Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
A cikkíró elmondja, hogy ez egy pre-verziós APU volt amin várhatóan még csiszolni fognak AMD oldalról. Ráadásul nem is a legerősebb APU-ról készült a cikk. Szóval ez alapján bármi lehet még, mint ahogyan te is írtad. Én örülnék neki ha legalább egy 560-as szintet elérnének az új APU-val. Bár lehet ez csak álom marad.
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #32 üzenetére
Lehet ilyen nagyvonalúan nyilatkozgatni, de attól még nem tűnnek el a problémáink.
Engem speciel baromira nem érdekel mennyivel több professzionális szoftvert támogatnak a zöldek, ha nem működik nekem adott szoftvernél rendesen. A problémám az, hogy még össze sem tudom hasonlítani a különbségeket, mert nincs rá lehetőségem. -
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #20 üzenetére
Ott a pont: az eladók és az informatikusok be vannak oltva ezzel a baromsággal és külön kell őket győzködni egy AMD platform beszerzéséről akár tesztelés céljából.
Nekünk speciel most tök jól jönne az irodába egy Ryzen procis gép az atomdrága Xeon helyett. NV Quadro-ból is csak a legolcsóbbat veszik, mert nincs értelme a drágábbnak. Driveresen meg rengeteg bajunk van velük.Cikkhez is szólva: Magam részéről megvárom az új Ryzen+Vega APU combót ami év végén esedékes. Meglátom mi a felhozatal, aztán döntök a vásárlásról. Asztalit meg eladom...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Bristol Ridge SoC APU-k a Socket AM4-es foglalat speciális megoldásait képviselik.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest