Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
Van renders tesoro egér topik: [link]
-
Puma K
nagyúr
+1
2007 karácsonya és szilveszter között vásárolt Logitech G5 rev2-es egerem belsejébe bele se merek gondolni mennyi szösz, hajszál és egyéb akármi lehet a görgője mentén... minden hazaérkezés után kezet mostok, de még így is kénytelen vagyok néha-néha letörölgetni az egér gombjait és az illesztések mentén a 1-es, 2-es egérgomboknál 70%-os alkoholba mártott fülpiszkálóval vagy óvatosan fogpiszkálóval....
Látványra biztos tetszik valakinek ez az egér, de retekgyűjtőként is jól funkcionálhat, az adott otthon tisztasága és felhasználó tisztálkodási szokásaitól függetlenül...
-
válasz
kristof123 #37 üzenetére
Hát pedig évekig használtam az 500-at (a legelső szürke-fekete széríát), és 2 518-am is volt, de a steel xai lézere sokkal jobb érzésre, meg az egér fogásra nekem (ez utóbbi szubjektív). Mostmár tuti nem használnék/vennék optikait otthonra.
-
válasz
kristof123 #34 üzenetére
Nekem a Logi 500-tól már sose csinált ilyet, a mostani Steel lézeresek meg pontosabbak, mint a korábbiak 518-astól mindenestül. Az álom most egy Corsair M65 fehérben
De minek, mikor a steel xainak sincs semmi baja
-
dgabor80
tag
válasz
kristof123 #34 üzenetére
Zokogva hallom... már most bontatlanul adjam el????
-
dgabor80
tag
válasz
kristof123 #32 üzenetére
hát jó...akkor majd lecserélem ha nem dinamikus a mozgása..vagy nem akar együttműködni velem...eladom...és veszek egy ilyet a nagykerből egy tesorot 8-9-ért
csak már dühből is...
na de komolyan...mik a hibajelenségek a, mi a tapasztalat a mostani "gyagyi' szenzorokkal?
-
dgabor80
tag
hááát kicsit utánna olvastam... mindenki másképp vélekedik...de az irodai logitechtől tuti jobb...
és az egeres topikban váltig esküsznek hogy egy bevált optika többet ér a lézeres és egyéb egereknél...és hogy nem a gyártó és a körítés számít csak...Sokkal jobb azért nem kell, mert haver a 8 éves a4 tech-el alázza a fél világot Bf3-ban, mindegyik COD-ban...a klánjukban az egyik legjobb...
szóval a vas csak alap...sztem fontos hogy az hozzád passzol-e...jól össze tudtok szokni vagy nem...minek a 8000 dpi, ha a te kezednek a hosszabb erősebb mozdulatok fekszenek...
Karácsonykor kipróbálom...majd a fa alól egyből a fejlövésre váltok...a szeretet nevében
-
dgabor80
tag
Majdnem ilyet vettem :-) nagyon megtetszett...meg minőséginek is tűnt...
Majd az egér topicban utánna olvastam az ajánlottaknak...
Maradt helyette a költséghatékony A4tech X-710BK.... és egy OZONE BLADE billenytyűzet
-
banhammer
veterán
Elég bazári kinézete van.
-
hemaka
nagyúr
Igy kepen nem rossz, de ha valaki az asztalomra tenne, lesepernem rola menten.
-
saelin
veterán
Ettől én félnék az asztalomon hogy bármelyik pillanatban átalakul valamivé! Szép, de nem túl praktikus.
-
-
dejaris
addikt
Vicces az aranyozott csatlakozo egy digitalis ketyeren.
-
zolee5016
őstag
Érdekes egy rágcsáló..az biztos..
-
Alchemist
addikt
-
Tibor_560sec
aktív tag
Ennél még a Logitech B110 is jobb
-
ha nem erőltetnék a kikapcsolhatatlan gyorsulású lézerszemet, akkor formára nagyon tetszene, venném is.
g9x is nagyon kényelmes nekem. a legkényelmesebb egér amit valaha fogtam. csak a gombjait utálom. ennél pont jó, hogy mind minőségi.ha valakinek lesz majd, akkor megnézi nekem, hogy:
- ki lehet-e kapcsolni a gyorsulást teljesen
- be tudom-e állítani a dpi váltókat duplaklikk funkcióraha valaki tud linkelni valami tesztet amiben ezekről van szó, azt is megköszönöm!
amúgy kb 5000 éve volt amikor Arjuna élt és a Gandiva íjjal lövöldözött a kuruksetra-i csatában. a Mahabharata-ban lehet olvasni róla. nagyon jó könyv, érdemes elolvasni!
-
freestailo
őstag
mé van rajta transzformersz? nem rossz, bár feketében jobban tetszene...
-
kristof123
őstag
Meggyütt az új trónörökös 8200 dépéíjve, eh még világí is!
Szörnyen néz ki! : D
-
DemonDani
addikt
Ki nem gyárt még gamer egeret? Jelentkezzen az a luzer!
-
xmaas
őstag
Mutatos igazi gamer kinezet fogadni merek hogy olyan faszantos muanyagbol van az egesz amirol majd szepen lepattan a csilivili festek 6 honap utan , aztan arrol nem beszelve hogy orom hallgatni kattintas kozben ha csak nincs a fejeden fulhallgato
-
törölt tag
A külseje jópofa, de a szenzora már nem tetszik.
-
Na gyerekek onnan takarítsátok ki a koszt!
-
törölt tag
Érdekes a kinézete.
Ezekkel a csupa "mélyedés" egérrel az a bajom, hogy egy idő után a kézről lekopó mindenféleség csúnyán koszolja... -
Angel1981
veterán
Nagyon jól néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest