- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
lehet hogy nem is rossz, amit linkeltél... legalábbis elvileg az is támogat audiót és magasabb felbontásokat is. wiretek VE495
-
szab.tam
nagyúr
-
HaZse
őstag
Igaz, de nem minden DVI-be tudod bedugni, mivel a DVI i-nek van analóg és digitális kimenete is egyszerre, míg a DVI d-nem csak digitális kimenete van. Tudom, mrt a cégtársamnak DSUB moncsija van és azt össze akarta kötni az alaplapi DVI d csatlakozóval, de nem tudta, mert a DVI-nél az a 4-es csoport hiányzott. Hogy tisztába legyél: [link]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
janpier
tag
Nekem bizony jól jönne egy ilyen cumó... de megvárom hogy lejjebb mennyen az ára... mondjuk a 1/10 -re ...
Egy nap 24 óra, egy tálcában 24 sör... Ez nem lehet véletlen!
-
-
ROBOTER
addikt
Ezért mondtam, hogy ez nem egy jelátalakító.
Ez (a gyári leírás szerint) egy külső grafikus "kártya", ami USB porton csücsül az PCI-E helyett. Az USB sebessége gyorsan változó képtartalom esetén ugyanúgy korlátozó tényező, mintha a kimeneti jelet próbálnánk USB-n kiküldeni. Ezért tud mozgókép esetén csak 720 sort, amúgy 1080 sort.
-
szab.tam
nagyúr
azt én értem.
mondok egy paralellnek tűnő példát a felvetésemre.
vgan dvi i csati. beledugunk egy dvi dugót, aminek a végén dsub átalakító van. d sub kábel. a monitor oldalon meg ugyanez, csak fodítva. van egy analóg szakasz. a kép innentől fogva analóg minőséget fogja produkálni.totál más tészta, tudom. (nem kell a dvi lábekötéseit végigsrolnod.) de valami hasonlóra gondoltam, amikor a kép egy szakaszon usb-n megy. minőségromlásra a digitálishoz képest.
de az jó, ha nem így van.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
a képminőség szempontjából gyakorlatilag analógnak fog minősülni.
ez egy régebbi ilyen kütyünél ki lett tárgyalva. nem értek hozzá, hogyan és miért van ez, de tudtommal így van...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
HaZse
őstag
Nekem speciel jól jönne egy ilyen, mikor a notim képét szeretném kitenni TV-re. Mivel egy Dell E4310-esem van. (Nem, nincs rajta HDMI, csak analóg VGA)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
szab.tam
nagyúr
gőzöd sincs, mire való a kütyü....
több ilyen próbálkozás is volt már. elég szűk a felhasználási kör, ahol tényleg van értelme. sok monitoros megoldást olcsóbban is ki lehet hozni. pl. 6-os eyefinity vga-val.
matrox kütyükkel, igaz azok drágák.
de ahol kell sok, viszonylag statikus képet adó kijező, és nem akarnak nagy ati kártyákat bedugdosni, ott jó lehet. pl vezérlőtermek, grafikonok egyidejű áttekinthetőséfe, reklámfal. de mé gotthoni felhasználásra sem kizárt, ahol esetleg egy 3-ad, negyedleges kijelzés kell.hotswap módon működik? hogy menet közben rádugom, és kitejesztem. mert úgy lenne az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Nem nagy újdonság. Sok hasonló van e-bay-en is. 50 dolcsi körül vannak 1080asok, de kisebb felbontást tudóak olcsóbban is.
(#7) SsPL711:
tényleg csak kíváncsiságból, hol és milyen 21 colos monitort lehet kapni 90 dolcsi alatt?(#11) HaZse:
az általad linkeltnek egész jó az ára, dew nem ír semmi specifikációt. Lehet hogy csak 1280x1024-et tud vagy annyit sem. Sokféle van, ebay-es áraknál a szállítást is bele kell számítani, mert gyakori hogy jelképes árat írnak nagy szállítási költséggel, hogy megússzák az ebay-nek fizetendő részt. -
ROBOTER
addikt
Ez a "konvertál" szó megtévesztő.
Ez egy USB-n csatlakoztatott, nagyon egyszerű videokártya. Az USB-n nem a videójel megfelelőjének kell átjutnia, hanem a híd-videokártya kommunikációnak. Ez persze egy mozgókép lejátszás esetén nem jelent kisebb adatforgalmat, ha a kicsomagolás szoftveres.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Ehem, ez az ár nem a végleges Azt tudom, hogy három éve még bő 28.000 forint volt egy ilyen. És ha úgy működik mint az USB meghajtású monitor, akkor nagyobb felbontásokban már csak 25-30 képkockát tud áttolni. Analóg-HDMI átalakítót is lehetett kapni 30 rongyért, meg rémlik a HDMI-ethernet-HDMI alakító sem volt olcsóbb.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
HaZse
őstag
Hasonlót már csinált más gyártó. És jóval olcsóbban. pl: [link]
-
mar_tin
tag
A használati utasítás szerint maximum egy számítógépre egy időben négy adaptert lehet csatlakoztatni, tehát az nem helytálló, hogy annyit ahány USB csatlakozó van a gépen.
Egyébként az USB2.0 sebessége még az 1280x720 -as felbontásra sem elég, ha 32 bites RBG módban menne az adat. Nyilvánvalóan valamilyen tömörítést alkalmaz, és gondolom ez már a PC -t terheli, ezért is lehet ez a négyes felső határ.
-
zola8van8
tag
Ez az ár
-
SsPL711
őstag
Köszönöm, ennyiért kapok 21,5"-os HDMI interfésszel ellátott monitort.
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
xedos
addikt
Nem tudom mennyibe kerül egy usb-s monitor, de az jobban megéri!
-
foxxmotor
tag
Ez bizony igen jól jönne idősebb gépeknél, de ezért az árért csak az fogja megvenni akinek nagyon muszáj.
-
banhammer
veterán
Mókás kis kütyü.
Ha kell a notebook mellé egy harmadik kijelző akkor akár ideális választás is lehet.Egy kis fanyalgás:
Miért nem USB 3.0-ás hw?[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kpal
nagyúr
Nem rossz kütyü
-
-
xedos
addikt
Az USB-nek van egy nagy korlátja: 480Mbit/sec... nem??
Magyarán olyan sok monitort nem tudunk rárakni, csak akkor, ha nem túl dinamikusan változik a tartalom... SZERINTEM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest