- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
cintula187 #997 üzenetére
Haha ismerősnek (akivel együtt rendeltük) is el van repedve most nézte meg.
Megy vissza mindkettő.
-
Lacee1986
senior tag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
cintula187 #995 üzenetére
Október és gyári bőrszíj.
-
eami
veterán
válasz
Gábor-KJ #990 üzenetére
elvileg cserélik, de itthon ez nem tudom hogy néz ki mert hivatalosan nincs is motorola az országban.
(#991) MartOOn: tervezési hiba. a szíj feszít(het)i a hátlapot normál viselet közben, a feszültség pedig idővel repedésben végződik. Ezért javasolják általában a steel connectet mert úgy egész minimálisra lehet szorítani a repedés lehetőségét.
-
Gábor-KJ
őstag
Nah el is repedt az órahátlapom!
Ezzel mit csinál a Motorola? Hátlapot cserél vagy komplett órát?
Mondjuk egyik sem lesz pár napos mutatvány - az biztos.
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Valakinek van információja arról, hogy a legutóbbi frissítés telepítésével (androidos telefonról) az óra nem párosítható iOS-el?
Vagy ez kacsa?
Üdv,
Balázs -
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #985 üzenetére
Nalam is.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #983 üzenetére
Nekem lefutott a frissítés rendben.
-
scream
veterán
válasz
cintula187 #981 üzenetére
Nem is értem egyáltalán miért vették ki?
-
cintula187
addikt
E cikk szerint vissaztér megint az akksi mérés a wearbe, de a playen még ez a verzió nincs is fent.
-
MartOOn
addikt
LG G4-el hasznalom a 1gen-t. eddig 6.0-an voltam a teloval de akksimerules miatt visszaalltam ma 5.1-re. viszont nem akar mukodni az oraval. parositas lemegy, orat latja de az updating kepernyon porog mar min 10 perce...
valakinek otlete? android wear fent van igaz backupbol allt vissza lehet ez lesz a baj. letorlom es ujtrarakom playbol a weart. hatha...
-
eami
veterán
ma extra -12% lehet vásárolni a Steel Connect oldalon ezzel a kuponnal: CYBER1212
Ez kb azt jeleni hogy a ~$4 postaköltséget meg lehet spórolni. -
MartOOn
addikt
válasz
N.otorious #977 üzenetére
Vagy még nem tudunk róla
de ilyen formaban mint a gen1-nel h a sajat szijja (tokmindegy milyen) elrepeszti a hatlapot, olyan tuti nincs.
-
Petikeje
tag
Sziasztok,
Nekem is nemsoká jön a gen2 óra, fekete 42mmes. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a hátlaprepedés mind a 2 verziót (gen1-t gen2-t) érinti? THX: P! -
MartOOn
addikt
Szerintem attol nem. Bar ha egy b.zi nagy csavarhuzoval probalod akkor de...
kis muszeresz csavarhuzo es konnyen ki kehet pattintani mint egy rendes szijjat csak kicsit melyebben ül a pecek. A connecthez meg adnak plusz sticket amin raadasul van kis elhuzhato pecek amivel meg konnyebb lesz majd kivenni.
-
MartOOn
addikt
Abszolút nem nehez felrakni. Minden kompatibilis marad utana is. Sőt. Utana lesz csak minden 22mm szíj kompatibilis.
Ebayen az egyetlen 'használt' - at vettem meg. Nem tetszett neki. Ebay UK.
Gyari szijnal meg rendelosnel ahol lehet a meretekkel jatszani vegyetek figylembe h a connect plusz meretet jelent. Szoval ha en eddig egy szijnal a 3. lyukat hasznaltam (meretben) akkor most jo ha a legutolso (azaz a legkisebb meret) jo nekem.
Hatlap repedest meg leirtak. Vízállóság byebye, csunya es kenyelmetlen. Meg idegesito... -
eami
veterán
azóta találtam talán még jobbakat is mint az MVMT szíjak.
Paski. Igaz legyen és csak lengyelül elérhető az oldal, de elég szépen személyre lehet szabni. Milyen színű legyen a bőr, a varrás, milyen hosszú legyen...(#965) TGa: azt olvastam hogy ha nagyon előrehalad a repedés akkor a vízállóságnak annyi.
(#969) MartOOn: link? én sehol sem találtam steel connectet csak a gyártónál.
Egyelőre lehet pihentetem a szíj vásárlást, amíg megérkezik a steel connect. Az eredeti szíjat rá lehet rakni a steel connectre? (tudom lesz egy kis szépséghibája, de ha jól hiszem kompatibilis marad).
-
-
MartOOn
addikt
Sajna igen. Viszont arra keszuljetek h a steel connect használatával szinte mindegyik atlagos szíj hosszu lesz. Legalabbis en igy jartam. Szoval a rendelt Banda USA szijjam is hosszu ra de a joval kisebb Tag Monacomra pont jo. Ugyhogy arra tettem fel.
Moto 360on a jelenlegi femszij is a legkisebbre van allitva nekem, minden szem kiszedve amit lehetett. Igy jo csak a connecttel. -
eami
veterán
nem túl sok részletes reviewt találtam róla, inkább csak azt mutatják hogy kell felrakni, de ha jól látom akkor ezzel valóban minimálisra csökken a repedés kockázata mivel középen egyáltalán nem ér hozzá a hátlaphoz a széleken meg annyira úgy sem hajlik be még ha megfeszül a szíj akkor sem. Igaz?
-
Lacee1986
senior tag
válasz
cintula187 #955 üzenetére
Ez még mindig csak egy kiegészítő, magában semmit sem ér.
-
TGa
tag
válasz
cintula187 #952 üzenetére
A Moto Body se naplóz offline?
-
lajos82
tag
válasz
peterson1190 #947 üzenetére
Aktiváld a google now-t
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #946 üzenetére
Nem naplóz fit adatokat offline az óra. Ez eléggé gáz. A naptárt bezzeg megjegyzi.
Jól elbeszélgetek magammal.
-
peterson1190
tag
válasz
peterson1190 #947 üzenetére
Közben rájöttem... a telefon cm13-ma magyarra volt állítva így nem működött, angolra állítottam a hangkeresést na így már hibátlan
-
MartOOn
addikt
nah megtalaltam a borszíjjamat.
[link]
ez a típus csak fekete bőr es piros-feher a varras rajta. massziv 4mm vastag bőr.remelem hamar megjon. USA-bol rendelte a csavo de nem jott be neki. egyszer volt az orajan.
az alap ara 90 dollar. no en nem annyiert vettem...
ebay a baratunk... papirral, doksival, eredeti szamlaval 6 GBP
es ebben mar a posta is benne van. szerencses nap ez a mai.
majd rakok kepet amikor raraktam. -
peterson1190
tag
Beszereztem egy 1st gent, gyönyörű, de valamit nem értek.
Ha pl azt mondom neki show me my heart rate vagy what's the weather like today, akkor vagy feldob egy cikket vagy ajánl egy alkalmazást a telefonomra.
Nem értem, mit kéne tennem ahhoz hogy megmondja az időjárást vagy elkezdje mérni a pulzust azonnal?
Android wear felrakva a telón moto body,connect is
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #941 üzenetére
Ezt csak azért kérdem, mert azt vettem észre, hogy a naptár bejegyzések miatt riaszt az óra ha nincs BT kapcsolat akkor is.
Ami örvendetes.
-
MartOOn
addikt
en ebayen talaltam osszesen egyet. mszoval lehet csak a sajat honlapjarol tudsz rendelni. 29dodo plusz asszem a szallitas.
itt az oldaluk en a sima fem szinut vettem 12fontert.
-
TGa
tag
Moto 360 Steel Connect Adaptert hol vettetek, melyik a legjobb vétel ezüstben?
-
cintula187
addikt
Ha az óra airplane üzemmódban van, vagy a telón nincs bekapcsolva a BT az óra tárolja a fitnessel kapcsolatos cuccokat, vagy amik ilyenkor történnek elvesznek?
-
hviktor90
csendes tag
Ezzel egyet értek. Átlag felhasználást tekintve fémcsövek, betonsarkok, asztalsarok, korlátok ütésével van tapasztalatom. Csiszolópapírnak még nem estem neki semmilyen szögből óralappal
.
Nagyon kicsi az esélye, hogy első attrocitáskor megkarcolódik vagy összetörik az óra felszíne. Szerintem manapság az új Gorillás eszközök már elég strapabírók. Nyílván nem mindenhol bírják ezt ki, de én erre az órára továbbra is feleslegesnek tartom. Már csak azért is mert a rossz minőségű védőfóliák rontják a kezelhetőséget viszont cserébe gyűjtik a koszt. -
eami
veterán
Szerintem simán lehet gariztatni EU-n belül, az egyetlen bökkenő hogy Magyarországon nincs jelen a Motorola hivatalosan. Remélem nem kerül rá sor, de ha szervizeltetni kellene, akkor lehet tennék egy telefonos próbát az angol customer servicenél.
Hátlap repedést elvileg a Motorola szó nélkül cseréli és ahogy olvastam elég pár fotót ellőni nekik meg feladni postán a régit. Persze ez külföldi tapasztalatok, de más gyártó más féle termékét (fejhallgató) cseréltettem már így pedig az elég rendesen el lett törve. Lőttem pár fotót, Írországban jóváhagyták a cserélt, egy magyar címre elpostáztam és beérkezés utána 3 napra jött Hollandiából az új bontatlan doboz futárral.
Itt tényleg csak az lehet a bökkenő hogy nincs magyar motorola :\
-
TGa
tag
válasz
Gábor-KJ #937 üzenetére
Sajnos akkor vásárlás szempontjából is ide kötnek az országhoz... Nálam a garancia a döntési tényezők között fontos szerepet játszik. Németországi garanciát itthonról nehézkes és drága lenne intézni. Viszont így elestem 2nd gen lehetőségtől, mert kicsit olcsóbbak kint és nem zugboltok árulják.
Két óra között döntenék magyar 70 eft fémszíjas 1gen és a német 91e fekete bőrszíjas 2nd gen. -
TGa
tag
Amazon német vagy angol cuccra hogyan lehet garanciát érvényesíteni? Működik itthon a külföldi garanciajegy?
-
eami
veterán
válasz
hviktor90 #932 üzenetére
amúgy nem az élesség számít, hanem hogy milyen anyaggal találkozik és milyen szögből. Igaz iphone kapcsán készült ez a videó de nagyon jól bemutatja hogy miről van szó és hogy kb hova kell tenni a Gorilla Glasst.
-
eami
veterán
válasz
cintula187 #920 üzenetére
ez korrekt ár, vajon eredeti nilkin?
-
MartOOn
addikt
válasz
bazsc20ne #926 üzenetére
ez sem tunik annyira gagyinak nem?
csak ebbol hogy szedek ki szemet ha alapbol tul nagy? -
bazsc20ne
tag
válasz
cintula187 #924 üzenetére
én mondjuk szerencsésen kipróbáltam, egy 100 éves ház beton díszítésének a sarkával
elég nagyot koppant, lett rajta egy kis pötty, és ennyi
lehet, hogy a nilkinen még annyi sem lenne, de ez pont nem érdekel -
cintula187
addikt
-
peterson1190
tag
válasz
peterson1190 #922 üzenetére
Visszaolvastam kicsit, megtaláltam a választ az egyik kérdésre, elnézést
-
peterson1190
tag
Sziasztok!
Hamarosan lehet beszerzek egy ilyen szépséget, vetélytársa egy watch urbane.
A hardverra való tekintettel mennyire lehetséges az, hogy ugyanúgy megkapja a jövőbeni android frissítéseket mint pl. egy snapival szerelt óra, szerintetek?Kinézetre a 360 a nyerő, csak mivel kijött a 2nd gen vajon mennyire fognak ezzel foglalkozni?
-
bazsc20ne
tag
válasz
cintula187 #920 üzenetére
mondjuk ez szerintem pont az a dolog, ami tizedannyiért rendelhető Kínából és semmivel sem kevesebb, mint egy Nilkin
-
cintula187
addikt
Innen ez baráti ár. 2db ért ráadásul. Nincs szállítási díj már erre.
-
cintula187
addikt
SZVSZ nem éri meg a többlet. Ha amoled lett volna benne a kijelző rezegne a léc. De azért mert odébbrakták a gombot és raktak rá a szíjhoz fület (ami az elsőben nekem tervezési hiba egyértelműen a törött hátlapok miatt. abba ne menjünk bele hogy gyári szíjakkal esélytelen, hogy törjön meg stellconnect stb.) nem ér meg 100.000huf körüli pénzt.
-
TGa
tag
Megéri a 2nd gen többlet ára?
A használatban miben mutatkozik meg a 2nd gen előnye? Jobb proci kell bele?Erről vélemény: [link]
-
MartOOn
addikt
Nah ugylatom belenyultam. Zarlatos az akksim. 88rol huss leesett 10re. Addig egész jol birta ha nem nyomkodtam.
-
eami
veterán
válasz
Lacee1986 #908 üzenetére
korábban egy SonyEricsson MBW-150 -et hordtam ami igaz kicsit nagyobb de attól függetlenül sikerül sokszor odakoppantani az üveglapot pár dolognak. Ezért jutott eszembe hogy legalább egy vékony fóliát érdemes lenne rárakni.
Amúgy tegnap megérkezett a fekete verzió (gen1) és sokkal szebb mint gondoltam. Illetve kisebb is, de az nem gond. Majd a Jézuska hozza, úgyhogy most a dobozban pihen, de alig várom hogy napi használatba vegyem
-
eami
veterán
van aki rakott rá képernyővédő fóliát?
-
MartOOn
addikt
Ha a csuklomozdulatos josagot bekapcsolom akkor az mennyire intelligens? Mondjuk kabatujj alatt bekapcsol vagy van olyan okos mint a teloknal a zsebben nem old fel ficsor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest