- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
Le Klein #1712 üzenetére
Mar hogy az ios mennyire muxik egyutt az android wear-el? Kb semennyire. Szamlapot tuti nem csergelthetsz, appokat tuti nem tudsz ios alol telepíteni rá. Az ertesitesekrol annyit hallottam itt hogy hol megjonnek hol nem hol késve. Egyiket sem arra tervezték, hogy a másikkal kelljen együttműködniük. Ott a csucsszuper, kategoria teremtő termék az Apple watch erre a célra. Hogy az draga es csunya az egy masik dolog... Viszont az meg nem muxik droidos teloval sztem. De nincs kizarva...
Mekkgyver: ugyanezt rendeltem en is anno. Jo is volt amig nem tortem össze. Azota uveg nelkul hasznalom es semmi baja.
-
MartOOn
addikt
válasz
mekkGyver #1653 üzenetére
+1 semmi bajom vele. Nincs rajtam mindig igy nem is kell minden nap töltenem. Ami eszméletlenül tetszik benne hogy nagyon pontos a gesztus vezérlése. Gondolok itt a csuklo mozdulatokra. 99%-ban tenyleg csak akkor villan fel amikor akarom. Szoval csillagos kis ötös a motorolanak.
-
MartOOn
addikt
Haliho. Azt hogyan lehet megoldani hogy a telo ne keresse allandoan az orat, ugyanis nem minden nap hasznalom es amikor pont nem használom a telo egesz nap pörög hogy trying to connect. Tuti meríti.
-
MartOOn
addikt
Hol tudom beallitani h ha nyomkodom a telót tehat a kijelző aktív akkor ne jelezzen az óra?
-
MartOOn
addikt
válasz
Gábor-KJ #1450 üzenetére
eddig ketszer kellett. el is sotetul a kijelzo de par masodperc es ujra mutatja a toltes jelzo karikat az idovel.
ehhh hulyeseg a 3. Nem csinal semmit. mert ugye 2re sotetulne majd 1re ujra él. de 2+1 az 3
szoval nem muxik. ha ketszer nyomom meg vagy az ora menujebol megyek szinhaz modba akkor elsotetul majd 3mp es ujra vilagit es mutatja az orat meg a toltes allapotat.
jah meg bekapcsolaskor kiirta most hogy az android wear nem valszol... varok vagy leallitom. a varas is meg a leallitas is olyan ciklusba vezetett hogy alig birtam ujrainditani az orat. ilyen a frissites elott soha de soha nem volt. kedden jon az uj telom, azzal ugyis csinalok egy resetet, ha akkor sem valtozik akkor valamit nagyon elszexualtak a sracok... -
-
MartOOn
addikt
Frissites óta nem marad színház módban az óra töltés alatt. Ez bug vagy csak reset kell neki? Kedden jon az uj telom szoval akkor ugy is resetelnem.
-
MartOOn
addikt
válasz
mekkGyver #1424 üzenetére
Es akkor mi alapjan tudja az iranyt? A terkep csak egy szines layer amire a mozgasodat ravetiti, hogy te is ertsd/lásd merre mész.
Mert erted az hogy te balra mész az egy dolog de mihez képest? Vagy csak véletlenszerűen elkezdi huzni a csikot a térképen?nem. Tudja az egtajakat ey az alapjan illeszti ala terkepet majd mutatja a mozgasod. Tehat tudja merre van észak.
-
MartOOn
addikt
egyszeru compass nevre hallgat.
mas. hol lehet allitani hogy az oralap meddig jelenjen meg? nekem most kerek 4mp-ig hajlando mutatni de csak ha nem mozditom a csuklomat.
MINDEN gesture kikpacsolva. ambient mod kikapcsolva.
illetva ha piszkalom az orat akkor 10mp ideig él a kijelzo de ha csak rakoppintok hogy lassam az idot akkor van ez a 4 mp es mar sotetedik is. sot ha leengedem a kezem akkor akar 2mp mulva is lekapcsol. ez valami uj ficsor mert ha igen akkor hol lehet kikapcsolni? -
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1409 üzenetére
Jaja. Eddig szepen forgott az iránytű amit letoltottem. Frissites utan az app annyit mond hogy nincs sensor a watchban. Akkor eddig mi alapjan működött? Nem volt ugyan vérpontos de azert jol megsaccolta eszakot. A parabola felszerelesekor is hasznaltuk bar a telo akkor is pontosabb volt.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1396 üzenetére
Egyezzunk meg abban h nem értünk egyet. Hatlap cserejehez kepest sztem nem draga. Ahhoz kepest hogy csak egy fem darab ill kettő ahhoz képest draga. De ez sokmindenre igaz.
Kinezet meg nagyon szubjektiv, en speciel steel connect nelkul meg sem vettem volna mert sztem idetlenul nez ki nelkule. Nekem meg így tetszik. Igy van sztem ora formaja, nélküle egy nagy krumpli egy vekony szíjon. A 2gen javitotta is ezt a kinezetet, gondolom nem véletlenül. Nyilván nem vagyok egyedül a velemenyemmel. -
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1373 üzenetére
Nalam is működik.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1366 üzenetére
Asszem jah.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1363 üzenetére
FaceRepo oldalrol töltöttem le őket.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1361 üzenetére
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1359 üzenetére
Ugyanazokat a szamlapokat hasznalom, mint eddig es eddig nem csinalta ezt.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1357 üzenetére
Akksi kb nekem is ugyanolyan. Kb...
Azt ki lehet valahol kapcsolni hogy ha megerintem akkor nem akarom latni egy pillanatra sem a dimmed oralapot?
-
MartOOn
addikt
Az enyém reggelre frissult le. Remelem nem lesz xarabb mint volt. Eddig semmi bajom nem volt vele, használtam es kesz. Remelem ez nem fog valtozni. Eleg nekem a teloval "küzdeni"...
-
-
MartOOn
addikt
válasz
Gábor-KJ #1254 üzenetére
igen lattam. a tylt nekem is tetszik es szep is de a snug-ban nem latom mi kerul ennyibe.
fil: latom megragadt a lenyeg, igazad van nem PONT ugyanolyan viszont finoman szolva is qrvara hasonlo csak tized annyiert... es igen fogtam snug bandet a kezemben (arrol az igenytelen bumperrol szo se essek...) es nem lattam mi kerul rajta 15-18 fontba. 1,5 fontos szij van most az oran de a snug utan aszabadon ez is lehetne 10font is mert a gyorszar mukodik rajta honapok ota patentul, nem kopik a szij nem tapad nem szakad es nem reped. jah es steel banddel is hasznalhato hisz nincs kivagva a szij kozepen egy kis resz.
az igaz h nincs rairva h snug de asszem ezt el tudom viselni... amugy is egy ismert vilagmarka...
egyzseru szilikon band... a tylt legalabb egy kicsit egyedibb.
pont tizet veszek ebbol a legolcsobb snug arabol... biztos jobb az valamiben, nade tizszer?
-
MartOOn
addikt
válasz
Gábor-KJ #1252 üzenetére
A SNUG szíjjal az a baj h pont ugy nez ki mint a £3-os tarsai viszont cserebe £15-20.biztos jobb minőség sőt tuti de ekkora különbséggel veszek 5 szinben kinait az tuti birja addig (ha nem tovább) mint az egy SNUG. Most is ilyen kinai £1,5-os gyorszaras szíjjat használok. Vettem kettőt de még az első is tokeletesen szuperal.
-
MartOOn
addikt
válasz
mekkGyver #1133 üzenetére
Nekem az első okosoram. A tobbi vagy nem tetszett vagy mereg draga volt. Illetve ez a dolog nekem ennyit ért meg, fogalmazzunk inkabb igy. Amire nekem kell arra megfelelő. Mibandem nekem is van azota fel sem vettem. Engem nem érdekel higy aludtam, ugyis erzem h jol vagy rosszul. Nekem 3 napokat elmegy, mondjuk neha amikor otthon vagyok le veszem es ki is kapcsolom. Nincs ra otthon szukseg a punnyadashoz, akkor a rendes órát is levennem. Szoval nekem bejön, bar nincs összehasonlítási alapom.
-
MartOOn
addikt
Pedig nem igy szokott repedni. Azert volt nekem is furcsa a kep. Az enyémen steel connect es invisible full body shield van (csak a hatlapon meg a házon körben, kijelzon nem tetszett a tapintasa) Utobbi nem is látszik, a connect meg izles kerdese de ami tuti hogy ezzel tuti nem reped meg a hatlapod akarmivel is használod. En jelenleg szilikon szíjjal használom. De van fem is. Repedés sehol.
-
MartOOn
addikt
Más. Facebook Messengernel hogy tudnam megoldani hogy ne csak valaszolni tudjak egy bejövő üzenetre hanggal, hanem újat is tudjak irni? Mert tok jól ert magyarul is, mooondjuuk uugy keeell veleee beszélni mint egy retardalttal de frankon müxik.
viszont uj uzit nem enged "irni" csak valaszolni tudok. Vki erre? Koszi!
-
MartOOn
addikt
válasz
bazsc20ne #1055 üzenetére
Ezt tudom. Szinhaz-mod. Es egyben le is nemitottam minden ertesitest az oran. Szintén felmegoldas szamomra. Nem beszelve h plusz tennivaló, ertem en h nem sok de akkor is. A Slumber app mar majdnem okes de nem kikapcsolja a kijelzot hanem csak egy fekete kepet mutat ami ugye ips kijelzo reven inkabb csak sötét szürke.
-
MartOOn
addikt
válasz
tmskvcs #1053 üzenetére
Egy ertelmesnek tuni dolog van benne szamomra, a wear developer options menu alatt ami a beegesre vonatkozik. De hiába kapcsolom be aztan nyomom a setartot mert kéri. Ugyanugy disabled marad. Pedig engem pl marhara idegesit h a dokkolo kepernyot nem lehet teljesen kikapcsolni. Tok feketere. Nekem nem kell ejszakai ora meg semmi extra. Bolcson vilagit a kis led h tokt, ez nekem eleg. De az órát nem lehet ravenni h toksotet legyen. Talaltam egy appot de az is csak 'ips' feketet csinal. Tobb mint a semmi de nem az igazi.
-
MartOOn
addikt
Developer menum van. En ott olyat talalok h teljesen BEkapcsolod a kijelzot vele es nem lesz töltő kepernyo hanem oralap van. Az dev options-ben van ambient screen bit butito akksikimeles celjabol ill egy beeges elleni vedelem ki be kapcsolija ami nem tom mit csinalhat... Mar csak azert sem mert azt irja ha be c ki kapcsolim h restart utan lep eletbe. De restart utan mindig disabled fogad.
-
MartOOn
addikt
Hali. Ha vkit idegesit (mint engem) az ejszakai óra ficsor vagy csak a kijelzojet szeretne kimelni akkor ezen a linken talal egy jo progit erre a celra. Tok fekete kijelzovel tolt az ora. Azert irom h tok fekete, mert ha szinhaz modba rakom az orat a tolton akkor ugyan az ejjeli vekker eltunik de cserebe szurken (ips feketen) dereng a kijelzo egesz ejjel.
Nekem megvaltas volt.Ha volt mar akkor bocsi.
-
MartOOn
addikt
válasz
Daffchy #1027 üzenetére
hali ios reszerol fogalmam sincs, nem is lesz de en pl steel connect-tel hasznalom az orat. sztem igy tuti nem reped meg a hatlap mivel konkretan semmi nem er hozza. se a szij se a connect. persze ettol meg tuti meg lehet repeszteni de a szij feszulesetol tuti nem fog.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1025 üzenetére
Ilyen márkájú (Banda) szijjat vettem hozza ugyanilyen csattal. De a csat ebayes volt £3-ert. Ennyit egy csatert nem adnek ki de nem ez volt a kerdes... Sztem siman felmegy a gyari szijra is bar azt is le lehet cserélni
Aztan mondjuk nme erre az órára kerültek a cuccok mert steel connectel tul hosszu lett.
-
MartOOn
addikt
válasz
b_alazs #1012 üzenetére
En nem hasznaltam folia/uveg nélkül de valamihez odabaxarinthattam mert az edzett uveg szele fent egy kicsit lepattant. Vagy gyarilag xar volt es azert pattant le nemtom. Nem nillkint vettem mert kb 1 honap mire ideer hanem vmi kb noname uveget. De most rendeltem ra invisible shield full body foliat.
Inkabb ezek seruljenek mint csak egyszer is az uveg. Sztem. -
MartOOn
addikt
Ez rendesen xarul nez ki. Ehhez kepest az en eredetim egy világbajnok! Amugy nekem hianyozna ha nem lenne. Olyan furcsa h a kerek orahazbol egyből a szij jon. Semmi atmenet. Viszont vhol lattam ennel jobb 3d nyomtatott cuccot. Most jon ket szabadnapom majd megkeresem es feldobom. Asszem fekete es feher volt csak.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #985 üzenetére
Nalam is.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #983 üzenetére
Nekem lefutott a frissítés rendben.
-
MartOOn
addikt
LG G4-el hasznalom a 1gen-t. eddig 6.0-an voltam a teloval de akksimerules miatt visszaalltam ma 5.1-re. viszont nem akar mukodni az oraval. parositas lemegy, orat latja de az updating kepernyon porog mar min 10 perce...
valakinek otlete? android wear fent van igaz backupbol allt vissza lehet ez lesz a baj. letorlom es ujtrarakom playbol a weart. hatha...
-
MartOOn
addikt
válasz
N.otorious #977 üzenetére
Vagy még nem tudunk róla
de ilyen formaban mint a gen1-nel h a sajat szijja (tokmindegy milyen) elrepeszti a hatlapot, olyan tuti nincs.
-
MartOOn
addikt
Szerintem attol nem. Bar ha egy b.zi nagy csavarhuzoval probalod akkor de...
kis muszeresz csavarhuzo es konnyen ki kehet pattintani mint egy rendes szijjat csak kicsit melyebben ül a pecek. A connecthez meg adnak plusz sticket amin raadasul van kis elhuzhato pecek amivel meg konnyebb lesz majd kivenni.
-
MartOOn
addikt
Abszolút nem nehez felrakni. Minden kompatibilis marad utana is. Sőt. Utana lesz csak minden 22mm szíj kompatibilis.
Ebayen az egyetlen 'használt' - at vettem meg. Nem tetszett neki. Ebay UK.
Gyari szijnal meg rendelosnel ahol lehet a meretekkel jatszani vegyetek figylembe h a connect plusz meretet jelent. Szoval ha en eddig egy szijnal a 3. lyukat hasznaltam (meretben) akkor most jo ha a legutolso (azaz a legkisebb meret) jo nekem.
Hatlap repedest meg leirtak. Vízállóság byebye, csunya es kenyelmetlen. Meg idegesito... -
MartOOn
addikt
Sajna igen. Viszont arra keszuljetek h a steel connect használatával szinte mindegyik atlagos szíj hosszu lesz. Legalabbis en igy jartam. Szoval a rendelt Banda USA szijjam is hosszu ra de a joval kisebb Tag Monacomra pont jo. Ugyhogy arra tettem fel.
Moto 360on a jelenlegi femszij is a legkisebbre van allitva nekem, minden szem kiszedve amit lehetett. Igy jo csak a connecttel. -
MartOOn
addikt
nah megtalaltam a borszíjjamat.
[link]
ez a típus csak fekete bőr es piros-feher a varras rajta. massziv 4mm vastag bőr.remelem hamar megjon. USA-bol rendelte a csavo de nem jott be neki. egyszer volt az orajan.
az alap ara 90 dollar. no en nem annyiert vettem...
ebay a baratunk... papirral, doksival, eredeti szamlaval 6 GBP
es ebben mar a posta is benne van. szerencses nap ez a mai.
majd rakok kepet amikor raraktam. -
MartOOn
addikt
en ebayen talaltam osszesen egyet. mszoval lehet csak a sajat honlapjarol tudsz rendelni. 29dodo plusz asszem a szallitas.
itt az oldaluk en a sima fem szinut vettem 12fontert.
-
MartOOn
addikt
válasz
bazsc20ne #926 üzenetére
ez sem tunik annyira gagyinak nem?
csak ebbol hogy szedek ki szemet ha alapbol tul nagy? -
MartOOn
addikt
Nah ugylatom belenyultam. Zarlatos az akksim. 88rol huss leesett 10re. Addig egész jol birta ha nem nyomkodtam.
-
MartOOn
addikt
Ha a csuklomozdulatos josagot bekapcsolom akkor az mennyire intelligens? Mondjuk kabatujj alatt bekapcsol vagy van olyan okos mint a teloknal a zsebben nem old fel ficsor?
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #899 üzenetére
Egy hónapos óra. Jó pár töltésen tul van már. Kb 2 hetig használta ismerősöm. Mondjuk 2 hete áll.
Steel connect, hat izles kerdese. Nekem hianyzik az elso genrol az a fulecske. Igy van. Valami. Ott.nem egybol a kerek orahazbol jon ki a szíj. Meg igy tuti nem töri meg a hátulját semmilyen szíj.
Messenger? Gmail? Ötlet? -
MartOOn
addikt
Megerkezett a 1gen fem szijjal. 3 ora nyomkodassal allitgatassal lement 92%-rol 12%-ra.
ez ugy mennyire gaz?
Hivast jelez. Google asszisztens működik. Gmail meg messenger jelzésére hogyan tudom ravenni?
Steel connectet felraktam ra, igy a leheto legkisebbre kellett szerelnem a femszijjat. Bar lehet h meg egy szemet visszarakok hogy ne nagyon feszuljon.
Most felraktam toltore. Azt vettem eszre h azert a menuben lepkedes meg funkciok elokaparasa a kijelzon joval kevesbe reszponziv mint egy telefonon. A 'suhintasokat' soxor ismetelni kell. Jobbra swipe (settings) is kicsit meg nehezkes nekem. Tobbszor a watchface-ekbe dobott. Szoval szokni kell meg. -
MartOOn
addikt
válasz
bazsc20ne #893 üzenetére
Akkor csak femszij? ez a mono steel band még eleg szupin néz ki.
A fekete 360hoz azert sztem egy igenyesebb narancssarga szilikon szij meg egesz jol nezhet ki. -
MartOOn
addikt
Anglia es ebay. ismeros eladotol, femszijjal. ma megjott hozza a steel connect. szinten ebayrol. nekem azzal van oraformaja a cuccnak. meg hat ugye a hatlap se torik ha azzal hasznalsz barmilyen szijjat. appok betarazva, watchfacek szinten.
ugye gyari femszij adott es uton van hozza egy fekete egy feher es egy narancs szilikon. osszesen volt 5font a harom.
kinek milyen a kedvenc szijja hozza? linkek is johetnek.
probaltam keresni neten 'mod' topikot hatha tudnek otleteket meriteni a kinezethez. nekem azon kivul h az ertesitesekre kell, (egy xiaomi mi band-et valt le) a testreszabhatosaga tetszik. egy extra watchface plusz egy hozzavalo jo szij es maris 'masik' orad van.
talalok vhol szerinetetk egy ilyen topikot vagy gyujtemenyt? -
MartOOn
addikt
Talan holnap megerkezik az órám. Silver 1gen. Milyen app(ok)at kell leszednem elsore a parositashoz? Milyen feltetlen szükséges appok vannak es mik a javasoltak? Trükkök, tippek?
kerestem az osszefoglalot de nincs sajna. Koszi elore is!
-
MartOOn
addikt
Nem hiszem el. UK-szerte out of stock az első generáció. 2x annyit meg nem ér nekem a második. Veszek egy olcsot jatszani az ebayrol... Sejtettem h ez lesz ha Asszonyra hagyom es nem veszem meg azonnal ahogy kitalaltam. 99font volt a google oldalan vacsi uj 1 ev garival... Kihagytam... Fcuk...
-
MartOOn
addikt
Hi. Steel connectet csak a sajat oldalukrol lehet rendelni? Semmi mas forras nincs?
-
MartOOn
addikt
Nah egy hónap és a fa alatt lesz egy ezüst modell femszíjjas kiszerelesben.
addig is olvasgatok.
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #839 üzenetére
Akkir lehet ra kellene csapnom gugli playre amig van?
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #835 üzenetére
En UK-ban vagyok. Itt varhato az Argos, a Currys meg par internetes okdal. Argost rebesgetik bennfentesek h talan benne lesz az elso gen 360. Meglassuk. Gugli oldalan sem tudom mire velni a 149rol 99re akciozast. Remelem pentek utan is ennyi marad mert ha nem akkor beszoptam.
-
MartOOn
addikt
Hello Mindenki! Filozok hogy az első okosoram egy ilyen kutyu legyen. Par kerdesem lenne csak igy elsőre.
Kezdem a legbargyubbal... Erdemes még venni az elso genereciot? Gondolok itt a frissitesekre pl. Meddig lesz ez meg versenykepes? Ha meg 1-2 evig okes akkor no para.
Masodik, a Google playen most csak bőr szijjal £100 ami ha tobbi oldalt nezem igen jo ár. Viszont en fémmel szeretnem hasznalni. A gyari mondjuk ugy h nem olcsó viszont olvasom h a tobbi meg megtorheti a a hatlapot. Ha ezt a steel connect cuccot hasznalnam akkor mar kb mindegy milyen szíjat veszek hozza? Arban kb mar a gyarinal lennek de ezzel a connectel sztem szebb.
Harmadik kérdésem az uzemido. A tesztben 15-16 ora futasido van egy atlag napon. A frissitesekkel ez javult ha igen akkor kb mennyit. Csak ugy atlagban. Hisz mindenki másképp használja gondolom.
Elore is koszonom ha vki veszi a faradsagot es megtisztel a valaszaival/tapasztalataival.
Addig is olvasom a forumokat.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest