- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
ÁÁÁÁÁ már lassan minden nap megnézem ezt a vidit , meg a képeket , már nagyon várós és hol van még nov10.
-
Boci_83
őstag
Ez nekem is bejövős, a kés a végén meg nagyot büntet!!
-
jozefgucci1
addikt
Abban reménykeden ,hogy ha kijön végre az MW2 akkor a sok kis csíter átpártol egyböl.Komolyan mondom egyre roszabb a helyzet nálunk a napi 2-3 megvan PB shoot alapján
-
lovag05
aktív tag
Egyszerűen kifejezve: - Nyomd a gombot, bmeg!
-
-kdM-
senior tag
válasz
jozefgucci1 #14 üzenetére
ilyenrol meg nem is hallottam, hogy gorgozes
... egesz egyszeruen nem cod4-el kezdtem az fps-ek vilagat
-
nemethati
senior tag
Ja hogy van tovább is, és megvan a késdobálós rész
Tényleg hatalmas, ennél már csak az lenne jobb ha kitekerhetnéd a kempelő mesterlövész nyakát -
menalcas
őstag
Eddig is bitos voltam benne hogy origibe lessz meg, de az a vidi elég odab*szós, PC-n meg feelingesebb, hajrá csak már jönne ki, kés dobás mekkora cool csak kérdés ha elhajigálod a kést és kifogyik a skulód puszta kézzel fogsz apritani
, vagy 30as killstreak után bekapcsol a chuck norris mód és egy pörgövel kihal a fél bolygó, na mind1 majd kiderül de eddig nagyon + a dolog hajrá
-
Adams007
tag
ez tényleg nagyon jó videó
már várom -
priti
addikt
WH-zik ez nem vitás
meg AIM-ozik
meg tökm tudja mi van még, midegy is mer' csíter, csíter, mivel nem halt meg
... a sok gyökér 30FPS-es COD4 fan gépén remélem nem fog futni legalább az elején, mert már az összes répám tele van velük, persze bannoljatok mer' biztos csalok
-
ThaBoss
senior tag
Óriási, de nagyon sokára lesz még mire kijön, addig majd megőrülök
-
Elijah Baley
tag
Megfogott a kicsike..., pedig nem vagyok egy FPS fan...
-
P00By
nagyúr
Az sp jó rövid lesz.
A videó tetszik! -
nemethati
senior tag
Komolyan tolja a zászlós csávó
Na csak jöjjön ki végre, mekkora LAN-ok lesznek!
-
Svájcinéger
őstag
MW2: Kívánlak ! Nagyon ! De sokára lesz még november !
-
jozefgucci1
addikt
Láttátok a végén a késdobálós fickót ?Az nagyon ott van .Úgy összeségében jó kis videó.
Már most rengeteg előrendelés van az MW2-es szerverekre ahogy hallom .Sokan váltanak MW-röl amint lesz új , de szerintem érdemes óvatosan kezelni ezt a dolgot.Bár nagy valószínüséggel nem lesz akkora pofáraesés mint a Cod5 esetében ahol sokan bebukták ( köztük mi is ) még a zombi mód ellenére is.
Azért én előrendeltem a játékot biztos ami biztos .Ha mást nem eladom itt az apróban némi bukóval , de azért erre kicsi az esély -
-kdM-
senior tag
csak most nezem, 17+os?
... kivancsi vagyok mi lesz ebbol neten
-
copass
veterán
ez nagyon büntet!
késdobálós ölés! -
Tituka
senior tag
jó video...
nagyon várom már a játékot, a multi megint szenzációs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Formula-1
- EAFC 25
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest