Hirdetés
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
Azért számol fel extra költséget az expressz szállításnál az Amazon mert DHL-el küldi a rendelt terméket nem pedig sima postai úton.
Ami a szállítási időt érinti, Magyarországra 1-4 nap alatt kell megérkeznie a küldeménynek:
Amikor a DHL futár átveszi a megrendelésedet az Amazontól, egy úgynevezett nyomkövetési kódot fogsz kapni, amivel a DHL oldalán nyomon követheted a csomagodat.
Tudtommal először sima postai kézbesítéssel rendelted meg a telefont és utána módosítottad a szállítási feltételeket. Ez is közrejátszhat, hogy nem 1-2 nap a szállítási idő, hanem több. Nekem a Moto X-em nem teljes két nap alatt érkezett meg, igaz én nem módosítgattam a rendelésemet. Mindenesetre négy munkanap elteltéig szerintem nem jogos részedről a felár visszaigénylése. Ha nagyon asztalborítnékodhat van, csetelj velük, vagy hívd fel őket.
Szvsz légy türelemmel, a telefonod időben megfog érkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest