Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Titi76 #15767 üzenetére
Megjegyezném, hogy a CM 6.x.x még Samsung Galaxy Spicán is volt, nem tudom mi a helyzet a CM 7-el, mert év elején megszabadultam a Spicától a Defy kedvéért. Mindenesetre a CM hivatalos weboldalán nem szerepel a Spica a támogatott telefonok között, ennek ellenére a #1 Android MOD arra a készülékre.
Szóval én is nagyon várom a CM7 hivatalos debütálását a kicsi Defymre, minden bizonnyal sokat dobna rajta!
Más kérdés: Tud valaki olyan Android disztribúcióról vagy modról, mely megszabadítja az egész rendszert a Google kötődésektől? Igazából csak gondolati síkon érdekelne a dolog, hogy lenne-e valamilyen megoldás, hogy 100%-ban kivédjem a telefonom kommunikációjába beleférkőző Google mindent látó szemeit. Az sem baj ha Market sincs, meg semmi egyéb Google szerviz szolgáltatás.
Tegyük fel, hogy James Bond 2.0 vagyok... vagy csak olyan céges kommunikációhoz kell az okostelefon ahol nem árt ha harmadik fél nem lát bele a kommunikációba. Két kezem is kevés ahhoz, hogy meg tudjam számolni az eseteket mikor a Google visszaélt a felhasználóktól illegálisan eltulajdonított privát adatokkal így érthető a bizalmatlanságom. Tudom ez a felhasználók 99%-át nem érdekli, de hátha vannak még itt paranoid emberek akik tudnak ilyen MOD-ról!
-
harijani
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Autós topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest