- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Itt is fent a CM10! Minden simán és gyorsan ment és eddig úgy tünik jó minden.
-
blasi19R
csendes tag
Hivatalos 2.3hoz mi szükséges, hogy probléma mentesen lehessen CM10et telepíteni?
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy a CM10ben mi az ami nem müködik?? Ilyen pl. hogy kamera, 720p felvétel, hogy állnak?? köszi
-
blasi19R
csendes tag
Akkor marad a Swype!
-
blasi19R
csendes tag
Van egy problémám hivatalos 2.3 alatt. Az Anysoft keyboardnál nem müködik, ha a qwerty-n kétszer nyomom mondjuk az a-t akkor á-t írjon. Eddig 2.2-n, meg cmnél is mindig jó volt, de itt az istenért sem. Mi lehet a baj?
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap délelött felraktam a hivatalos 2.3at. Előtte CM volt fent kb 2 hónapig. Véleményem, hogy sokkal gyorsabb, mint az eredeti 2.2 volt,de azért a CMnak nyomába sem ér. Hogy miért váltottam? 720p miatt, és a gyári DLNA alkalmazás hiányzott. Egyből kapott egy rootot, úgyhogy pár ismeretlen, de feleslegesnek gondolt dolgot letöröltem, pl hiphop.. akármicsoda
Szerintem az aksi idő sem lesz olyan,mint CMnál, bár ez majd a napokban elválik.Telkönyvbe a fotókat, a Facebook photosync nevü programmal csináltam, így saját kezüleg frissittem ha kell, ha már a gyári régen sem mükődött + a felbontásuk is jónak tünik.(remélem jól láttam
)
Most elégedett vagyok, de majd biztos megunom :p
-
blasi19R
csendes tag
Nálam jelenleg no1 van a teló. Egy kérdésem van, most akkor gorilla glass,vagy sem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- iPad topik
- Microsoft Excel topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest