az nem játszik. Az 1 simes lte verzió 20 euroval drágább, viszont nem használok mobilnetet úgyh. nekem fölösleges a plusz költség. Meg még a 735-öt néztem, viszont régebbi és kissebb kijelző, de egyelőre marad a droid.
(#15137) Skillet
Fentebb linkeltem az xda-s topikot, onnan telepítsd a gyárihoz való verziót fastboot vagy flashifyvel.
-
válasz
mindanee #15013 üzenetére
Az Expansys angol cég, UK-ből és Franciaországból postáz, hiába van .hu doménjük is. Abszolút megbízható cég amúgy.
Van egy fórumtárs aki kedvezményesen tud onnan rendelni, megtalálod a hirdetését a Hardveraprón (talán bazsC20NE, vagy valami hasonló a felhasználóneve), én már rajta keresztül is rendeltem.
-
ronin79
addikt
válasz
mindanee #14921 üzenetére
Ha nem tudsz helyesen kérdezni a kapott választ is helytelennek fogod találni
Hangfájlok elérési útja system/media/audio, amit a kolléga helyesen is leírt, csak míg kitkat alatt elég megnyitni a romot winrar vagy 7zippel lollipopnál előbb ki kell tömöríteni a system.new.dat fáljt.
Szájbarágós leírás hozzá kezdőknek How to Lollipop dat files -
Zoja™
őstag
válasz
mindanee #14643 üzenetére
Jobban testre szabhatóak a CM-nél, a gyárinál pedig klasszisokkal jobbak. Jelenleg én az AOSP-t használom az Optimus kernellel, nálam ezekkel akksi valamelyest jobban bírja, mint az RR és az Euphoria.
Számomra fontosabbak az olyan ficsőrök, mint a dupla koppos ébresztés, vagy a Faux Sound, amihez custom kernel kell és nem tudom, hogy az RR vagy az Euphoria szeretné-e, ha lecserélném a bennük lévő kerneleket.
De ezek mind-mind egyéni preferencia kérdése. Jelenleg sima CM12.1-ből csak unofficial verzió van, nem tudom, hogy mikor lesz belőle official verzió is.@ronin79: köszi, így már világos.
-
Zoja™
őstag
válasz
mindanee #14640 üzenetére
Konkrétan CM-nél nem tudom, 10 percnél többet egyik sem töltött a telefonon, ha több időt töltöttek volna rajta, akkor valószínűleg darabokban lenne azóta a kicsi G.
Viszont amiket mostanában próbáltam, Resurrection, Euphoria, az mind tudta a QS szerkesztést. Ezek 5.1-en alapulnak, igaz, hogy még béták, de stabilak és pörgősek is, szóval mindenképp tégy egy próbát.
-
Zoja™
őstag
válasz
mindanee #14638 üzenetére
Az összes CM és az azon alapuló ROM-ok tudják a QS panel módosítási ficsőreit.
Egyébként jók az 5.1-en alapuló ROM-ok, most már használható sebességgel fut a CM is. A RAM kezelés még mindig nem tökéletes, de jobb, mint az 5.0.x-eken volt, szóval mindenképp előrelépés az 5.1.
-
ronin79
addikt
válasz
mindanee #13317 üzenetére
Framework-res/values/ arrays & integers.xml-ekben lehet ilyesmit módosítani. Pl.
<integer-array name="config_defaultNotificationVibePattern">
<item>0</item>
<item>350</item>
<item>250</item>
<item>350</item>
</integer-array>Ezekkel eljátszani tetszés szerint. Itt van hozzá részletesebb leírás.
-
Klaymen
tag
válasz
mindanee #13288 üzenetére
"Lock screen: ez nem bug, hanem feature
(tudtommal). Eleinte engem is zavart, aztán hamar túllendültem rajta a trusted places-nek (vagy mi a pontos neve) köszönhetően:a megadott helyeken (pl otthon, munkahelyen) nem kér patternt a lollipop"
Régen használtam llamat, az is cellainfo alapján döntötte el, hogy hol vagyok, de elég nagy volt a szórása, két megállóval előbb már lehalkította a telefont. Lehet, hogy ez azóta javult."A másik kettőhöz nem tudok hozzászólni, illetve a kérdésem az lenne, hogy milyen webes felületről van szó? Nekem ez új
"
Simán a google címjegyzékében. Eddig pár másodperc alatt megjelent, most meg hiába sync kézzel is, nem.Lehet, hogy egy reset megoldja ezeket.
Még olyan problmémám volt, hogy több google account van beállítva, ebből egyet, természetesen nem a megfelelőt választotta ownernek. Első próbálkozásra nem sikerült változtatni rajta, lehet, hogy csak nem néztem alaposabban utána, hogy hogyan is kellene.
-
lajozs
aktív tag
-
Sutee89
aktív tag
-
Sutee89
aktív tag
válasz
mindanee #13020 üzenetére
Mit értesz klasszikus tokon?
Én vettem korábban egy szilikon tokot, azt váltottam grip shell-re. A szilikon toknak nagyobb volt a falvastagsága (1,5 mm kb.), rugalmasabbnak tűnt, viszont nagyon megnőtt tőle a telefon és a hosszanti oldaléleknél nagyon lötyögött. A grip shell rásimul a telóra (alig bírtam felrakni), ez is szépen körülöleli a sarkokat, viszont nem tudom mennyire védne mondjuk egy csempére fejestől. Ami nekem feltűnt, hogy jobban fényesedik a hátlapja (zsírfoltos), mint az eredeti hátlap (legalábbis fekete színben). Amúgy menő, én ajánlom. -
APippo
tag
válasz
mindanee #12775 üzenetére
Ez a GPe-n nekem is feltűnt de éppen, hogy észrevehető. Azonban hajnalban mikor nem szeretném, hogy kisüsse a szemem a kijelző akkor engem is zavar, hogy villog. Talán a szenzor hülyül meg és minden kis fényváltozásra reagál. Kitekaton nekem sem volt ilyen problémám, de ez is csak akkor jelentkezik ha tényleg eléggé minimumra van levéve a fényerő. Normál esetben semmi ilyesmi nem jön elő.
-
ronin79
addikt
válasz
mindanee #12752 üzenetére
Nyitott BL kell a telepítéshez.
Zoooja
Átküldöm, ha akarózik vele játszanod, 9.png-k még nincsenek módosítva, popup meg ilyenek és ez még csak a settings és framework. SystemUI, Dialer és a meglévőben is van még jócskán mit csiszolni, sötét háttér fekete szöveg akad, de legalább még annyira nem rozsdásodtam be
-
ronin79
addikt
válasz
mindanee #12181 üzenetére
A CM-el kapcsolatban csak cáfolni tudom amit valahol olvastál. A nevében szereplő nightly a stable helyett nem azt jelenti, hogy hibás vagy csak valami kísérleti verzió lenne. Korábbi telóm egy samsung s3mini volt, amire nincs hivatalos cm támogatás és a fejlesztő csapat az összes verziót stable, fully working és issues none jelzőkkel látta el, valóságban meg csak egy romhalmaz volt az egész amin néha még az alapfunkciók sem működtek.
Ehez viszonyítva a nightly cm11 ezen a telón maga a tökély.
A slimkat leegyszerűsítve egy módosított cm, működik rajta minden szépen, nekem egyedül a helyenkénti hiányos magyarítás volt zavaró talán egy két hónappal ezelőtti verzióban amit próbáltam de ez jellemző az összes cm forráskódból készült romra, kivéve a sima cm11-et.
A CM11-et nyugodt szívvel tudom ajánlani, de simán hazavágható ez a rom is.
Amióta a fórumot olvasgatom nem igen panaszkodtak lassulásra a gyári romnál, de egy custom általában jobban bírja a strapát mint a gyári mimóza verziók amiben szinte minden korlátozva van.
Lehet neked elég lenne egy wipe cache recoveryben időnként vagy root+greenify, hogy ne fusson állandóan minden alkalmazásod vagy csak valami karbantartó app. -
kelly416
veterán
válasz
mindanee #5869 üzenetére
Nem írja a kis füzetkéjében, hogy melyik jel micsoda? Az Amcsik mindenkit hülyének kell tekintsenek, mindent ki kell írjanak, mert ezt diktálja a törvény is. Szerintem ez is le van írva, hogy milyen netnél milyen jelet láthatsz, mint ahogyan rémlik is, hogy láttam a füzetkében, de most nem tudom elővakarni, mert nincs a közelemben. Akinek kéznél van, esetleg megerősíthetné vagy megcáfolhatná, hogy benne van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged