Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gábor-KJ #352 üzenetére
A Meizu pont nem noname, csak nem nagyon árrulják Kínán kívül, de ők voltak az első korrekt telefongyártó abban az országban, és a mai napig nagyon jó minőségű telefonokat csinálnak. A szoftver más kérdés, jobban szeretem a stock Androidot, de nekik még viszonylag használható a saját rendszerük.
Az, hogy halk vagy hangos, nem igazán egyenlő a hangminőséggel szerintem. Olyanok jelenthetnek minőségbeli különbséget, mint a konzisztens hangkép, részletesség, színpad leképezése, tér, lecsengés, stb. Több fülessel próbáltam a Z-t, az olcsótól az egészen drágáig, de nem volt igazán meggyőző. Mondjuk nem is ezért vettem, csak megjegyeztem.
szerk.: Most láttam az első linked. Az, hogy 24bit 192 kHz, még magában nem jelent sokat. Egyrészt ez upsampling, és már az X Play is csinálta (6.0 frissítés óta), másrészt meg egy telefonon totál felesleges a high-res. Még dedikált hordozható lejátszónál is, bár azok jellemzően jobban szólnak, ha normálisan csinálják őket. Az a DAC chip meg passz, nem hallottam még róla bevallom, de a jobb hangú telefonokban általában Cirrus, ESS Sabre vagy AKM chipek vannak (ilyen sorrendben egyre jobb hangminőséget produkálva).
Új hozzászólás Aktív témák
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- IPHONE 15 128GB 100% AKKUVAL, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest