Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
válasz
quailstorm #32 üzenetére
Sencor SLE 3217TC.Emlékszem kiröhögtem apám mikor hazaállitott vele,most meg,neh ez menti meg a napot.Hangminősége srácok,komolyan annyira kritikán aluli dobozhang,egyből külső hangfalra kellett kötni mert borzalmas.Anyagminőség is max 3 az 5 ből.
-
Mokó
aktív tag
Egyébként ez is 1366*768,mégis enged 1080p60-at.Azthogy?Valamit skáláz/emulál a tv/gpu?
-
Mokó
aktív tag
válasz
quailstorm #27 üzenetére
Ez most kényszer megoldás a sencor a szememben a gagyi szinonímája.Szigorúan csak kipróbálni.HDreadyn a kép milyen azt kérditek?Ocsmány.
szerk;Samu 101 cm valami részletre majd
-
Mokó
aktív tag
válasz
quailstorm #25 üzenetére
No a legolcsóbb "cheapskate" megoldást választottam,mert amúgyis hónap vége van.Szülők elutaztak gagyi Sencor HD-readyTV kölcsönvesz,HDMi kábel megvettem és kész.Mi meg veszünk tv-t kövihónapban,szóval most a szükség megoldás az úr,egyelőre kibekkelem így.
Köszönöm mindenkinek az építő hsz-eket!
szerk;1050 GTA V "tesztecske" hamarosan,de még bolt,kert és holnap vizsga goddamit'
-
Mokó
aktív tag
válasz
quailstorm #17 üzenetére
Köszi a hsz-t,kikristályosodott a kép,másik monitor kell inkább...
szerk;először az olcsó átalakitós bulira gondoltam,de mostanra kukáztam az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest