- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gábor-KJ #352 üzenetére
A Meizu pont nem noname, csak nem nagyon árrulják Kínán kívül, de ők voltak az első korrekt telefongyártó abban az országban, és a mai napig nagyon jó minőségű telefonokat csinálnak. A szoftver más kérdés, jobban szeretem a stock Androidot, de nekik még viszonylag használható a saját rendszerük.
Az, hogy halk vagy hangos, nem igazán egyenlő a hangminőséggel szerintem. Olyanok jelenthetnek minőségbeli különbséget, mint a konzisztens hangkép, részletesség, színpad leképezése, tér, lecsengés, stb. Több fülessel próbáltam a Z-t, az olcsótól az egészen drágáig, de nem volt igazán meggyőző. Mondjuk nem is ezért vettem, csak megjegyeztem.
szerk.: Most láttam az első linked. Az, hogy 24bit 192 kHz, még magában nem jelent sokat. Egyrészt ez upsampling, és már az X Play is csinálta (6.0 frissítés óta), másrészt meg egy telefonon totál felesleges a high-res. Még dedikált hordozható lejátszónál is, bár azok jellemzően jobban szólnak, ha normálisan csinálják őket. Az a DAC chip meg passz, nem hallottam még róla bevallom, de a jobb hangú telefonokban általában Cirrus, ESS Sabre vagy AKM chipek vannak (ilyen sorrendben egyre jobb hangminőséget produkálva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest