Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HANDO88

senior tag

válasz bullseye #81 üzenetére

teljesen mindegy milyen részeket sorolunk fel a szándék szerintem látszik,én ugy gondolom hogy ha egy játékban nem a múltat dolgozzuk fel /pl. cod2 / akkor hanyagolni kellene a politikát és semlegességre törekedni. ezt meg lehet tenni nem létező országokkal,zászlókkal,személyekkel. miért is kell a hős amcsi katonáknak mindig gonosz arabokat,oroszokat.........stb irtani?a resident evilt meg nem akarták engedélyezni mert a négerek megsértődtek hogy sok benne a néger zombi,hogy van ez?és ha azt mondod hogy nincs hatással fiatalokra akkor nézd meg hogy a cod4 multiban a srácok nagy része mindig amcsi akar lenni pedig semmi előnnyel nem jár a dolog.ennyit a befolyásolásról,persze ez csak az én magán véleményem.szivem szerint a játékokból ami nem történelmi kitiltanám az összes létező országot és annak jelképeit.gondold el milyen fogadtatása lenne egy olyan játéknak amibe indián lennél és gonosz aranyásókat gyilkolásznál halomra.amerikába tuti betiltanák

Új hozzászólás Aktív témák