- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4675 üzenetére
ehh... amikor a kor alapján akarnak viszonyulni hozzám, mindig azt szoktam volt mondani, a kor csak egy állapot... semmit nem ér akkor, ha az illető az évei során felszedett tapasztalatait, tanulmányait intellektuálisan nem tudja hasznosítani. Vagyis a kor csak olyan, mint egy üres lőfegyver sz@rt nem ér töltény nélkül.
Mindig is infantilis és ambivalens lélek voltam, talán ezért is értenek meg kevesen, vagyis az egybites gondolkodás korában - fekete-fehér, igen-nem - túl bonyolult a jelrendszerem.
Én a huszonéves kollégáimnak is "csak" Miki vagyok és az is akarok maradni. Vagyis engem senki ne tiszteljen azért, mert 63 éves vagyok... sz@rok rá, elég baj az nekem, örökké Faust komplexusom van... (Nem tudja véletlenül valaki Mephisto mobilszámát?)
De úgy érzem, azért nálam a puskához a töltények is összegyűltek és ez már azért csak érdemel(ne) valamiféle respektálást.
Úgy érzem, ez nem tekintélyelvűség részemről, mert ezen a szakmaisághoz mereven ragaszkodó fórumon is pont a túlzott tekintélyelvűség ellen ágálok. Vannak dolgok, amiket értelmetlennek tartok, mint pl. a karácsonyi hangulatba belerondító Fekete Csillag, aki azt vallja magáról, " azért járok ide, mert szakmai dolgokat akarok olvasni".
Oké. És ki a f@sz kényszeríti arra, hogy az általa szakmaiatlannak ítélt hozzászólásaimat elolvassa, különösen akkor, amikor a példálódzgatásokat is felvonultató hozzászólásaimat általában "off"-ba rakom?
De, amit változatlanul nem tudok elfogadni ezen a helyen, a hisztit attól, ha az ember megpróbál kicsit színesebben fogalmazni. A vallásos viszolygást egyesek részéről, ha szakmai dolgokról kicsit irodalmibban vagy viccesebben fogalmaz az ember... Nem állítom, hogy kortárs író lettem 3 könyvvel a fülem mögött, belekezdve a negyedikbe, de nem azért váltottam 27 év után a MÁV-tól a televíziózásra, hogy itt visszamenjek nyelvtanilag abba a szűk, bezárt világba...
De, ha már itt tartunk, mondókám elejéhez hozzáteszek a kedvedért - meg hogy hű maradjak önmagamhoz - egy sztorit pályakezdő vasutas koromból.
Szeged -Rendezőn volt egy térfelvigyázó, akit néha beosztottak külsősnek, azaz "naplózónak". Nos, ő volt az üres puska... A vasutas "Hardenburg hadnagy" az Oroszlánkölykökből.folyt. köv. kolléga jön.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szia!Ha barátaid a könyvek, és szívesen megosztanád az irodalommal kapcsolatos gondolataidat, olvasmányélményeidet, írj...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest