Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1374 üzenetére
Szia!
Én használok Hasselblad modot, amikor épp szükségem van rá.
Először jöjjön a fekete leves.
Nálam van most is, rátettem a telefonra, kamera hiba... 5x próba, hiba, hiba. Levettem, újraindítottam, csatlakozók...hiba.
Rádugtam töltőre a telefont, láss csodát, egyből működik.
Nekem van egy elméletem, amit ugyan sehol nem erősítettek meg, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos töltöttségi szint alatt nem engedi használni. Most 30 % körül volt a telefon, de ki fogom próbálni 40-50% körül.
Szóval lehet, hogy ez az egész kamera hiba csak a töltöttséggel függ össze, mivel a kamerahiba után, csak a töltőt raktam rá, és egyből működik.A mod amúgy szerintem jó, egész jó képeket csinál, bár azért bent nem kell tőle csodákat várni, de vállalható. A zoom praktikus, jól működik. Én télen akciósan 40e Ft körül vettem, ennyit megér, de az eredeti árát nem. Így viszont mindig van nálam egy fényképezőgép, ami jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bundle topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest