Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Nem csak az angol anyanyelvűek nyomják a CoD-ot, ha elindítod az MP-t mutatja egy kis térkép, hogy hol játsszák és mennyien. Egész Európa és Közép-Kelet USA zöld. Meg egyébként is tele az MP némettel, hollanddal stb. ezekkel mindig találkozom én is. Magyarból is rengeteg van egyébként.
-
keIdor
titán
Nem persze, csak azt nem tudom, hogy ez most az internet elterjedésének az oka-e, vagy egyszerűen az újabb generáció (mai tízen évesek) ilyen elbaszottak-e.
CoD egy igénytelen játék, igénytelen játékmenettel, bár el lehet vele lenni, tényleg akkor, mikor nincs máshoz kedve az embernek.
-
keIdor
titán
Most ez mind egy dolog... arra jó, hogy este néha daráljak benne meló után, ha éppen a BF3-hoz nincs kedvem. Ott sem fenékig tejfel ám, csapatjáték nélkül semmit nem ér az ember és ha átmégy a másik topikba láthatod, hogy tele van síró játékosokkal, akik a csapatmunka hiánya miatt szidják a játékot. Ilyen is van... az is egy szégyen, hogy ilyen híg lett a multiplayer közösség Európa vagy világszerte. Ez van, ez annyiból jobb, hogy nem kell a másikra számítani, egyedül is sikereket érhetsz el.
Egyébként így Skyrim, AC, Batman mellett nem is kell más játék, felesleges, főleg ezek a háborús szarok.
-
keIdor
titán
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
EA-nek ne lenne ilyenre pénze? Kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest